Şimdi Ara

Honor Play [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
72.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HSeldon

Poco o kadar edecek bir telefon değil. Mi 8 o fiyata satılıyor zaten. Üstüne bir de servis sorunu var.

Yakın fiyatlarda da olsa Honor playi tercih ederim .

Alıntıları Göster
    Poco cuma indiriminde 2550'ye satıldı. O zaman honor 2300 falandı. 300 lira farka poco f1 almaya değer. Snapdragon 845 çok daha güçlü kirin 970'ten. Arka kamerası daha iyi ve 6 gb rami var. Yani her açıdan tokatlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Poco cuma indiriminde 2550'ye satıldı. O zaman honor 2300 falandı. 300 lira farka poco f1 almaya değer. Snapdragon 845 çok daha güçlü kirin 970'ten. Arka kamerası daha iyi ve 6 gb rami var. Yani her açıdan tokatlıyor.

Alıntıları Göster
    bir donanım avantajı var Poco'nun. Bence çok daha güçlü değil ama daha güçlü. 970 Kirin ,835 ile 845 arasında bir performansta , benim için yeterli . 845 daha hızlı ama çok büyük fark atmıyor.
    Xiaomi ,Türkiye 'de resmi olarak bulunsaydı o zaman tercih edebilirdim. Ama servisi şüpheli olunca bence kaybediyor. Ne kadar alırken düşünülmese de 2 ay sonra arıza yaparsa çöpe atmak istemem.

• quote:

bir donanım avantajı var Poco'nun. Bence çok daha güçlü değil ama daha güçlü. 970 Kirin ,835 ile 845 arasında bir performansta , benim için yeterli . 845 daha hızlı ama çok büyük fark atmıyor.
    Xiaomi ,Türkiye 'de resmi olarak bulunsaydı o zaman tercih edebilirdim. Ama servisi şüpheli olunca bence kaybediyor. Ne kadar alırken düşünülmese de 2 ay sonra arıza yaparsa çöpe atmak istemem.

Alıntıları Göster
    Asıl farkı oyunda hissediyorsun. Fortnite da çok ciddi fark olacaktır.

Xiaomi zaten resmi olarak evofone distribütörlüğüyle satılıyor. Servisleri nasıldır bilemem ama huawei honorlara baktığını söylüyor ve söylenene göre huawei servisleri diğer servislere göre daha iyi.

Servis garanti konularını bir kenara bırakırsak cpu gpu olarak daha güçlü ve kamera olarakta çok daha iyi poco f1. Malzeme kalitesi kötü ama kılıf takarak bunu aşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Asıl farkı oyunda hissediyorsun. Fortnite da çok ciddi fark olacaktır.

Xiaomi zaten resmi olarak evofone distribütörlüğüyle satılıyor. Servisleri nasıldır bilemem ama huawei honorlara baktığını söylüyor ve söylenene göre huawei servisleri diğer servislere göre daha iyi.

Servis garanti konularını bir kenara bırakırsak cpu gpu olarak daha güçlü ve kamera olarakta çok daha iyi poco f1. Malzeme kalitesi kötü ama kılıf takarak bunu aşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    forumda şöyle bir başlık var. O haberi gördükten sonra ben temkinli yaklaşırım.
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-evofone-cok-onemli-konu-kesin-bakin-xiaomi-turkiye--136310979

Sonuçta tercih meselesi. İkisini de alabilirdim , saydığım nedenlerden Honor play 'ı tercih ettim.
    Büyük olasılıkla bunu karedşime verip, kendime Honor'un yeni 48mpix lik kamerası olan modelini alacağım. Bu telefondan çok memnnun kaldım, öncelik vereceğim marka olur bundan sonra.

Xiaomi 'nin de güzel telefonları var ama yukardaki sorunları çözmeleri lazım önce veya çok daha ucuza satmaları lazım.

• quote:

forumda şöyle bir başlık var. O haberi gördükten sonra ben temkinli yaklaşırım.
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-evofone-cok-onemli-konu-kesin-bakin-xiaomi-turkiye--136310979

Sonuçta tercih meselesi. İkisini de alabilirdim , saydığım nedenlerden Honor play 'ı tercih ettim.
    Büyük olasılıkla bunu karedşime verip, kendime Honor'un yeni 48mpix lik kamerası olan modelini alacağım. Bu telefondan çok memnnun kaldım, öncelik vereceğim marka olur bundan sonra.

