Şimdi Ara

Hong Kong’tan ne alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazartesi japonya ya gideceğim sonra oradan da güney kore ve hong kong ve kısa bir singapur turu. Hong Kong a gitme amacım alışveriş. Yaklaşık 6000 tl bütçe ayırdım ama alacağım şeylere göre fiyatı arttırabilirim bir iki kat.

Kafamda akıllı saatler vardı ve giyim (elbise ve ayakkabı). Elektronik ve saatler yaşadığım ülkeye göre çok fark etmiyor hatta daha pahalıya geliyor. Fiyatlara price.com.hk den baktım mesela play station daha pahalı..

Gidince ya bi wifi cihazı ya sim kart alıp internet fiyatıyla karşılaştıracağım uygunsa alacağım. Belki bi tane de android telefon alırım,yazılım geliştirmede kullanmak için. Bir iki tane de sırt çantası falan almak niyetindeyim.

Uygun fiyatlı ni drom bulursam alırım, elektronik tabanlı projelerimde kullanmak için. Fotoğrafçılıkla hiç ilgim yok.. Ben elektronik ve yazılımcıyım. Macbook um var 2013 early. Başka bi macbook ya da iphone almayı düşünmüyorum.

Hong kong ile ilgili açılmış konular eski olduğu için güncellemek adına yeni bi konu açmak istedim.

Önerilerinizi bekliyorum.. Varsa söylediğim diğer ülkelerle de ilgili olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Singapur'a bilet almadıysan bir cacık yok orada, Levent gibi... Şakasız en turistik çeken yerlere bak hep avm'ler vs. var. Universal Studio felan. Onun yerine Kuala Lumpur veya Endonezya veya kültür turizmi seviyorsan Kamboçya yapılabilr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini7

Singapur'a bilet almadıysan bir cacık yok orada, Levent gibi... Şakasız en turistik çeken yerlere bak hep avm'ler vs. var. Universal Studio felan. Onun yerine Kuala Lumpur veya Endonezya veya kültür turizmi seviyorsan Kamboçya yapılabilr.
    baya sey vardi hocam ama benim icin fiyat farki pek yoktu o yüzden almak mantikli gelmedi. En büyük fiyat farkini ps 4 de gördüm o da arada 75 euro gibi bi fark olmasi ki bunlarin prizleri degisik, garantisi sikintili vs diye almadim.. Bazi seyler daha pahali. Türkiye'ye gelince ayni para da olsa fazla da olsa türkiye'den bazi ürünleri almaya karar verdim. Hem ülkeme katkim olmus olur..

Singapur'un ücretsiz sehir turuna katildik sadece, gidip gezme sansimiz olmadi maalesef ama cok da büyük yer degildi ögrendigim kadariyla, gitmeyi düsünmüyorum. Hatta o civarlardaki asya ülkelerine gitmeyi hic düsünmüyorum. Olursa ilerde türki cumhuriyetlerini gezmek istiyorum belki seneye yazin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 13 Eylül 2018; 22:3:10 >

• Ben Hong Kong'da alınabilecek kayda değer bişey bulamadım açıkçası. Martta yine gideceğim, ama alışveriş yapma niyetim yok. Gitmeden önce belli siteler var, onlara gir, ürünlere ve fiyatlarına bak ve ne alacağını önceden belirle bence.
  • hongkong sanırım msi laptobun başkenti olması lazım. ücreti ile getirebilirmisin banada bitane biletin 1 tanesi bedavaya gelmiş olur :))
  • Kaliteli replika birebiri ile aynı NBA forması ve şortu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tayland dan ne alınır
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.