Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.990
Cevap
164
Favori
533.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş

Sevgili Forumdaşlar :)

Görselini eklediğim Honor 200 kılıf ihtiyaç fazlası olduğundan isteyene bana maliyeti üzerinden vereceğim.Aliexpress'ten satın almıştım,kenar,iç ve kamera koruması oldukça iyi,kenarlar silikon ve arka kısmı da buzlu cam görünümlü tarzda sert plastik,parmak izi tutmuyor ve ekran koruyucuyu kaldırma durumu yok.

Daha fazla bilgi ya da satın almak isteyenler mesajla iletişim kurabilirler.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 7 Ekim 2024; 21:20:20 >

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam, başka bir uygulamayla deneyim yarın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben ziraat ile kullanıyorum hocam sorun yaşamadım. iki ayar var biri cep-bank'tan "mobil temassız ödeme tanımlama" diğeri de NFC ayarlarından varsayilan uygulama olarak ziraat mobile göstermeniz lazım. Bu ayarlardan sonra gayet güzel çalışıyor ve çok kullanışlı oluyor.

@ernaltnts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 7 Ekim 2024; 21:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NFC için okumayı kameranın olduğu hizadan yapmak lazım gibi. Banka uygulamalarından birini tanımlarken kimlik okumak istedi, 3. denemede okutabildim. Onda da kimliği yukarı kaydırdım kameraya doğru. İlk iki seferde kamera adasının altına yerleştirmiştim kimliği. Aklınızda olsun, telefonun üst kısmında kamera hizasından tutun NFC için.

Magic os8 incelemelerine bakın hocam. Her türlü yapay zeka var. Ayrıca Gemini gömülü geliyor cihaza. Ayrıca klavyesi bile yapay zeka ile donatılmış. Ama Samsungta resimlere ki obje ekleme olayı şimdilik yok. Yakın zamanda o da gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 8 Ekim 2024; 11:42:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 8 Ekim 2024; 12:15:36 >
  • gokmay kullanıcısına yanıt

Rica ederim, ne demek :)

• Bu arada telefonu (HONOR 200 PRO) haftasonu aktarma işlemleri sonrası dün ve bugün aktif kullanmaya başladım. Samsung Note 10 Lite sonrası uygulama çekmecesiz arayüz kullanmak epey bir garip geldi ilk anda. Ama bütün uygulamaları gruplandırıp klasörlemek biraz uğraştırsa da gayet güzel oldu.

İlk izlenimlerim ;

Kavisli ekran daha önce hiç kullanmamıştım, değişik geldi ama çok şık duruyor. Ekran jelatini hissedilmiyor bile. Siyah almıştım, içinden çıkan kılıf ile gayet güzel gözüküyor. Önceki telefonum sonrası epey ince ve hafif geldi. Görüntü itibariyle epey zarif duruyor diyebiliriz.

Ekran kullanım itibariyle gerçekten parlak, canlı, doğal ve gözü yormayan cinsten. Ekranın önemini iyi ekran kullanınca daha iyi anlamış oldum, keyif veriyor.

Magic OS 8 arayüz olarak işini gayet iyi yapıyor. Ancak Samsung arayüzünde Gizli Klasör özelliği vardı ve ben tüm şifrelerimi o klasör içindeki Notes uygulamasında saklıyordum ve gayet güvenliydi açıkçası. Honor'da böyle bir gizli klasör ve gizli klasörde çalışan note uygulaması yok. Mevcut note uygulamasında da dosya ya da klasör kilidi koyamıyorsun. Bu sebeple şifrelerimi anlık değişimlerde unutmamak için güvenli bir gizli alan bulamadım. Benim için tek sıkıntı bu oldu. Bu sebeple playstore üzerinde uygulama aradığımda Notein diye bir uygulama buldum. Bu uygulamada dosya kilidi konulabiliyormuş. Bugün onun üzerinden deneyeceğim. Android dünyasının güzelliği de burada zaten. İlla bir çözüm bulunuyor Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

Samsung İnternet uygulamasında bir sürü kayıtlı yerimlerim vardı. Bu telefona yüklenebiliyormuş Play Store üzerinden Samsung İnternet. Hepsini bu telefona alabildim. Bu da güzel oldu. Magic OS 'un kendine ait bir browser - tarayıcısı bulunmuyor. Chrome ile geliyor.

