Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
84
Favori
175.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de gözükmüyor şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Türkiye ile alâkası olmayan John Perkins kitabındaanlatıyor;Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlaryaptırırız.onlara arabalarımızı satarbankaları satınalırız.O bankalar halkakredi verip araba almalarınısağlarız.Böylece verdiğimizkrediyi arabamızı satarak gerialırız faiziyle.O ülkeye dünyabankası yada kardeşkurumdan kredi verir.krediASLA ülkenin hazinesine gitmz,projeyapan bizimşirketlerin kasasınagirer.Enerjisantrali,sanayi,liman,havayolları yapılır. insanların işeyaramayan betonyığını ülkedekibirileri nemalandırılır.Ülke borcun altına sokulur. Planböyle işler.Sonunda tetikçiler olarakgiderderiz;"Bizeborcunuzvar ödeyemiyorsunuz,petrolünüzü satın,doğalgazınızı bize verin,askeri üslerimize yergösterin,askerlerinizi savaştığımızbölgelere gönderin,BirleşmişMillletler de bize oyverin!Elektriksukanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin!Amerikanşirketlerine yada çokuluslu şirketlere satın"Sosyal hizmetleri,teknik sistemleri,eğitim kurumlarını,sağlık kurumlarını,adli sistemleri ele geçiririzBudarbelerserisidir.
  • yds Y kullanıcısına yanıt

çok sağolun ne kadar aradım bilemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 15 Kasım 2023; 19:43:38 >

bende ona takıldım sim kart yuvası arkalı önlü mü 2fiziki sim mi yoksa 1 sim birde e sim mi

sanki 1 sim 1 esim gibi geldi bana.

birde bende 2 telefon 1 hat var samsung bu telefona wifi araması falan veremiyor mu. iphoncular yapıyor ya 2 telefon taşıyıp 2 sinede arama çağrı gelmesi durumu. ttkom kullanıyorum ikiz sim de yok. yeni hat mı almak gerek. basit bir çözüm yok mu

birde fiziki sim kullandık diyelim. 1yıl sonra bu ucube yasa ile kullanılmayan telefonalar kapatılma durumu var. e sim deki imeil kapatılır mı. tek sim mi kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 15 Kasım 2023; 19:44:44 >

Sim kart yuvası arkalı önlü çift sim için. Ben bakmadım ancak aşağıdaki videoya göre sim kart yuvasının ön ve arka yüzünde sim kart 1 ve 2 şeklinde yazıyor.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)HardReset_Proyoutube
    Learn more info about HONOR 90: https://www.hardreset.info/devices/honor/honor-90/tutorials/ If you're wondering whether your HONOR 90 has the dual SIM slot, then here we are coming to show you! In this tutorial, we would like to show you a quick guide to the place, where the SIM slot is localized. We will also slide out the tray and check whether there are enough space to insert two SIM cards. So let's follow the video and find out whether HONOR 90 has the dual SIM slot. Does HONOR 90 have dual SIM slot? How to use two SIM cards in HONOR 90? How to find dual SIM slot in HONOR 90? How to add two SIM cards in HONOR 90? How to localize SIM slot in HONOR 90? How to use two SIM slots in HONOR 90? #DualSIM #TwoSIMCards #HONOR90 Follow us on Instagram ► https://www.instagram.com/hardreset.info Like us on Facebook ► https://www.facebook.com/hardresetinfo/ Tweet us on Twitter ► https://twitter.com/HardResetI Support us on TikTok ► https://www.tiktok.com/@hardreset.info Use Reset Guides for many popular Apps ► https://www.hardreset.info/apps/apps/
    https://www.youtube.com/watch?v=SzOBFgmedvA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 16 Kasım 2023; 1:50:46 >

Nihai, kararlı sürüm değil ekran görüntüsü gönderilen. Bu yüzden normal güncelleme kontrolünde çıkmıyor. Yine de yüklemek isterseniz yazılım güncelleme ekranının sağ üst köşesinde yer alan üç noktaya tıkladığınızda karşınıza çıkan "Deneme Sürümü" üzerinden bahse konu güncellemeye ulaşabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 16 Kasım 2023; 11:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz isteyen varsa, Hepsiburada 11.11.2023 te aldım, kulaklığı kullandığım için veremem.

Sadece Cihaz (Zümrüt Yeşili) 12ram /512 GB

13500 e bırakırım.

Düşünen olursa PM atsın görüşelim.

Monster Tulpar T7 V20.6.2
    Samsung S24 256 GB
    Yüksek Makine Mühendisi
    Teknik Analist, Grafik Uzmanı, Trader - Bist100-Kripto
    Autocad, Catia, Solidworks, Rhino, Mechanical Desktop Profosyonel Kullanıcı
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

22 den acarlar kampanya ile 20 derler. Vivo mu neyse o ile yakın olur fiyat

Benim honor kafayı yedi telefonu kapama tuşuna basınca sadece ekran açılıyor. Basılı 2tutunca reset yada kapat seçeneği gelmiyor. Nasıl kapanacak bu tel. Şarjın bitmesini mi beklemek gerek

Hocam çok teşekkürler. Sim yuvasının fotoğrafını çekip büyütünce konu netleşti. Sim 1 pek okunmuyor da sim i2 çok netokunuyor. Biri alta, diğeri üste takılıyor. Her yuvada ayrı bir IMEI numarası var.

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Çift sim hatlı telefonlarda 1 tane sim kart takıp kullanmak yeterli. Kullanılmayan sim yani IMEI iptal edilmiyor.

• Arkadaşlar bu telefon için ekran koruması belirtilmemiş ama benim tahminime göre Honor x9a modelinde kullanılan ekran koruyucu bu telefonda da var ama özelliklerinde belirtilmiyor muhtemelen diğer telefonun satışları düşmesin diye, tahminim bu yönde. Telefonun ekranını kırmayı başarabilen oldu mu, yada çok düşüren vs.?

Başkan gelmiş siyah renk bilgin olsun.

Teşekkür ederim. HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 17 Kasım 2023; 20:16:49 >
  • mavrich M kullanıcısına yanıt
    Yoo cihaz gayet iyi, hele de fiyat bandı icin harikulade, elimde 2 telefon daha var, yerine cocuğa tablet alacam hocam, evlilikte boyle tatli sorunlar cikabiliyor :)

Monster Tulpar T7 V20.6.2
    Samsung S24 256 GB
    Yüksek Makine Mühendisi
    Teknik Analist, Grafik Uzmanı, Trader - Bist100-Kripto
    Autocad, Catia, Solidworks, Rhino, Mechanical Desktop Profosyonel Kullanıcı
  • DnyL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.