Şimdi Ara

Hoparlör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu resimdeki hoparlörü eski bir teypten çıkardım bunun yanındaki küçük hoparlör kullanmak şart mı çünkü hoparlör yuvasına uymuyor bunu koyunca kapanmıyor üstteki parça Bu nedir çıkarsam olur mu
     Hoparlör bağlama Hoparlör bağlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRCoN

Arkadaşlar bu resimdeki hoparlörü eski bir teypten çıkardım bunun yanındaki küçük hoparlör kullanmak şart mı çünkü hoparlör yuvasına uymuyor bunu koyunca kapanmıyor üstteki parça Bu nedir çıkarsam olur mu

seri kondansatör bağlı kücük olan tweter hoparlördür, seri kondansatör bağlı olan, bağlamasanda bişey olmaz ... büyük olanından da alırsın sesleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: probody08

quote:

Orijinalden alıntı: FaRCoN

Arkadaşlar bu resimdeki hoparlörü eski bir teypten çıkardım bunun yanındaki küçük hoparlör kullanmak şart mı çünkü hoparlör yuvasına uymuyor bunu koyunca kapanmıyor üstteki parça Bu nedir çıkarsam olur mu

seri kondansatör bağlı kücük olan tweter hoparlördür, seri kondansatör bağlı olan, bağlamasanda bişey olmaz ... büyük olanından da alırsın sesleri..

Teşekkür ederim Son sorum tweter hoparlörü nedir yani ses kalitesinde bi fark yapar mı?

• Şu hoparlörleri önce bir çalıştır. Sesini duy. Eğer kulakların sağlıklı duyuyorsa küçük olan hoparlörün işe yarayıp yaramadığını, eğer yarıyorsa ne işe yaradığını çok rahatlıkla anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

Şu hoparlörleri önce bir çalıştır. Sesini duy. Eğer kulakların sağlıklı duyuyorsa küçük olan hoparlörün işe yarayıp yaramadığını, eğer yarıyorsa ne işe yaradığını çok rahatlıkla anlarsın.

😀 dediğini yaptım usta ama onu çıkarınca oluşacak farkı kestiremiyorum sorun orda sanırım böyle daha iyi böyle kalsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.