Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.141
Cevap
39
Favori
36.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonumu servise verdim. Bakalım ekran koruyucu yenileme işlemi ne kadar sürecek. Sorun olan şey ise şu, ne kadar basit bir işlem olursa olsun telefonu sıfırlayan bir sistemle çalışıyorlar. Yok sıfırlamayın derseniz de cihazı işleme almıyorlar. Neyse yapacak bir şey yok dedim.

Elimde satılık Samsung fold 5 vardı onu kullanıyorum şimdi. Açıklası yazılım olarak Samsung arayüzünü ve zenginliğini özlemişim. Ama telefon çok kaba ve ağıt ve dar. Hala kırmızı kart gösteriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Magic V2de stylus kalem kullanan var mı acaba?

• parooksetin P kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet bende var ebay'den satın alıp getirttim. Yaklaşık 3 ay önce 3.900 TL'ye almıştım. Ana ekran ve iç ekranda kullanıyorum. Kalemin ucu iPad'in kaleminin ucu gibi kalın. Çok detay çalışamazsiniz, yazı yazmakta sorun yok. Ayrıca dış ekranda da kullanılabiliyor. Kalem BT ile telelfona bağlı. Bağlantı tekrar kurmak gerekiyor kalem üzerindeki tuşa basmak lazım bu da size yaklaşık 2 sn kadar zaman kaybettiriyor.

Kısacası SS Fold'un kalemlerinden farkı ucunun kalın olması ve bağlantısının yaklaşık 2 sn sürmesi.

Farklı bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.

• Merhabalar,ürünün linkini atabilir misiniz?Samsungun telefonlarında sPene özel kısayollar ,menüler vs vardı.Kalem ile telefon uyumu güzeldi.Magic v2de kaleme özel böyle kısayol benzeri şeyler var mi acaba?Foldu 3-4 ay önce sattım ama geniş ekran telefona çok alışmışım.Fold 6da beklentilerimi karşılamıyor.Magic V3de Türkiye’ye gelir mi bilemiyorum.Tekrardan Magic V2 bakıyorum.

• Bu telefonla kablosuz android auto kullanımında herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı, bir de harici ssd ile kullanan oldu mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 2 Ağustos 2024; 16:45:0 >
  • andoid auto kullanmadım 1tb taşınabilir diski bağladım gördü bi sıkıntı görmedim

• parooksetin P kullanıcısına yanıt

https://www.ebay.com/itm/155877916549?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=-bLHqantRJC&sssrc=4429486&ssuid=coneg6gorxy&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

Ürün linki burada. Öncesinde ben de SS Fold kullanıyordum ve kalem tuşuna basınca menü çok genişti. Bunda tuşa basinca not alma uygulaması ve ayarlar ikonu çıkıyor. Samsung o konuda ekran resmi alma üzerine not alma vs daha fazla özelliklere sahip.

• mBenJi kullanıcısına yanıt
    Kablosuz android kullaniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chrome da reklam engellemeyi beceremedigim icin edge kullaniyorum. Hic reklam yok ama arama butonunda birseyker yazarken klavye yok oluyor yazdiklarim siliniyor bazen.

Sizler ne kullaniyorsunuz?

Klavye olarak ne kullaniyorsunuz?

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Merhba, birebir aynı dertten muzdaribim. Tatildeyken başladı, yukarı kadar devam etti1-2 gün içinde. Tatil dönüşü göndereceğim, basit bir konu gibi, umarım çok uzun sürmez.

• Ekran koruyucu değişimi için bir aparat varmış. Onu sipariş etmişler ve 2 hafta sürer dediler. Aprartsız değişimler verimli olmuyormuş. Bu sürede boşuna yatmasın diye telefonu iade ettiler. Aparat gelince arayacaklar. KVK Kartal servisi bu arada.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi çok iyi oldu teşekkürler.

• Erkan koruyucu Alan var mi? Nereden aldiniz tatbik etmek kolay mi?

• Registered kullanıcısına yanıt

Okadar cok denedimki kesinlikle olmuyor. Kavisli ekranlarda bu tam bir cile. Az kaldi korumasiz kullanacagim.

• Arkadaşlar son yorumlara göre bişey sormak istiyorum bu iç ekran daki ekran koruyucu olmazsa olmaz mı? Samsunglardaki gibi yani sökülürse veya sökersek sorun mu?

Bir de cihazın dış sesi bir tık artırılmalı gibi 2 hoparlör le alakası yok çıkan sesin

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Samsung internet tarayıcısını deneyin hocam, pili de en az tüketen ve içerisine direkt eklenti indirebileceğiniz en iyi tarayıcı. Adguard kurabilirsiniz yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

Çok fena çiziliyor :(

• 1 ayi gecti dis ekran koruyucusunu cikardim. Yandaki manyetik kapagi da devamli elimle temizleme aliskanligi edindim. Koruyucu kadar cizilmese de, yine de hafif ince cizikler yapti maalesef.

Bir de ekranin kenar kısmını nasil becerdimse keskin bir çizik oldu (metal sektorundeyim, muhtemelen buyuk numune parcalari incelerken yaptim, imalattayken dahi cikarip kullanirim cihazi)

Ben genel olarak memnunum.
    Arka plandaki uygulamalari arada kafasina göre kapatmasa cok daha iyi olacak..

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

ekranı cebimizdeki tozların çizdiğini düşünüyorum ben artık. Çünkü bunu dendim başka cihazda da kılcal bir sürü çizik oldu ekranı

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamanın kapanmasını engelleyen ayarı yapmayı deneyin bakalım işe yarayacak mı?

Multitask ekranını açınca uygulama görüntüsünü aşağı kaydırınca kilit çıkıyor. Böylece uygulama arka planda sürekli açık kalıyor. Yani öyle olması lazım.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 15 Ağustos 2024; 14:5:17 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.