Şimdi Ara

Honor 400 serisi yapay zekâ destekli kamerasıyla sahneye çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor 400 serisi yapay zekâ destekli kamerasıyla sahneye çıkıyor



    Honor, yeni akıllı telefon serisi Honor 400 ve 400 Pro'nun 22 Mayıs 2025’te tanıtılacağını duyurdu. Şirketin sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görsellerle doğrulanan lansman tarihi, özellikle “yeni nesil yapay zekâ destekli görüntüleme” vurgusuyla dikkat çekti. Tanıtımın ardından küresel satışların haziran ayı itibarıyla başlaması bekleniyor.



    Honor 400 serisi, daha önce sadece Çin pazarında yer alan 300 serisinin ardından markanın küresel arenadaki iddiasını artırma hamlesi olarak öne çıkıyor. Serinin giriş modeli Honor 400, 6.55 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla geliyor. Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisinden güç alan cihaz, 8 GB RAM ve 256 ya da 512 GB depolama seçenekleri sunuyor. Arkada 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açı ve 50 MP selfie kamerası yer alıyor. 5.300 mAh batarya ve 66W hızlı şarj desteğiyle donatılan Honor 400’ün yaklaşık 540 dolar seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei, sessizce kendi kamera sensörlerini geliştirmeye devam ediyor



    Serinin Pro modeli ise daha büyük bir 6.7 inç ekranla geliyor ve gücünü Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden alıyor. 12 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesi bulunan Honor 400 Pro, kamera tarafında ise oldukça iddialı. 200 MP OIS destekli ana kameraya 50 MP telefoto, 12 MP ultra geniş açı ve derinlik sensörlü 50 MP ön kamera eşlik ediyor. Ayrıca IP68 ve IP69 dayanıklılık sertifikalarına sahip olan cihaz, 100W hızlı şarj destekli 5.300 mAh batarya ile sunuluyor. Pro modelin fiyatı ise yaklaşık 865 dolar civarında olacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/05/08/honor-400-400-pro-launch-date-confirmed/







  • Türkiye ye gelmedikten sonra bize yaramaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mstbalkes kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu model gelicektir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düz model ülkemize gelirse f/p olabilir. Genel itibariyle özellikle boyutunun küçülmesi ve köşeli tasarıma geçilmesi, daha kolay kullanım sağlaması yönünden iyi olsa da; Honor 100, 200 ve 300'den sonra 400 modelinin de S7G3 kullanması bende hayal kırıklığı yarattı. S7G4 söyleniyordu, o yetişmese bile hiç olmazsa S7+G3 veya S8sG3 kullanılabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 8 Mayıs 2025; 23:19:44 >
  • Pahalı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha 1 ay önce 8.000mah pilli telefon tanıttılar, şimdi 5.300mah.


    Alanın aklına şaşarım.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.