Şimdi Ara

Honor 100 serisi yakında geliyor: 100 Watt şarj hızı sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor 100 serisi yakında geliyor: 100 Watt şarj hızı sunacak
    Honor, ülkemizde de satılan ve fiyat performans oranıyla popüler telefonlar arasında yer alan Honor 90 modelinin takipçisi olan Honor 100 serisi üzerinde çalışıyor. Yeni telefon ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Black Friday indirimleri başladı! İşte 2023 Efsane & Kara Cuma kampanyaları



    Honor 100'ün beklenen özellikleri



    Çin'deki sertifkasyon sitesinde iki modelin isim ve bazı bilgileri göründü. Bu bilgilere göre cihazlar 100 Watt hızlı şarj ve 5G desteği sunuyor. Honor 90'da 66 Watt şarj hızı sunuluyordu.



    Honor 100 serisi yakında geliyor: 100 Watt şarj hızı sunacak
    Bu bilgilerin dışında cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle geleceği ve yüksek frekanslı karartma sayesinde gözü yormayan 1.5K çözünürlükte 120 Hz ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Kamera tarafında ise önde çift selfie kamerası ve arkada yuvarlak kamera adası olacağı söyleniyor.



    Honor 100 serisinin üç varyantının olması bekleniyor: Honor 100, Honor 100 Pro ve Honor 100 GT. Telefonların bu ayın sonunda tanıtılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/09/honor-100-series-100w-fast-charging-support-receives-3c-certification-in-china/







  • Hem kalite, hem de fp cihazları var Honorun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stereo hoparlör u koyarsın artık honor sana zahmet olacak ama bı zahmet abicim mono kurtarmiyor artık...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    He valla ya. Honor 70 aldım çok beğendim ama hep birşey eksikti. Honor 90 aldım şimdi. Kamera baya kasıyor. Ve mono hoparlör canımı sıkmaya başladı. Telefonu satıyorum ve honor 100 de mono olursa almayacam diye karar verdim. Ama Stereo olursa ve yine rekabetçi fiyatla cikarsa alırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemolocco kullanıcısına yanıt
    hocam honor 90 şuan için F/P kulaklık ile 512 12 GB ram li cihazi 16 bin TL almak bu piyasa sartlarinda ucuz olmasada parasının hakkını fazlasıyla veriyor ancak eksiklikleri de var tabiki stereo olmaması buyuk dez avantaj ancak bu piyasa şartlarında güzel fiyata satılıyor bundle olarak bende honor 70 kullanıyorum 90 da aldım şuan hafıza yetmiyor bana 128 GB o yönden eldekini satıp honor 90 kullanacağım hafıza çok çok çok önemli 512 GB hafiza tüm ihtiyacımi fazlası ile karşılıyor donanımıda çok üst düzey olmasa bile en kotu 3 4 sene götürür android 13 ile geldi cihaz 15 kadar destek sağlarlar fazlası ile iş görür ben memnunum ürünlerinden yeterki yazılım konusunda cihazı salmasinlar suanli politakalari iyi bence aktif güncellemeler geliyor kısacası ben memnunum ancak kendilerini geliştirmeleri lazım + olarak stereo hoparlörler kesinlikle geçmesi lazım ki gecerler artık tüm tabletleri bile stereo ile geliyor 6 li 8 li hoparlör hadi 50 70 serilerini anladım 90 neden mono ile çıkardı oda ayrı durum 90 pro stereo ile çıktı büyük ihtimalle yeni seride iyi bir hoparlör ile gelir artık onda mono ile geleceklerini düşünmüyorum artık...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.