Xiaomi 'nin de güzel telefonları var ama yukardaki sorunları çözmeleri lazım önce veya çok daha ucuza satmaları lazım.

Alıntıları Göster
    Xiaomi bende temkinli yaklaşıyorum ama honor playde şuan multitouch delay problemi var. Bu sorun yazılımsal ise çözülür değilse büyük sıkıntı. Oyuncu telefonunda oyun oynayamıyor insanlar.

Yani teknoloji şans işi telefon kağıt üzerinde iyiyse iyi çıkarsa servisle hiç uğraşmazsan hangi marka olduğunun önemi yok.

• quote:

Xiaomi bende temkinli yaklaşıyorum ama honor playde şuan multitouch delay problemi var. Bu sorun yazılımsal ise çözülür değilse büyük sıkıntı. Oyuncu telefonunda oyun oynayamıyor insanlar.

Yani teknoloji şans işi telefon kağıt üzerinde iyiyse iyi çıkarsa servisle hiç uğraşmazsan hangi marka olduğunun önemi yok.

Alıntıları Göster
    aynen öyle oynanmıyor diye bir şey yok ama

üst düzey bir deneyım sunmuyor oyuncu telefonu bırde o acıdan bakılırsa dogru.

Ama normal olarak götürüyor bir sıkıntı yok telefonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ayrıca şubat ayına kadar sağlam bir güncelleme bekliyorum o zaman telefonun tam foyası ortaya cıkar gıbı geliyor bana :)

Ama alacak arkadaşlar konuyu takip edenler hala gözü kapalı alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

aynen öyle oynanmıyor diye bir şey yok ama

üst düzey bir deneyım sunmuyor oyuncu telefonu bırde o acıdan bakılırsa dogru.

Ama normal olarak götürüyor bir sıkıntı yok telefonda

Alıntıları Göster
    Multitouch delay problemi baya ciddi sıkıntı. Ben bu yüzden düzelene kadar oyun oynayanlara tavsiye etmiyorum. Ama umuyorum yazılımsaldır 9 güncellemesiyle düzelir.

• quote:

Multitouch delay problemi baya ciddi sıkıntı. Ben bu yüzden düzelene kadar oyun oynayanlara tavsiye etmiyorum. Ama umuyorum yazılımsaldır 9 güncellemesiyle düzelir.

Alıntıları Göster
    yanı oyun proları için sıkıntı

Ama yukarıda paylasılan video durumu bende yok.

Sadece pungde son sıkısık dakikalarda hızlı hareket etmem gerektıgınde hissettim yani oyunu ben oynayabılıyorum yınede rahat.

sorun 2 parmak dokundugunda hassasiye lag olma sorunu . fotograf ıkı parmakla buyultup kuculturken sorun yok. 3 parmak yukarıdan assagıya kaydırıp ekran goruntusu alıyorum sorun yok.

yani çift parmak hassasiyetınde sorun yok gözüküyor.

Bence yazılımsal 1 güncelleme ile çözülecegını dusunuyorum ama çözülmeme durumuda var neticede takıntılı arkadaşlar bekleyebilir. Umarım düzelir.

• 3-4 gündür araştırıyorum 2200 liraya daha bir telefon gerçekten gözükmüyor.

Ben de babama alacağım ancak yanlışsam düzeltin IPS ekran olmasından dolayı dayanıklılık açısından amoledler kadar güven vermiyor. bu sebepten iyi bir kılıf almam gerekiyor. Ön cam için ekran koruyucu olarak ne aldınız? sağlamlığını test etme şansınız oldu mu? yere düşürdüğünüzde vs.

Sırf bu sebepten dolayı bir türlü satın alamıyorum. İyi bir ön ve arka koruyucu bulmam lazım. paketin içinden silikon kılıf çıkıyormuş ancak onlar da bir süre sonra sararma yapıyor.

babam şu an S5 kullanıyor. küçük ekrandan büyük ekrana geçecek. ilk etapta elinden düşürebilir. o sebepten soruyorum. yardımcı olursanız sevinrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

3-4 gündür araştırıyorum 2200 liraya daha bir telefon gerçekten gözükmüyor.

