Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
39
Favori
36.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kartal'a gönderdim.

• tidus kullanıcısına yanıt

Ben de bugün aradım. Dönüş yapılmadığına göre parça gelmemiştir dediler. Yine de getireyim resmi olarak işlem başlasın, o zaman belki süreç hızlanır dedim. Tamam dediler. Bugün götürdüm verdim. Bakalım neler olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun. Benimkinin durumu aynı gözüküyor. Geldikten sonra satmayı düşünüyorum.

Fiyatı 49 bin tl belirledim. Ekran değişimden geleceği için böyle bir fiyat seçtim ihtiyacı olan var ise mesaj atabilir.Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

• 8.0.0.131 geldi.
    Guvenlik guncellemesiymis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zamanında güncelleme vermeleri güzel.

• tidus kullanıcısına yanıt

Bende şu an işlemde görünüyor. Parça terariği yazmıyor. Bakalım ne zaman çıkacak.

Sizin cihaz ekran işlemli olacağı için dediğiniz gibi bir miktar daha uygun yazabilirsiniz.

Neden satmak istiyorsunuz? Ne alacaksınız yerine?

• Ekrani uyandirmazsam hicbir bildirim gelmiyor. Cozumu bilen varmi

• Sert-aç kullanıcısına yanıt

Güncellemeden hemen sonra mı oldu acaba?

• Sert-aç kullanıcısına yanıt

Biraz aşırı bir çözüm önerisi olarak gelebilir ama cihazı sıfırlayıp baştan yeni cihaz olarak kurarsanız çoğu şikayetin düzeldiğini göreceksiniz.

Ben cihazı servise vermek için sıfırlamak durumunda kaldım ve sonrasında "parça henüz yok boşuna bekletmeyelim" dedikleri için geri aldım telefonu. O sırada baştan kurulum yaptım ve bildirimlerin de olduğu bazı sorunlar düzeldi.

Sanırım android 13 ten OTA ile 14 e yükseltme sonrası bazı sorunlar oluştu ya da devam etti. Bunların kalıntıları sıfırlanınca düzeliyor olabilir.

Bu telefonlar iyi hoş ama yazılım konusunda hala gerideler maalesef. Özellikle Çin markalarına Google gizli bir ambagro uyguluyor olabilir mi diye düşünüyorum. Hadi Çin rom olan telefonlarda bildirim sorunu olması anlaşılır ama Global romlu cihazlarda bunu anlayamıyorum!

Uygulamaların arkaplanda açık kalmasını sağlamakla bir yere kadar çözüm oluyor ama tam çözüm de değil.

Kesinlikle katılıyorum hocam.

Üst sürüm güncellemeleri genelde sıfırlama ile çok daha sağlıklı bir işletim sistemine sahip olmuş oluyorsunuz.

Evet dediğiniz gibi arka planda tutmayı denesem de maalesef hala kapatıyor.

Bu durumu Honor müşteri hizmetleri ile görüşmek gerekiyor sanırım.

• Denicem haklisiniz. Ama sorunum devam ediyor. Hala su telefona kilif ve ekran koruyucu bulamamak beni deli ediyor. Fold 6 ya zirilyon tane secek cikmis sirf bu yuzden saticam Birgun

• V2 iyi sattı demekki v3 hemen getiriyorlar

• cihaz çok güzelde yazılımın ufak tefek bug lari var

• Pad2 bugun tanitild , vatanda çıkmış satışa, v3 göremedim
    V3 global 1999euro buraya 100kyami gelecek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 5 Eylül 2024; 18:40:31 >
  • 0je kullanıcısına yanıt

Hediyelerle birlikte o fiyata. Lansman sonrası hediyeler kalkınca muhtemelen 1800 euro gibi olur heralde. Bakalım Türkiye fiyatı ne olacak. 80 bin gibi tahmin ediyorum. Ne dersiniz?

• https://www.donanimhaber.com/honor-magic-v3-un-kuresel-lansmani-yapildi-fiyati-ne-kadar--181583

Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı cep yakıyor

Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir telefonu Magic V3'ün küresel lansmanını Berlin'deki IFA 2024 fuarında gerçekleştirdi. Dünyanın en ince katlanır telefonu olan Magic V3'ün fiyatı ne kadar?

