Şimdi Ara

*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.044
Cevap
123
Favori
230.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baska odalara koymayida denedim ama pek bir farkı olmadı. Yatak odam kuzeydoguya bakıyor gündüz cocukların odasından 1.5 derece daha soğuk çünkü gündüz çocukların odası güneş görüyor ama gece olunca yatak odası 1.5 derece daha sıcak oluyor. Mesela şu an yatak odası 23 derece çocuk odası 22.5. Gece ilerledikce fark 1.5 dereceye kadar cikacak.Çocuk odasının üstündeki odayı yakmiyorlar. Alt desen evde yok tümüyle yakmıyor. Şu an en doğru çözüm çocuk odasında kalması gibi görünüyor.

Çocuk odasının cam fitillerini yeniledim pencere kenarlarina mastik çektim ancak alt ve üst komşunun bu kadar etkileyebileceğine görmesem inanmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky TR -- 4 Şubat 2025; 18:28:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sky TR S kullanıcısına yanıt
    Evet, bunu deneyerek en iyi şekilde siz bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3-3 ile optimum durdurma gecikmeli başlatma açık ve son olarak yaz saati uygulamayı kapattım bakalım durum ne olcak biraz öğrenmesini bekleyeceğim bu aralarda güneşte olmadığı için değişiklik işe yaradımı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 4 Şubat 2025; 20:54:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.