Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.251
Cevap
181
Favori
461.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen aynı zamanda alacağız Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt
    Evet öyle görünüyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt

Evet orayı gördüm fakat bütün uygulamalar çıkmıyor o yüzden kullanamadım teşekkür ederim bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün biri cebimde diğeri koltukta durduk yere iki defa birden müzik çalmaya başladı. Ekrana Widgeti koyduğum uygulamadan çalıyor direkt. Telefondan mı, yoksa uygulamadan mıdır?

Sen benim realme 8'in cebimde yaptıklarını görsen gülersin :) müzik çalıyor, 112'yi arıyor, kamerayı açıyor, ekran görüntüsü alıyor.

• Bazen bakıyorum hücreseli kapatmış, bluetooth açıyor, wifiyi kapatıyor :)))

• Xiaominin yazılımına laf ediyor herkes.ben ikisini de kullanmadım ama kendi kendine işlem yapan bi yazılım mı iyi orasını anlamadım.honor yazılımı böyleyse xiaomi yazılımı ekstra napiyor da kötü oluyor?
    Amacım tamamen bilgi almak.olur da bi gun honor yada xiaomi alırsam neyle karsilasacagimi bilme açısından.
    Neredeyse Nokia 5den itibaren 6 7 yildir Samsung kullandım.yazilimsal buna benzer hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 30 Eylül 2024; 13:45:30 >
  • Akşam 9 da indirime girecek mis

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    2 haftadır aynı terane. Düz modelini 2 haftadır indirim yaptık diyip fiyatı sabit tutup, indirim yaptık diye lanse ettiler. Aynısını pro için yapacaklar.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Samsung Note 10 Lite kullanıyorum. Ortam hafif loşsa ekran kilidini bile açtırmıyor, önce dokunma korunmasını kaldırmamı istiyor. Samsung'da da benzer ufak tefek sorunlar var ama hepsini kullanmış biri olarak Huawei (P Smart 2019 kullandım) ve Samsung'da yazılım iyi. Hatta ben Huawei'nin aşırı korumacı davrandığından sıkılmıştım, o dönem custom rom uygulamalarına epey meraklıydım ama Huawei yazılıma elletmiyor. Honor'da zaten Huawei'nin arayüzünü çatallayıp yola devam ediyor. Arkadaşlar biraz nükte ile anlatmış başına gelenleri. Sonuçta hepsi Android.

Herkes elindeki cihazı övüyor.

Geçen gün honor 200'ün düz modelini Teknosada detaylıca inceledim Teşhir cihazları ne kadar güncel oluyor bilemiyorum ama güncelleme ile çözülmesi gereken birkaç ciddi problem mevcut.

Cihaz kamerasıyla pazarlanıyor olmasına rağmen fotoğraflara öyle bir kontrast basıyor ki renkler gerçeklikten uzaklaşıyor. Bu durum amatör eğlendirir, yüksek kontrast sevilir ama insan çektiğinizde resmen ten renginiz birkaç ton değişiyor. Portre modunda ten rengi düzgün ama normal modda insan çekmeyecek miyiz yani? Hayır o kadar fotoğraf stüdyosu ile de anlaşılmış kameranın geliştirilmesi sürecinde hiç mi kimse çıkıp abi biz ne yapıyoruz demedi?

RAW modu sadece ana kamerada kullanılıyor. RAW çekerken ultra geniş ya da tele lensi kullanamıyoruz. Bu neden kısıtlanmış anlayamadım.

Ayrıca hep Honor=Huawei diyoruz öyle konuşuyoruz ama cihazı inceledikten sonra Magic 6 Pro'ya da baktım, sonra Huawei standına da gittim. Yine kamera özelinde konuşacaksak Honor=Huawei falan değil. Magic 6 Pro'da 2 stop diyafram ayarı varken Huawei Pura 70 Pro'da 8 stop falandı sanırım. Yine Huawei'de mevcut tüm lensler ile RAW çıktı alınabiliyor.

Özellikle yazılım noktasındaki bu eksiklikler bana alelacele çıkartılmış bir telefon hissi verdi. Ayırca Huawei Google Play işini de çözmüş sanırım yeni modellerde App Gallery üzerinden Play Store indirilebiliyor diye öğrendim.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Normal fotoğraf modunda sağ üstte renk ton ayarı seçilebiliyor, doğala alınca kontrast minimumda kalıyor. Sanırım incelerken bu ayar doğal modda değildi, ama yinede kontrast var fotoğraflarda rahatsız etmeyecek düzeyde. Samsung sonrası hiç rahatsız etmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 30 Eylül 2024; 15:31:4 >
    Dokunma koruması açma olayı benim samsung cihazımda da oluyor şuanda.sinir bozucu ama çok nadir ve o kadar da büyük bir sorun değil.kendi kendine Bluetooth açma kapatma mobil veri ekran görüntüsü müzik çalar açma.bunlar gerçekse bana normal gelmiyor.buyuk sorun bence.dusunsenize önemli bi yerde müzik çalar açarsa sıkıntı olabilir.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Huawei honor bir olsa ikisinde de android olmaz.oppo realme oneplus bir mı mesela.segmwnt ve kalite gibi yazılım da farklı.benziyor ama farklı sonuçta.uygulama gizleme yokmuş honorda.en sevmediğim şey.telefonda yüklü gelen kaldırılmayan uygulamaları sürekli görmek istemem.

• Geçtiğimiz günlerde kılıf incelemesi yapmıştım. Gri kılıfı hiç kullanmadım zaten, kenarları ekrandan yüksek kalıyor kaydırma hareketlerini engelliyor. Diğer 2 kılıfta ekran koruyucunun kalkmasına neden oldu. İki taraftanda kalkma yaptı koruyucu ve kaydırma hareketleri orjinal kılıftaki kadar rahat yapılamıyor.

Genel olarak mümkün olduğu kadar kutudan çıkan orjinal kılıf ile kullanılmasını tavsiye ediyorum. Ben her cihazıma 3 5 farklı kılıf alırdım ama kavis ne kadar az olsada orjinal kılıf harici diğer kılıflar ile kullanımda sorun çıkıyor maslesef.

Telefonun müzik uygulaması dahil 2 3 müzik uygulaması yüklü, sadece birinde kendi kendine çalma oldu, Poweramp uygulaması dışardan apk ile yükledim. Uygulamanın çok fazla ayar kısmı var, belki uygulamadan da olabilir.

Xiaomide kullandım ben. Xiaomi arayüzünde daha fazla ayar ve seçenek mevcut. Ama onda da reklamlar mevcut. Dosya yöneticisine gireceksin hop reklam. Ayarlara gireceksin bir reklam daha.

Xiaomi ile ilgili reklam olayını duydum da hala 2024de devam ediyor mu bu olay.70kya telefon satıyorlar hala reklama mı ihtiyaç duyuyorlar o da saçmaymış.Samsung iyiymiş anladığım.bi değişiklik yapayım dedim daha cihazı almadan bi sürü problem.

poco f6 var, reklam servisini devre dışı bırakınca 0 reklam . hiç bir uygulamada reklam çıkmıyor

• lKaraoqLanl L kullanıcısına yanıt

Sorun da burada zaten. Reklam yapan bir telefon satın almak kim ister ki? Yani kullanıcı 43bin TL para verip satın aldığı telefondan reklamın nasıl kaldırılacağını niye araştırsın ki?

Aynı fikirdeyim.ama bi telefonun kendi kendine mobil veri açıp kapatması müzik çalması da normal değil.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.