05 Eylül 2024,

Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir telefonu Magic V3'ün küresel lansmanını Berlin'deki IFA 2024 fuarında gerçekleştirdi.

Honor Magic V3 neler sunuyor?

Dünyanın en ince katlanabilir telefonu olan Honor Magic V3, kapalı haldeyken 9,3 mm kalınlığıyla, normal akıllı telefonlara yakın bir incelik sunuyor ve Galaxy Z Fold 6 gibi rakiplerinin önüne geçiyor. 500.000 katlama döngüsüne dayanacak şekilde üretilen telefon, alüminyum alaşımlı 7 serisi çerveler ile güçlendirildi.derecelendirildi.

HONOR Magic V3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

HONOR Magic V3 katlanabilir telefon tanıtıldı: Sınıfının en incesi

HONOR, yeni katlanabilir telefon modelini tanıttı. HONOR Magic V3, yakın zamanda tanıtılan Galaxy Z Fold 6'dan daha ince yapıda ve daha iyi donanıma sahip.   

HONOR, yeni katlanabilir amiral gemisi HONOR Magic V3'ü duyurdu. Bu telefon Magic V2'nin halefi olarak geliyor ve Çin’de tanıtıldı. Muhtemelen Eylül ayında IFA 2024'te küresel pazarlar için de duyurulacak. Peki, HONOR’un yeni katlanan telefonu neler sunuyor?

HONOR Magic V3 özellikleri ile neler sunuyor?

HONOR'un yeni katlanan telefonu yalnızca 9.2 mm inceliğinde. Samsung’un yakın zamanda en ince Fold olarak tanıttığı Galaxy Z Fold 6, 12.1 mm inceliğinde. Magic V3, ayrıca Z Fold 6 ve hatta Galaxy S24 Ultra’dan bile daha hafif; yalnızca 226 gram.

HONOR, telefonun menteşesinin de bugüne kadarki en ince menteşe olduğunu iddia ediyor; 2.84 mm. Şirket, menteşenin 500.000 katlamaya dayanıklı olduğunu iddia ediyor. Önceki nesilde bulunmayan IPX8 sertifikası mevcut. Marka, 2.5 metreye kadar nominal derinlik iddiasında bulunuyor.

HONOR Magic V3, 7.92 inç katlanan ekran (2.344 x 2.156, 9.78:9 en boy oranı) ve 6.43 inç kapak ekranı (2.376 x 1.060, 20:9) ile geliyor. HONOR, HDR içerikler için ekranın 5000 nit parlaklığa çıkabildiğini iddia ediyor. İç ekran parlaklığı 1800 nit, kapak ekranı parlaklığı ise 2500 nit. Ekrandan bahsetmişken üretici, iç ve dış ekranın aşınmaya ve darbeye dayanıklı olduğunu öne sürüyor.

HONOR katlanabilir telefon Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alıyor. Bu modelde daha büyük buhar odalı soğutma sisteminin kullanıldığı paylaşıldı. Buna rağmen telefon, 5150mAh silikon bazlı pille donatılmış. Bu batarya, 50W kablosuz şarj, 66W kablolu şarjı destekliyor. Yeri gelmişken, Magic V2’de kablosuz şarj özelliği bulunmuyor.

HONOR Magic V3, 50MP ana kamera (f/1.6), 40MP ultra geniş açılı kamera (f/2.2, otomatik odaklama, 112 derece görüş alanı) ve 50MP 3.5x periskop kameradan (f/3.0) oluşan üçlü arka kamera sistemine sahip. Selfie ve görüntülü görüşmeler için de 20MP kamera mevcut.

Honor Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 çipsetinden gücünü alırken, 16 GB RAM ve 1 TB'a kadar depolama alnı seçenekleri sunuyor. Telefonda, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,43 inç büyüklüğünde OLED dış ekran ve 7,92 inç büyüklüğünde OLED iç ekran yer alıyor. Dolby Vision, HDR Vivid ve kalem desteği bulunan cihazın ekranı 5.000 nit tepe parlaklık seviyesine çıkabiliyor.

Arka tarafta sekizgen şekilli bir kamera adası bulunan Magic V3OIS destekli 50 MP 1/1,56 inç ana sensör, 40 MP ultra geniş açılı lens ve 3.5x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP periskop telefoto kamera ile eksiksiz bir çözüm sunuyor. Görüntülü görüşmeler için ise dış ve iç ekranda 20 MP çözünürlüğünde iki kamera bulunuyor.

