Şimdi Ara

Hong kong'dan z3compact almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kasimda gidecegim ve telefon alayim diyorum. Su anda m7 kullaniyorum ve telefonu epey eskiyen babam da benim telefone talip. Normalde masraf yapmazdim ama hem benim hem de babamin isi olacagi icin rahatim.

Fiyati orada 1200tl + 100 pasaport kayit ucreti. Tavsiye eder misiniz arkadaslar? Hong kong sony store dan alacagim buradan alinan telefonda sorun cikma ihtimali var midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1.300 liraya gelecek ve garantisi tr de olmayacak. Daha yeni çıkan bir tel kronik bir sorunu varmı henüz belli değil. onuda geçtim. Bir arıza yapınca ne yapacaksınız. bence aradaki fiyat fakı çok değil bu yüzden hiç bulaşmayın derim. Bende HTC m7 kullanıyorum ses kalitesi benimiçin çok önemli olduğundan geçen gittim test ettim şu bir kesin ki ses olayında z3c ses konusunda seni tatmin etmeyecek bir one m7 kullanıcısı olarak.

• ıkısındede garantı burda gecmez,tercıh olarak z3c derım,kamerada bataryada donanım gucunde tokatlar cunku,720p ıle cok avantajlı bu konuda z3c zaten bataryada ıkısıde aynı ebatları dusununce z3c ta resmen asmıs batarya
    ya dostum elbette farkindayim ama garantilik bir sikinti olur mu onu dusunuyorum... Ekrani kirilsa zaten garanti disi. Ondan baska bugune kadar telefonlarimda hid sorun yasamadim. Iphoneu da abd den almistim mesela...

Daha Fazla Göster
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Şöyle soyleyeyim. Bende htc one alacakken pasaport kayıtlı almayı düşünüyordum. Ama tr garantili cihaz aldım. iyikide garantili almışım. Zamanla pempeleşen kameradan ötürü garantiye gitti sonra Dokunmatikten ötürü garantiye verdim. geçen ayda ölü piksel peydah oldu gene garantiyle değişim yapıldı. Şimdi diyorum. 300 lira cebime kalsın canım değip te yurtdışı cihaz alsaydım ve bu sorunları yaşasaydım ne olacaktı.

Bakıyorum Millet 1500 felan alabiliyor n11 den bence hiç riske girme. Acelen yoksa bekle paralel ürünlerde bir gelsin. sonra al.

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Peki 1150 ye m8 buldum ona ne dersiniz?

Fiyat güzel m8 için ama dokunmatik telefonların yani son dönemde çıkan cihazlar için söylüyorum arızalı çıkabiliyorlar ama yine de karar sizin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.