Şimdi Ara

Honor sistemi ve Yeni ward görünüşü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 2 Ekim 2012; 19:45:14 >

• Honor sistemi geldide ward skini ?
  • Wardların görüntüsünü değiştireceklerine 2-3 item koysalar ölürler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Wardların görüntüsünü değiştireceklerine 2-3 item koysalar ölürler zaten

aynı şey mi?
  • honor sistemi güzel olmuşta wardlar da görünüş haricinde farklılık olcakmı acep
  • Halloweende gelecek olan ward o
  • honor sistemi ne ola ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

honor sistemi ne ola ki

Oyuncular sana puan veriyor mesela sportmene oynadı - yada bana oyun hakkında bilgi verdi gelişmemi sagladı - yada takım çalışmasını iyi yapıyoru iyi iletişime geciyor - yada onurlu rakip olarak zafer karşısında olgun yanında yakınında zevk alacagın oyuncu gibi
  • Keşke yeni item çıkarsalar, hep aynı oyunlar, her zaman aynı strateji, aynı buildler bir zaman sonra sıkıyor.
  • Oo herkes ward alır artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Oo herkes ward alır artık

wardın özelliği değişebilir bence süresi uzar fiyatı değişir falan sadece görünüş değiştirdilerse harbi saçma olmuş :D
  • Ward'a ne gibi bir özellik eklenir acaba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

Ward'a ne gibi bir özellik eklenir acaba :D

adamın üzerine koyabilcekmişiz böylece adamı takip edebileceğiz 3dk boyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

Ward'a ne gibi bir özellik eklenir acaba :D

adamın üzerine koyabilcekmişiz böylece adamı takip edebileceğiz 3dk boyunca

İyi mi kötümü bilemedim.
  • Wardlar 2 haftadir boyle zaten dalga mi geciyonuz

• wardlar sanırsam cadılar bayramı için yapıldı.Emin değilim bu resim nerden geldi ama resmi değil ward işi galiba
  • onur sistemi düşünce olarak güzel fakat tam olarak ileride nerede kullanılcak?
    yahut herkes arkadaşı ile girdiği oyunda bol keseden sallayacak , ya da random takımlarda mükemmel oynasan oyunu taşısan bilgilendirsen yani yapılcak herşeyi yapsan çırpınsan dahi millet önemseyip 1 puan vermeyebilir. Yani net bir ölçütü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

onur sistemi düşünce olarak güzel fakat tam olarak ileride nerede kullanılcak?
    yahut herkes arkadaşı ile girdiği oyunda bol keseden sallayacak , ya da random takımlarda mükemmel oynasan oyunu taşısan bilgilendirsen yani yapılcak herşeyi yapsan çırpınsan dahi millet önemseyip 1 puan vermeyebilir. Yani net bir ölçütü yok

oynama o zaman oyunu ne yapalım yani sizin gibi çözümsüz sadece şikayet yorumlarından bıktım
  • Şaka maka Ocelotedan daha fazla puanım var:p 1/0/4/0 oce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

onur sistemi düşünce olarak güzel fakat tam olarak ileride nerede kullanılcak?

geldiğinden beri bu özellik oyunu iyi oynayan kişilere team work veriyorum muhabbeti iyi olanlara friend i veriyorum karsı takımdakinede olgunlukmudur nedir onu veriyorum.
    bana puan veren yok dogru çoğu kimse önemsemiyor ama bu kişilerin oyununu etkiler adam onur puanı almak icin trollemekten vazgecebilir mesela.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.