BAKALIM TÜRKİYEDE SATIŞA KAÇ TL den ÇIKACAK. ÇİNDE iyi fiyatla satışa çıktı denilebilir, Avrupaya fahiş bir fiyat desek , bakalım HONOR TÜRKİYE gene hepsiburda ile ilk lansman satışımı yapacak yoksa kendisi mi mağaza açıp satacak ?

Honor Magic V3 Avrupa fiyatı

66W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5.150mAh büyüklüğünde bir pil paketiyle gelen telefon, kahverengi, siyah ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği ile Avrupa'da 2000 euro fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Bu rakamın, Çin'deki 1240 dolarlık başlangıç fiyatının hayli üzerinde olduğunu belirtelim.

https://www.gizmochina.com/2024/09/05/honor-magic-v3-global-launch/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 6 Eylül 2024; 19:10:47 >

• biz daha 2ye katlanan lara alışmaya çalışırken ....

https://www.donanimhaber.com/huawei-nin-uce-katlanir-telefonu-mate-xt-tanitim-videosunda-goru--181571

Huawei'nin üçe katlanır telefonu Mate XT, tanıtım videosunda göründü

Huawei, üçe katlanabilir telefonu Huawei Mate XT için bir tanıtım videosu yayınladı ve telefonun tasarımı ortaya çıktı. 10 Eylül'de tanıtılması planlanan telefon neler sunacak?

05 Eylül 2024,

Huawei, ünlü Çinli aktör Andy Lau'nun yer aldığı, üçe katlanabilir telefonu Huawei Mate XT için bir tanıtım videosu yayınladı. Mate X5'e benzer tasarımıyla dikkat çeken telefonun 10 Eylül'de tanıtılması planlanıyor.

Telefonun arka tasarımı, periskop telefoto lensli sekizgen bir arka kamera modülüne sahip Mate 60 RS Ultimate Design'dan ilham alıyor. Vegan deri ile kaplanmış arka panelde, Huawei ve Ultimate Design yazısı yer alıyor.

Çift menteşe tasarımına sahip olan telefon, açıldığında 10 inçe ulaşan ekranıyla tam bir tablet deneyimi sunacak. Cihazın ayrıca kalem desteği sunması da bekleniyor. Karmaşık katlama mekanizmasına rağmen, Huawei, telefon katlanmamış haldeyken kalınlığı 5 mm'nin altında tutmayı başararak etkileyici bir mühendislik sergiliyor. Telefon katlandığında, normal bir akıllı telefondan çok farklı görünmüyor

Huawei, Mate XT'nin teknik özelliklerini henüz açıklamadı. Son sızıntılara göre, cihazın Kirin 9 serisi yonga setiyle gelmesi bekleniyor. Mate XT'nin, şirketin ilk nesil üçe katlanır telefonu olmasından dolayı sınırlı sayıda satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Cihazın fiyatının ise 2000 dolar civarında olması bekleniyor.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriSparrows Newsyoutube
    Check out what is in the Video: https://innogyan.in/2024/09/05/huawei-mate-xt-official-trailer-showcases-camera-prowess-and-design-with-andy-lau/
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=nG47VNO9ySE

İLAVE SON BİR EKLEME

Huawei Mate XT Ultimate Design tanıtıldı: Dünyanın ilk üçe katlanabilir telefonu

Huawei, dünyanın ilk 3’e katlanabilir telefonu Huawei Mate XT Ultimate Design'ı tanıttı. İşte 10,2 inçlik devasa ekranıyla öne çıkan telefonun fiyatı ve özellikleri...

https://www.donanimhaber.com/uc-kez-katlanabilen-huawei-mate-xt-ultimate-design-tanitildi--181770

Teknoloji devi Huawei, son dönemde sık sık gündeme gelen Mate XT Ultimate Design’ı resmen piyasaya sürdü. Ticari olarak dünyanın ilk üçe katlanabilir telefonu olan Mate XT, ihtiyaçlarınıza göre dönüşen fütüristik bir tasarımla geliyor. İşte Huawei Mate XT Ultimate Design özellikleri ve tasarımı...

