Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dandini Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.611
Cevap
195
Favori
577.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #23
Giriş
    Yukarıda yorumlarda Bir arkadaş almıştı farklı bir kılıf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

(ADB) kullanarak APK Yükleme - Kaldırma | Android Yazılımı Onarımı - Geliştirme Giriş Seviyesi
    https://www.youtube.com/watch?v=q4TTeYkma9k&t=10s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerlinPrime -- 20 Şubat 2025; 10:25:36 >

• stillfeelthepain kullanıcısına yanıt

teşekkürler ama maalesef buradaki her şeyi denemiştim yine de kapanmamıştı.

Bence kılıf çok kötü ben hiç beğenmedim. Elime tutunması sıfır kayıp düşecek diye çift el kullanıyorum. Türkiye'ye kılıflar geldiği gibi yeni bir kılıf alacağım. Ayrıca kamera koruması çok yetersiz kılıfın.

Olabilir hocam. Aslında dxomark'a bakacak olursak magic7 pro'yu eleştirdikleri iki konu çok haklı o yüzden çok gömemiyorum siteyi.

• Ekran güneş ışığı altında okunabilirlikten yoksun
    • Gece kullanımı için ekstra loş modu yok
    • Segmenti için ortalamanın altında dokunmatik tepki süresi

Ben sadece son maddeye katılmıyorum telefon uçan kaçan bir model hiçbir şeyde bekletmiyor. İkinci madde güncellemeyle rahatlıkla çözülecek bir şey ben Night Screen isimli yazılım kullanıyorum korsan olarak çok memnunum. 1. maddenin güncellemeyle çözüleceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 20 Şubat 2025; 11:39:42 >

Orijinalden alıntı: Ofem

Bence kılıf çok kötü ben hiç beğenmedim. Elime tutunması sıfır kayıp düşecek diye çift el kullanıyorum. Türkiye'ye kılıflar geldiği gibi yeni bir kılıf alacağım. Ayrıca kamera koruması çok yetersiz kılıfın.

Ben de TEMU'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Türkiye'de kılıf yok denecek az, olanlarda ne estetik ne de koruma anlamında yeterli değil.

PENTAX K10D

PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw
  • agules kullanıcısına yanıt

Beğendiğiniz kılıf olursa bizimle de paylaşın :)

Henüz sipariş vermedim ama şunları sepete eklemiştim. Tekrar detaylı bakacağım.

PENTAX K10D

PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw
  • agules kullanıcısına yanıt

En üstteki çok güzel görünüyor. O kadar aradım ama benim karşıma çıkmadı.

Orijinalden alıntı: Ofem

En üstteki çok güzel görünüyor. O kadar aradım ama benim karşıma çıkmadı.

Benim de favorim o. Yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyorum.

PENTAX K10D

• Ofem kullanıcısına yanıt
    5000 nite kadar çıkabilen ekran nasıl okunabilir olmuyor anlamadım. Gayet rahat görünüyor ekran güneş altında

Orijinalden alıntı: stillfeelthepain

Hangi sitede bu kılıflar?
    TEMU hocam. Çin'den geliyor.

PENTAX K10D

• stillfeelthepain kullanıcısına yanıt

bu kısım başka bir magic 7 Pro kullanan kişide daha farklıydı. Yeni yüklenen uygulamalar için system optimization diye bir kısım vardı alla alla (Reddit'te görmüştüm)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Şubat 2025; 14:6:24 >

s25 plusla ilgili bir şikayetim yok hocam. beklediğimi verdi bana. galaxy s4'ten beri samsung kullanıcısıyım ama diğer modelleri de deneyimlemeyi seviyorum. genelde kayıtsız alıp bir müddet kullanıp elden çıkarırım. honorun fiyat politikasını takdir ettiğim için biraz da destek mahiyetinde garantili satın aldım. bir süre kullanıp elden çıkartırım muhtemelen. one ui'a çok alıştım dönüp dolaşıp samsung kullanıyorum.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Öncelikle herkese selamlar. Telefonda kendinden kayıt yok. Play store deki uygulamalardan sadece bir tanesi işe yarıyor. Adı cube acr. Bu uygulama da ekstra bir apk dosyası daha kendi sitesinden indirip kurmanızı istiyor ve onun da adı cube acr helper. Android 9 dan sonra Google ses kaydını sınırladı. Bu helper bu sınırı aşmanızı sağlıyor ancak çok fazla erişim izni vermeniz gerekiyor. Telefonun güvenlik uygulaması virüs olarak algılayıp uyarı veriyor. Uyarıları kabul edip helper apk sını kurarsanız ses kaydı mükemmel çalışıyor. Edit: helper i yanlış bir siteden indirmisim. Amazon dan indirip yeniden kurunca virüs uyarısı kalktı. Ses kaydı işim gereği bana çok gerekli olduğu için her şeyi göze alıp kurdum. Siteleri var güvenli görünüyor. Samsung storeda da bu helper apk sı mevcut görünüyor. Daha bilgili arkadaşlar risk konusunda bizi aydınlatırlarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efehasan -- 22 Şubat 2025; 3:39:17 >

Xundd markası bence en iyisi olabilir Magic 7 pro için Alixpresste var.Çok memnunum hem kamera Korunası hem halkası var hem SGS sertifikası var kaliteli.

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 20 Şubat 2025; 19:53:12 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.