< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (23. sayfa)
-
-
Selamlar, cihazda hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz, adam gibi bir tarayıcı bulamadım. Önerileriniz varsa dinlemek isterim.
-
Kutudan 53 şarjla çıktı hemen 50 ye düştü bendede fabrika çıkışı sorun yoktur. Şu an stabil gidiyor merak etmeyin. İade etme planınınız varsa hat takmayın.
-
O zaman güncelleme bekleyeceğiz hocam bu genel bir sorun demekki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben Chrome kullanıyorum yılların getirdiği alışkanlık başka bir tarayıcı ihtiyacı hissetmedim açıkçası.
Reklam engelleme özelliği olmaması / eklenti yüklenememesi beni uzak tutuyor Chrome'dan açıkçası.
-
yurtdışı s23 ultra mı yoksa bu mu
-
Bugün iş yerinde bir arkadaşım realme gt6 almış 40 bin lira. Bana fiyatı çok abartı geldi, bizim 200 Pro ya göre elle tutulur bir artısı da yok, ekran gorilla glass, pil 5500 mah. Buna karşın kablosuz şarj yok cihazda.
Siz de haklısınız hocam başka tarayıcı kullanan arkadaşların deneyimlerini de dinlemek isterim.
Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Kimi 6 diyor kimi 10 diyor. Bana şarj önemli ve sipariş ekranında bekliyorum öyle.
-
Dün 200 pro sipariş ettim. Fatura 2 saat önce düzenlendi. Faturada 1 IMEI var. Çift hatlı telefon 2 imei yazması gerekiyor.
hocam selam,
konudan bağımsız bir şey soracağım Özel Mesajlar da Donanım Habere giren birine uyarı vermiyor mu ? bir arkadaşa yazdım sürekli gir cık yapıyor ama özel mesajı okumuyor. 5 gün öncede size yazmıştım sizde girip çıkıyorsunuz ama okumuyorsunuz. acaba uyarımı cıkmıyor yada özel mesaj hiçmi gitmiyor merak ettim buraya yazayım dedim
-
Opera kullanıyorum hocam memnunum
Hem 200 hem de 200 pro modelini mağazada kıyaslama fırsatı bulan var mı arkadaşlar? Aradaki 11bin fark var. Ağır oyun oynamam o yüzden işlemci farkı çok mühim değil ama kamera konusunda emin olamadım bu farkı vermeye değecek kadar fark var mı ?
Ben de şarjdan emin olamadığım için hala hat takmadım test ediyorum ve bana hızlı bitiyor gibi geldim hocam.
Ss paylaşabilir misiniz hocam?
-
Ne ssi istiyorsunuz hocam
Vooc teknolojisi özellikle pilin ikinci yarısını doldurma konusunda yaklaşık 2 kat verimli diğer markalara kıyasla. Yani realme grubunun 66w'ı diger markalarinin 100wı kadar hızlı
Yaklaşık 5 saat mobil veride aktif kullanım mevcut. Geri kalan wifi. Ekran 120hz sabit, herhangi bir kısıtlama ya da tasarruf modu aktif değil. 24 saat için güzel veri bana göre. Cihaz düz Honor 200.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yada tek bir imei yazması yeterli oluyor hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X