|
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (279. sayfa)
-
-
Arkadaşlar amazondaki jelatin ekran koruyucu dışında, başka ekran korucusu tavsiye eder misiniz? Genel de herkes onu aldı. Bu daha kaliteli şunu al gibisinden ya da amazondaki iyidir o yeter gibisinden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sormamım sebebi, Bugün telefonu ekranın üsüne ciddi bir şekilde düşürdüm. Çok şükür ki ekran kırılmadı kendi jelatını bayağı ezildi değişik bir şey oldu. Verilmiş sadakamız varmış, ekran da tahminimden sağlammış. Kılıfında faydası oldu tabiiki..
-
Arkadaşlar normalde telefonu orjinal Samsung 15 watt şarj aleti ile şarj ediyordum, bugün kendi şarj aleti ile şarj ettim sanki pili daha iyi gidiyor gibi, böyle bir şey olması mümkün mü, yüzde 80 den 58 e düştü 2.5 saat ekran süresi verdi sürekli mobil veride
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 2 Ocak 2025; 21:5:40 > -
Bildirim geçmişi özelliği var mı Honor'da? Ayarları biraz kurcalamadım ama göremedim, Samsung'da vardı arada işime yarıyordu.
-
Bende büyük telefon kullanmak istemiyorum S23 düşünüyorum ama S23 günümüzde o fiyatları etmeyecek bir cihaz. Acaba burada daha önce S23 ve Honor 200 pro kullanan var mı? Artık 6 inç güzel telefon üreten yok.
-
Geldi mi ürün
-
Fiyatını hak etmeyeceği kısmı tartışılır bence hocam. Küçük boyutta o donanımı alabileceğiniz başka marka yok. S24'de ekran ve exynos sebebiyle insanlar çekiniyordu ama S23'den insanlar memnun duyduğum kadarıyla. Alternatif olarak iPhone'lar var ama onların düz modelleri hep 60 Hz.
Ben A54'ten geçtim Honor 200 Pro'ya memnumum şimdilik. Gördüğüm bir kaç şeyi şuraya yazmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-359#160319474
-
Honor'un yazılımında bildirim geçmişi özelliği yok, basit bir şey aslında ama koymamışlar. Ancak üçüncü parti uygulama kurarak oluyor.
-
1 ay Honor 200 kullanıp Samsung S23'e geçtim. İmkanınız varsa, üretimi henüz durmamışken S23 satın alabiliyorsanız almalısınız.
Samsung herhalde bir daha böyle telefon yapamayacak veya kim bilir kaç yıl sonra birçok parametre olumlu denk gelecek de yapabilecek. Android dünyasında son yılların en iyi telefonu.
-
Boyutu bile yeter ama o paraları bir telefon veresim gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: lodosumtuttu1 ay Honor 200 kullanıp Samsung S23'e geçtim. İmkanınız varsa, üretimi henüz durmamışken S23 satın alabiliyorsanız almalısınız.
Samsung herhalde bir daha böyle telefon yapamayacak veya kim bilir kaç yıl sonra birçok parametre olumlu denk gelecek de yapabilecek. Android dünyasında son yılların en iyi telefonu.
-
Merhaba, Hangi uygulamayı kurmamız gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercanGeldi mi ürün
Cumartesi teslim gözüküyor.
-
Temu dan iki tane film aldım. Biri jelatindi ve çok ince geldi ayrıca birsürü kabarcık kaldı arada. Diğeri sert plastik gibiydi, doğru düzgün yapışmadı ekrana. Her ikisi de parmak izi okumayı engelliyordu. İkisi de çöp oldu sonuçta.
-
taksit olsa kesin geçerdim ama taksit olmaması ve geriye dönük samsung yazılım tecrübemin(ki düzelttiler bildiğim kadarıyla) 2 yıllık telefonda sıkıntı aratacağını düşünerek honor aldım. Ha taksit olsa firmware olayına çok takılmazdım bütçe meselesi bu fiyata honor şuan benim için mükemmel. Beklentim s23 ünde 20k seviyelerinde olması ama ülkemizde şuan mümkün değil.
-
kenarları kalkmayan ekran koruyucu jelatin cam falan var mı? kavisli kesilmesi zorunlu değil kenarları korumasa da olur yeter ki açılmasın. telefoncudan makine kesimi yaptırdım 1 gün sonra hava almaya başladı (kılıfla kullandığım halde)
-
Anladım. Sağlam düzgün bi ekran koruyucusu bulmak zor olacak anlaşılan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇüArkadaşlar amazondaki jelatin ekran koruyucu dışında, başka ekran korucusu tavsiye eder misiniz? Genel de herkes onu aldı. Bu daha kaliteli şunu al gibisinden ya da amazondaki iyidir o yeter gibisinden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sormamım sebebi, Bugün telefonu ekranın üsüne ciddi bir şekilde düşürdüm. Çok şükür ki ekran kırılmadı kendi jelatını bayağı ezildi değişik bir şey oldu. Verilmiş sadakamız varmış, ekran da tahminimden sağlammış. Kılıfında faydası oldu tabiiki..
hocam düşüp kırılmayı kılıf önler. "yumuşak" bir kılıf darbeyi büyük oranda absorbe eder, şok dalgasının boyu/şiddeti düşer ve darbe etkisiyle ekranın daha az esnemesi gerekeceği için kırılma ihtimali düşer.
ekran koruyucu ise sadece çizilmeyi önler. darbe koruma etkisi yok denecek kadar azdır.
ekran koruyucu için alttakini deneyebilirsiniz, ben aldım ama henüz uygulamadım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Ocak 2025; 15:6:22 >
-
Pandemiden önce General Mobile kullanırken bunun için bir uygulama kullanıyordum ama adını hatırlamıyorum. Google Play Store'da en stabil ve işlevsel olanı araştırıp bulmak lazım.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X