Karşınızda Huawei Mate XT Ultimate Design

Huawei Mate XT Ultimate Design, 2022'de sona eren Huawei - Porsche Design ortaklığının halefi olan Ultimate Design markasının bir parçası olarak geliyor. Telefon, kapalı haldeyken 6,4 inç FHD+ (120Hz) ekrana sahip. Ancak yarıya kadar açtığınızda, daha büyük bir 7,9 inç 2K ekrana sahip oluyorsunuz. Ancak gerçek sihir, ekranı tamamen açtığınızda gerçekleşiyor. Tablet boyutunda 10,2 inç 3K ekran açılıyor.

298 gr ağırlığında olan Huawei Mate XT Ultimate Design, tamamen açıkken yalznıca 3,6 mm kalınlığa sahip. Tamamen katlandığında ise bu rakam 12,8 mm'ye çıkıyor. Kıyaslamak adına bu kalınlık, Galaxy Z Fold 6'nın 12,1 mm gövdesinden biraz daha yüksek. Ayrıca Huawei, diğer katlanabilir cihazlara kıyasla, Huawei Mate XT'nin %25 daha dayanıklı olduğunu belirtiyor. 

Tam Boyutta Gör

Huawei katlanabilir telefona güç verecek işlemciyi henüz açıklamadı ancak tahminlere göre telefonda Pura 70’de yer alan Kirin 9010 5G yonga seti yer alıyor. Bu işlemci, 16 GB RAM ve 1 TB’a kadar çıkan depolama seçenekleriyle eşleştirilmiş olarak geliyor.

Kamera bölümüne gelirsek, Huawei Mate XT Ultimate Design'ın dış tarafında, optik görüntü sabitleme (OIS) ve f/1.2 ile f/4.0 diyafram açıklığına sahip 50 MP kamera bulunuyor. Bunun yanında f/2.2 12MP ultra geniş kamera ve 5.5x optik yakınlaştırma, OIS ve f/3.4 diyafram açıklığı sunan 12MP periskop telefoto kameraya yer verilmiş.

Tam Boyutta Gör

Telefonun ön yüzünde ise selfie ve görüntülü görüşmeler için delikli 8MP kamera sensörü bulunuyor. Huawei Mate XT, tüm üç katlı menteşe tasarımına kıyasla, 5600mAh silikon karbon pil ile geliyor. Ayrıca 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca üç katlı tasarımın yanı sıra Huawei, masaüstü benzeri bir deneyim için Mate XT ile uyumlu katlanabilir bir dokunmatik klavye de sunacak.

Huawei, yapay zeka alanında çığır açmaya hazırlanıyor

2 gün önce eklendi

Huawei Mate XT Ultimate Design'ın diğer özellikleri arasında, yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı, 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC ve bir USB 3.1 Type-C portu yer alıyor.

Huawei Mate XT Ultimate Design özellikleri

• Ekran: 6,4 inç FHD+ (Kapalı halde), 7,9 inç 2K (yarım açık), 10,2 inç 3K çözünürlük (tam açık), 120Hz 
    • İşlemci: Kirin 9010 5G
    • RAM: 16 GB RAM
    • Depolama: 256 GB, 512GB, 1TB
    • Arka Kamera: f/1.2 ile f/4.0 OIS 50MP birincil, f/2.2 12MP ultra geniş açı, 5.5x optik zoom, OIS ve f/3.4 12MP periskop telefoto
    • Ön Kamera:8MP
    • Pil: 5.600 mAh batarya 66W kablolu, 50W kablosuz şarj
    • Bağlantı: 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS, NFC ve bir USB 3.1 Type-C portu, 
    • Boyutlar: 156,7x73x12,8 mm (tek ekran), 156,7x143x7,45 mm (çift ekran) ve 156,7x219x3,6 mm (üçlü ekran)
    • Ağırlık: 298 gr

Huawei Mate XT Ultimate Design fiyatı

Huawei Mate XT Ultimate Design, Siyah ve Kırmızı renk seçenekleriyle 2.808 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacak. Üstelik bu fiyatın 16GB+256GB sürümü için geçerli olacağını belirtelim. Daha üst seviye 16GB+512GB versiyonu yaklaşık 3.089 dolar, en üst seviye 16GB+1TB sürümü ise 3.370 dolar seviyesinde satışa çıkacak. 

