< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

Popüler Konular listesinde
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerlinPrime -- 20 Şubat 2025; 10:25:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bence kılıf çok kötü ben hiç beğenmedim. Elime tutunması sıfır kayıp düşecek diye çift el kullanıyorum. Türkiye'ye kılıflar geldiği gibi yeni bir kılıf alacağım. Ayrıca kamera koruması çok yetersiz kılıfın. |
|
Ben sadece son maddeye katılmıyorum telefon uçan kaçan bir model hiçbir şeyde bekletmiyor. İkinci madde güncellemeyle rahatlıkla çözülecek bir şey ben Night Screen isimli yazılım kullanıyorum korsan olarak çok memnunum. 1. maddenin güncellemeyle çözüleceğini düşünmüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 20 Şubat 2025; 11:39:42 > |
|
![]() PENTAX K10D PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw |
|
Beğendiğiniz kılıf olursa bizimle de paylaşın :) |
|
![]() PENTAX K10D PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw |
|
En üstteki çok güzel görünüyor. O kadar aradım ama benim karşıma çıkmadı. |
|
|
|
bu kısım başka bir magic 7 Pro kullanan kişide daha farklıydı. Yeni yüklenen uygulamalar için system optimization diye bir kısım vardı alla alla (Reddit'te görmüştüm) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Heh bu kısım neden onda farklı acaba ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Şubat 2025; 14:6:24 > |
|
s25 plusla ilgili bir şikayetim yok hocam. beklediğimi verdi bana. galaxy s4'ten beri samsung kullanıcısıyım ama diğer modelleri de deneyimlemeyi seviyorum. genelde kayıtsız alıp bir müddet kullanıp elden çıkarırım. honorun fiyat politikasını takdir ettiğim için biraz da destek mahiyetinde garantili satın aldım. bir süre kullanıp elden çıkartırım muhtemelen. one ui'a çok alıştım dönüp dolaşıp samsung kullanıyorum. |
|
Öncelikle herkese selamlar. Telefonda kendinden kayıt yok. Play store deki uygulamalardan sadece bir tanesi işe yarıyor. Adı cube acr. Bu uygulama da ekstra bir apk dosyası daha kendi sitesinden indirip kurmanızı istiyor ve onun da adı cube acr helper. Android 9 dan sonra Google ses kaydını sınırladı. Bu helper bu sınırı aşmanızı sağlıyor ancak çok fazla erişim izni vermeniz gerekiyor. Telefonun güvenlik uygulaması virüs olarak algılayıp uyarı veriyor. Uyarıları kabul edip helper apk sını kurarsanız ses kaydı mükemmel çalışıyor. Edit: helper i yanlış bir siteden indirmisim. Amazon dan indirip yeniden kurunca virüs uyarısı kalktı. Ses kaydı işim gereği bana çok gerekli olduğu için her şeyi göze alıp kurdum. Siteleri var güvenli görünüyor. Samsung storeda da bu helper apk sı mevcut görünüyor. Daha bilgili arkadaşlar risk konusunda bizi aydınlatırlarsa çok iyi olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efehasan -- 22 Şubat 2025; 3:39:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 20 Şubat 2025; 19:53:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|