Var hocam. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (208. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler bulamamıştım.kurcaliyorum şimdilik.hangi uygulamaları önerirsiniz.klavyede galeride telefon uygulamasında.samsunga çok alışmışım hakikaten.samsung klavye arıyorum.uygulama gizleme var mı bu arada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 lite farklı bir cihaz
benim eski emektara yaptım, honor yok bende, tianma yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler uyarı için ama ürün sayfasında birinde standart model ve lite olarak ayırmış. diğerinde de standart model ve pro olarak ayırmış. ben ikisinde de standart modeli seçtim.
bu arada az önce mesajla da belirttim; standart versiyonu istiyorum, lite ya da pro için olmamalı diye.
sorun olacağını sanmam artık...
-
benim eski emektan huawei ye baktım tianma yazıyor, henüz almadım honor
Zamanında alıp kaybetmiştim :D
-
neydi o
-
ben de aldım bu Ibywind marka setten... aliexpress'tekiler iyi değil gibiydi.
bunda 2 tane ön koruyucu var değil mi? ben doğru anladım yani...
2 ön +1 arka + 1 lens
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Kasım 2024; 19:52:2 > -
silikon kısmı sert demek ki... bundan almama nedenim biraz kaba görünüyor, bir de siyah ve şeffaf kısımlar yapıştırma oluyor bunlarda, zamanla ayrılıyor.
ilki dediğinizin de açık mavi rengini aldım. eski telefonumda da kullanmak istediğim bir kılıftı.
neyse 2 kılıf, 2 ekran koruyucu aldım, telefonu 2 sene falan kullanırım en fazla... o arada bana yeter bunlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Kasım 2024; 19:59:11 > -
Rica ederim.
Galeride Honor'un kendi uygulamasını, klavyede gboard kullanıyorum. Samsung klavyesini aratmıyor kesinlikle.
Uygulama gizleme mevcut ama hiç kullandığım bir uygulama değil. Nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi değilim. İsterseniz uygulamalarıda kilitleyebilirsiniz, parmak izi veya koyacağınız güvenlik yöntemi ile açılır sadece.
Gizlemek için parallel space var, ikinci alan gibi işlev görüyor sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hem parallel space hem private space var
Telefon baya ince olduğu için çok da kaba durmuyor aslında olması gerektiği gibi ama alışkanlık var yıllardır o şekilde telefon tutuyorum 😅 iade mi edeyim napalım?
Elinde Türkiye'ye gelen silikon kılıflardan alıp fazla olan var mı :) (200 pro için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtabibi -- 23 Kasım 2024; 21:1:47 >
manyetik adaptör
-
Evet geçen hafta geldi.
-
Yalnız geldi dediğiniz sürüm "Deneme sürümü" seçimi ile geliyor. Bu BETA olmuyor mu? Final sürüm gelse normal olarak "güncellemeleri kontrol et" diye bakıldığında gelir.
Herkes BETA sürüm kullanmak istemeyebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da bu hafta başında Kasım güvenlik güncellemesi geldi. model honor 200
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X