Ben de babama alacağım ancak yanlışsam düzeltin IPS ekran olmasından dolayı dayanıklılık açısından amoledler kadar güven vermiyor. bu sebepten iyi bir kılıf almam gerekiyor. Ön cam için ekran koruyucu olarak ne aldınız? sağlamlığını test etme şansınız oldu mu? yere düşürdüğünüzde vs.

Sırf bu sebepten dolayı bir türlü satın alamıyorum. İyi bir ön ve arka koruyucu bulmam lazım. paketin içinden silikon kılıf çıkıyormuş ancak onlar da bir süre sonra sararma yapıyor.

babam şu an S5 kullanıyor. küçük ekrandan büyük ekrana geçecek. ilk etapta elinden düşürebilir. o sebepten soruyorum. yardımcı olursanız sevinrim.
    bende suan uzerındekı kılıf takılı 3 4 ay götürür sonra sararır gibi duruyor.

İçinden bomboş koruyucusuz cıkması cok kotu yurt dısından sıparıs verdım ama onun gelmesı beklenmezdı n11 den hemen aldım 15 liraya nano ince cok güvenemıyorum.

Koruyucu cam alırken çentık tarafınıda kapatmasına dıkkat edın. Suanki koruyucu camda çentık yeri boş ne alaka anlamadım düştüğünde oraya vurursa ekran tuzla buz olur. Ekranla bırlıesık cunkü.

Suan cok sağlam koruyucu bulup öneren olmadı.

Ben aliexpressten bakmaya devam edıyorum aldıklarım gelırse önerırım 2 tanesını 10 liraya almıstım.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Benim için epey önemli bir husus bu.

Sağlam koruyucu arayışlarına ben de başladım. Diğer arkadaşlar da bu hususa katkı yaparsa isabetli olur.
  • Honor play cihazına android 9.0 gelen var mı bugün geldi bana ama daha güncelleme fırsatı bulamadım.

Honor Play [ANA KONU]

• Kılıf olarak şunları önerdiler.
    eBay
    For Huawei Honor Play Hybrid Shockproof Soft Bumper Slim Clear Back Case Cover | eBay
    https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Honor-Play-Hybrid-Shockproof-Soft-Bumper-Slim-Clear-Back-Case-Cover-/132753351467

Bir de yukarda link verdiğim flip tarzı olan var ama anlaşılmıyor nasıl birşey olduğu resimden.

Güncelleme bana gelmemiş. Hicare uygulamasından başka bir ülkeyi seçsek güncelleme alma şansı var mı? İngiltereyi denedim olmadı.

• 9.0 bana gelmis gece arkadaslar

Honor Play [ANA KONU]

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 19 Aralık 2018; 7:36:33 >
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Ürünler güzelmiş. Benim esas arayışım ön cam için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

9.0 bana gelmis gece arkadaslar

Güncellemeyi yaptıktan sonra değişen şeyleri yazar mısın ? Özellikle şu dokunmatik sorunu düzeltilmiş mi ?
  • Arkadaşlar Honor Play telefonumun bataryası yüzde 15 in altına düştüğünde sapıtıyor. Yani özellikle bütün uygulamalar kasmya başlıyor. Basit bir oyun olan clash of clans ın açılış hızı bile inanılmaz yavaşlıyor. böyle bir sorunu olan varmı. Acaba antutu testimi yapsam, işlemciylerle ilgili bir sıkıntı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnoldd75

Arkadaşlar Honor Play telefonumun bataryası yüzde 15 in altına düştüğünde sapıtıyor. Yani özellikle bütün uygulamalar kasmya başlıyor. Basit bir oyun olan clash of clans ın açılış hızı bile inanılmaz yavaşlıyor. böyle bir sorunu olan varmı. Acaba antutu testimi yapsam, işlemciylerle ilgili bir sıkıntı olmasın.
    daha once duymustum huaweinin baska modellerındede düşük şarjda sapıtma p20 p20 proda falanda yazanlar vardı bir sorun oldugunu sanmıyorum ürünlerin kendısı oyle sanırım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.