Kamerayı anlatmaya gerek yok. Dün bir kaç tane portre fotoğrafı çektim, gayet güzel portreler. Dışarıda bir iki deneme yaptım. Telefonu almamdaki en temel sebep kameraydı, tatmin edici olacağı belli. Hatta dün portre çekimi yaparken sağa bak, sola bak falan diyerek profesyonel fotoğrafçı moduna bile girdim, fotoğraflarda öyle çıkıyor gerçekten. Gören beğeniyor Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

Hoparlörler gayet kuvvetli. Dış ortamda bluetooth hoparlör ihtiyacı gerektirmeyecek gibi.

Pil ile ilgili henüz bir şey söylemek için erken ama 1 gün içinde gözlemlediğim bu konuda da üzmeyecek gibi gözüküyor. Sonuçta alınan her yeni telefonun ilk gün performansı sonrası için bir göstergedir. Aşırı pil tüketimi hissetmedim açıkçası ki akıllı pil uygulaması ile gruptaki tecrübeler ilerleyen günlerde daha iyi pil yönetimi ile performansın arttığı yönde. Hızlı şarj gerçekten hızlı Honor 200 / 200 Pro Ana Konu  Tek sorun kablosuz şarj cihazı almak lazım ofis için, 66W destekli bir cihaz göremedim piyasada.

Oyun oynamadığım için işlemcinin performans olarak 3-4 yıl baş ağrıtmayacağı ortada. Belli olmaz tabi, araya 1-2 futbol oyunu serpiştirebiliriz.

Telefon görüşmelerinde ses aktarımını beğendim, sanki daha önceki telefonlarımdan daha iyi bir telefon görüşme kalitesi hissettim, ya da telefon yeni olduğundan öyle geliyor olabilir Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

Yazılım Desteği ; Muhtemelen 3 yıl yazılım, 4 yıl güvenlik desteği gelecek. Samsung'daki 7-8 yıl olayını çok ciddi bulmuyorum, sonuçta bir telefonun maksimum kullanım süresi 5-6 yılı geçmiyor. Android'de (aslında bilgisayarda Linux'un bir devamı olması sebebiyle) normal olarak siz hatalı işler yapmıyorsanız güvenlik sorunu zaten yok. Uygulamaların desteklerini yeni güncellemelerde eski android sürümlerinden çekmesi de 3-4 seneyi buluyor. Yani 3 yıl android desteği size 6-7 yıllık bir kullanım süresi sunuyor ki bu da gayet yeterli bence.

Sonuç ; Parasını sonuna kadar hak eden bir fiyat/performans cihazı. Kısa vadede cihazı ancak yine Honor marka Magic V3 ile değiştirmeyi düşünebilirim. Bu cihazın sunduğu her şeyi bir tık yukarı taşırken katlanır tablet boyutunda bir ekran ve katlanmış halinin de neredeyse bu cihazla aynı boyutta olması gayet cazip gözüküyor.

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Deneme yanılma yoluyla bulmak bizim tabiatımızda var Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

Hocam kendi notlar uygulamasında oluşturduğunuz bir not dosyasını kilitleyebiliyorusunız. Herhangi bir not oluşturup sağ alttaki üç noktadan kilit ekle diyerek notu kitleyebilirsiniz. Ben de sizinle aynı ihtiyaç için kullanıyorum

• Az önce düz 200'ü teknosa önünden geçerken tekrar incelemek istedim, maksat spor olsun :) harcourt modu ile portre çekmek çok güzel. Hoparlör kalitesi ve ses yüksekliği ise çok çok iyi. Benim gibi alma niyetinde ve alacaklara klavuz olmasını istedim. Hayırlı işler :)

Süper oldu bu şimdi Honor 200 / 200 Pro Ana Konu  Bunun için gerçekten internetten bakmadığım yer kalmadı, diğer firmaların nasıl olduğunu buldum ama bunu bulamamıştım. Çok teşekkür ederim. Sayenizde üçüncü parti uygulamalara gerek kalmadı

Bunun bir ayarı olduğunu biliyordum, daha önce yazılmıştı ama açıkçası aramadım. Böyle kullanmak daha optimize olur diye düşündüm

Not dosyası kilidinin ekran kilidiyle aynı olması biraz sıkıntı. Notein uygulamasında ayrıca kilit oluşturuyorsun Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.