Umarım ihtiyacınıza en uygun telefonun sahibi olursunuz, en isabetli tercihi yapmanızı dilerim. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (325. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Cihaz demon modunda günceller mi bilmiyorum ama güncelleyip denemek faydalı olabilir. Burada 200 u olanlar bu konuda çok şikayet etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle bence de öylequote:
Orijinalden alıntı: Rather_34
Benim farkettiğim %100 şarj etmeyince çabuk düşüyor. İlginç olan bir şeyde elde oynasan da oynamasan da bazen hemen hemen aynı düşüyor. Donanım mı yazılım mı buna sebep anlamadım.
Ayrıca kamera konusunda eleştiri yapan arkadaşlar ın eleştirilerine katılmakla birlikte 8/256 için (16800 bileklik hediyeli aldım) bu rakama bundan iyi cihaz yok, belkidi diğerlerinin daha çok sorunu var yani kötünün iyisi, fp olarak yüksek o yüzden tercih ettim kendi adıma
Microsoft uygulamasında aynı sorunu bende yaşıyorum hocam güncelleme gelmişti uygulamaya onu yaptiktan sonra sorun çıkmaya başladı. Hatta uygulamaya giriyorum bildirime tiklamama rağmen giriş yapamıyorum hesabıma.
Pro serisi ve kutudan çıktığı sürümle kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tel bana gelen son sürüm ile çalışıyor.
Uygulama bazlı da olabilir sorun ama başkaları kullanabilirken bir garip, anlam veremedim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dm atın İstanbul elden alabilirsiniz yada Eft yaparsanız kargo yaparım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonun müzik player uygulamasında bug var. Daha önce fark eden oldu mu? Müzik oynattığınızda ileri ya da geriye sarınca 1-2 sn bekleyerek işlemi gerçekleştiriyor. Anlık ileri ve geriye oynatmıyor.
honorun menüleri saklama soteleme özelliğine de bayıldım. ilave ayarları siz diyene kadar görmemiştim. Arama kısmından ilave ayarlara gidebildim ve gerekli ayarları yaptım. Bakalım benimki yarın gece ne yapacak.
-
48 idi, 44 olmuş.
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama merak ediyorum gece şarjın düşüşü neden bu kadar önemli? Benim Honor 200 en fazla %1 düşüyordu bazen hiç düşmüyordu 5 6 saatlik uyku sürecimde ama %3 4 düşse de umursamazdım. Sonuçta hat çekim kalitesi, wifi sinyali, kullandığımız ayarlar, otomatik güncellemeler aktifse vs bir çok etken var. Şarjınızın düşmesini en azından bu ladar düşmesini istemiyorsanız google ayarlarından bir çok şeyi kapatmanız gerekiyor. En çok şarj tüketen kısım burası ve AOD ekranı.
Ben şu sebepten üstüne düştüm, daha önceki telefonum daha ilkel olmasına rağmen gece boyu % 1 ancak düşüyordu, bu ise aynı kısıntıları yapmama rağmen gece boyu 7 saat süre içinde % 7 civarı düşüş yapıyor. Aynı arka plan işlemleri mantıken gün boyu da sürdüğü için, saat başı % 1 kayıp desek günde % 24 civarı pil boşa gidiyor demektir. Fiilen kullandığımız uygulamaların tüketimi yanında göze görünmüyor belki ama pil ömrü açısından büyük bir kayıp.
-
Sizinkisi fazla hocam gerçekten, %3 bilemedin %4 düşse neyse derdim. Pili neyin tükettiği belli mi arka planda?
Belli hocam, twitter face ve instagram görünüyor. Gece uyumadan önce bunları inaktif hale getirmiyorum. Belki tamamen sonlandırsam bu kadar şarj düşmez ama eski telde de kapatmazdım sistem kendisi arka planda çalışmayı sonlandırırdı.
-
Hocam bende de aktif durumdaydı bu arkadaşlar ama dediğim gibi en fazla %1 düşüyordu. Eminim hepimizde aktif durumdadır bunlar ama sizinki kadar şarj harcayan cihaz yoktur. Başka bir şey olmalı mutlaka.
Geliştirici seçeneklerinde bir ayar daha buldum. Uygulamalar başlığı altında, aktiviteleri devam ettirme, arka plan işlem sınırı seçenekleri var, bunlara bakayım bir de...
-
Siz bilirsiniz tabiki hocam ama ben geliştirici seçeneklerinden hiç bir ayarı kurcalamadım. Geliştirici seçeneklerini aktif bile etmiyorum. Milletin şikayet ettiği Exynos 2100 işlemcili S21 Plus cihazla 11 saat ekran sürem var oyun oynayarak, mobil wifi karışık şekilde. Samsung S23 Ana konusundaki ilk mesaja detaylı şekilde bakın, orada her Android cihazda geçerli pil ayarları mevcut. İlk mesaj baya karışıktır gözünüzden kaçmasın.
Merhaba.Eski telefonum yaklaşık 5 yıllık.Normal şartlarda pil açısından onda düşüş olması kabul edilebilir.Fakat gece boyu maks 2-3 lük bir düşüş oluyordu.Bahsettiğiniz ayarların çoğu da açıktı.Sıfır telefon yeni kurulum ve hemen hemen aynı ayarlar açık yine 2-3 düşüş meydana geliyor.Bu bana göre normal değil.Kıyaslama yaptığım için söylüyorum.
-
Sizde de aynı durum olmuş hocam.Kurdaladıkça birçok bug fark ediyorum.Bakalım siz de fark edecek misiniz?Bu konuda birçok sayfa mesaj okudum benim tespit ettiğim yerlere çok değinen olmamış.Ya ben çok takıntılıyım ya da cidden fark edilmemiş :).Hemen birkaç örnek veriyim:
1)Google mesajlarda gelen giden ayarı değiştirirseniz sms bildirimi gelmiyor.(Eski ayara dönseniz bile).Tekrar düzeltmek için depolama verileri sil demek gerekiyor.
2)Birkaç mesaj yukarıda da yazdım.Kendi müzik player uygulamasında şarkıyı ileri geri sarınca 1-2 sn takılarak sarıyor.
3)Video kaydı yaptıktan sonra (60 fps açık) oynatırken takılarak oynatıyor videoları.(Bunu başka birisi de yazmıştı)
Bahsettiğim şeyler yazılımsal çok üstünde durulacak şeyler değil.Sadece bilgi amaçlı yazıyorum.Yanlış anlaşılma olmasın.Telefon hoşuma gitti.Şimdilikbüyük bir sıkıntı görmedim.
-
O ayarı ben de gördüm şimdi."Aktivitileri devam ettirme kullanıcının ayrıldığı her etkinliği hemen yok et" seçeneği mevcut. Bunu aktif konuma getirirsek bildirim alırken sıkıntı yaşanır mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X