Huawei Mate XT Ultimate Design halihazırda ön siparişe açılmış durumda ve satışlar Çin'de 20 Eylül'de başlayacak. Telefonun küresel pazara ulaşıp ulaşmayacağı ise şu an için belirsiz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 10 Eylül 2024; 17:5:21 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Yalnız tasarıma bakılırsa Honor Magic V3 ile aynı kalemden çıkmış gibiler. Hala Huawei ile Honor arasında organik bir bağ var...

yok yok bağ yoktur , komplo teorsidir onlar, eyy google servisleri kapanmayın HONOR gaiban firma, rakip makip olmaz amerianya ve avruka ya tehdit değil :P

kamera adası dedikleri Magicv3 ün aynısı gibi.

• HONOR özellikle çinde satışlarını çok artırmış. Pastadaki poayı gayet güzel. Globalde atakta ama şimdilik düşük.

bizim Türkiye 'de böyle araç dolaştırmasınlar Samsung çular taşlar.

https://www.donanimhaber.com/honor-dan-samsung-a-kiskirtici-gonderme--181652

Honor’dan Samsung’a kışkırtıcı gönderme: İşler iyice ilginçleşiyor

Dünyanın en ince katlanabilir akıllı telefonu tanımlamasıyla tüm gözleri yeni modeli Magic V3’ün üzerine çeken Honor, reklam tanıtımlarında Samsung’u hedef almaya devam ediyor.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Geçtiğimiz günlerde IFA 2024 kapsamında tanıtılan Honor Magic V3, dünyanın en ince katlanabilir telefonu olarak sahneye çıktı. Ancak, bu lansman sadece cihazın inceliğiyle değil, Honor'un agresif pazarlama taktikleriyle de dikkat çekti. Honor, tanıtım öncesi ve sonrasında rakibi Samsung’a yönelik alaycı göndermelerde bulunmaktan geri kalmadı.

Önce, Samsung'un katlanabilir telefonlarının kalınlığını hedef alan mizahi reklamlarla gündeme gelen Honor, Galaxy Z Fold 6 kullanıcılarına küçük bir 'özür' mesajı dahi iletti. Magic V3’ün menteşesine kazınan bu mesaj, Samsung sahiplerinin 'kalın' cihazları karşısında hayal kırıklığına uğramış olabilecekleri için gönderilmişti. Ancak Honor burada durmadı ve rekabeti daha da kızıştırdı.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Şimdi ise Fransa sokaklarında dolaşan bir minibüs, Honor’un yeni reklam kampanyasının bir parçası olarak dikkat çekiyor. Aracın üzerindeki afişte, “Sam Sung” isimli bir kullanıcının Magic V3 hakkındaki değerlendirmesi yer alıyor. Evet, yanlış duymadınız, "Sam Sung" ismi bu reklamda bilerek kullanılmış. Londra’da biyomedikal bilimler mezunu olduğu iddia edilen bu “Sam Sung”, Magic V3’ün “daha ince ve hafif” olduğunu belirterek cihazı bir numaralı katlanabilir telefon olarak övüyor. Hatta Honor, bu oyunu bir adım daha ileri taşıyarak Glasgow'dan başka bir "Sam Sung" bularak, onun da Magic V3'ü “en iyi katlanabilir telefon” olarak tanımladığı bir değerlendirmeye yer veriyor

Ancak, bu noktada Honor'un pazarlama hamleleri biraz abartılı bulunmaya başlandı. Eğlenceli bir rekabet ortamı yaratmak genelde olumlu sonuçlar doğurabilirken, sürekli Samsung’a yönelik bu tür alaycı reklamlar Honor’un kendi ürününün güçlü yanlarından çok, rakibine odaklandığını düşündürüyor. Magic V3 gerçekten etkileyici teknik özelliklere sahip, ancak bu tür kampanyalar ürünün kendisinden çok, rekabetin ön plana çıkmasına neden oluyor.

Sonuç olarak, rekabetin sağlıklı olduğu bir gerçek, ancak Honor'un bu noktada biraz daha ürününün kendi özelliklerine odaklanması faydalı olabilir. Magic V3’ün sadece en ince katlanabilir telefon olması yetmez; performansı, kullanıcı deneyimi ve teknolojik yenilikleri de vurgulanmalı. Sonuçta iyi bir ürün, kendi başına da tüketicileri cezbetmeli.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.