Bu gorecelidir. SwiftKey klavyeden başka klavye kullanamıyorum |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (61. sayfa)
-
-
Ben de bugün aldım telefonu gayet memnunum ama 2 sey rahatsız etti. 1.si durum çubuğunu illa en yukardan aşağı cekmek gerekiyor ekranin ortasindan aşağı cekilmedigi gibi sağ/sol ayrı cekmek gerekiyor ve ayarı da bulamadim yok sanırım.
2.si aod ekraninda 2 secenek var ya ekrana dokunacaksin yada zamanlayici. Eski cihazımda telefonu hafif sallamam yeterli oluyordu.
Ek olarak güncelleme ne zaman gelecek ben de merak ediyorum :) -
Rica ederim, beğenirsin umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoctorMysterioBu gorecelidir. SwiftKey klavyeden başka klavye kullanamıyorum
Haklısın, herkes istediği uygulamayı kullanır. Ben öneri sundum sadece.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Kontrol merkezinde o ayar yok. Telefonu ilk aldığımda ben de kontrol merkezine gıcık olmuştum ama zamanla alışıyorsun. Bugün yeni güncelleme gelmiş; kontrol merkezi ve diğer bazı özellikler optimize edilmiş. Eğer sanada düştüyse güncelleyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzuli05 -- 25 Mart 2024; 22:33:48 > -
Bana düşmemiş bu güncelleme henüz umarım bu güncelleme ile düzelmiştir :) Android 14 bu ay içerisinde gelecek saniyorum dimi ?
-
Uygulamayı son kullanılan bölümde aşağı kaydırarak kilitleyin. Bu şekilde devamlı arka planda açık kalacaktir. -
Bildirim aşağı çekerek açma özelliği Magicos 8 ile gelecek hocam biraz daha sabretmemiz gerekecek -
abi ben klavye sorununu çözemedim. klavye boyutunu max bir noktaya genişletebiliyorum ama harf vs boyutuna etki etmiyor. parmaklar dolma, harfler cok cok kucuk .. ayrıca arkadasın yazdıgı klavye seceneği yok. kendi klavyesini anca boyut olarak kucultup buyutebılıyorum . var mı başka bir yöntem bilen dostlar ?
-
Hocam play Store'dan Gboard uygulamasını indir daha sonra aç de ve adımları takip et. Klavyedeki tuşlar büyüyecektir ki daha da genisletme seçeneğiniz olacak.
-
Bunu nasıl düzelte bilirim acaba tema simge indiremiyorum magic v2 var cin romlu
-
Sana da yakında gelir. Ben daha güncellemedim, wi-fi yok , mobil veriden bağlanıyorum, yakında güncellerim.
Yaklaşık 2 ay önce haberi yayınlanmıştı, bizimki de martta yazıyordu. Nerdeyse Mart bitti daha güncelleme yok. Nisanda gelir herhalde. -
Bölgeyi Çin yapıp, tüm verileri temizleyip denesen dahi olmuyordu değil mi
-
e-sim aktif kullanan oldu mu? -
Merhaba arkadaşlar,
Az biraz Huawei ekosistem kullanıyorum. Huawei P40 ve Huawei MatePad tabletim var. İkisi arasında SuperDevice ile direk bağlanarak cihaz kontrolü ve dosya transferi yapabiliyorum. Honor 90, ile HuaweiShare-HonorShare direk çalıştı denedim. Fakat Honor 90 ile superdevice çalışır mı. Deneyen tecrübe eden oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caNgolqe -- 26 Mart 2024; 13:35:27 > -
Arkadaşlar ekranı ikiye bölme telefonda yok mu -
Bölgeyi cin yaptım olmadı ilk güncelleme geldi yap dedim ondan sonra olan oldu ama rom cin romu ondan olmuyor olsa gerek honor hesabı bile ekleyemiyorum cin karası hesabı istiyor...
-
Üstad eyvlh, çok işimi gördü tam olarak böyle birşey arıyordum.İyi forumlar
-
Var. Erişebilirlik, çoklu pencere, bölünmüş ekran görünümüne geç bakınız.. -
matebook d15 ryzen da honor 90 kablosuz ekranı görmedi kablolu denemedim çok uğraşmadım ama olması lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X