|
220 V bağlantısını isterseniz bunda da prize fiş ile yapabilirsiniz, önemli olan bir şekilde 220 V almak. |
|

|
220 V bağlantısını isterseniz bunda da prize fiş ile yapabilirsiniz, önemli olan bir şekilde 220 V almak. |
|
Honeywell'in HA Ile uyumlu çalışabilen bir termostatı yok diye biliyorum en azından trdeki modellerde. Netatmo'nun uyumu var galiba bakabilirsiniz, çalışma mantığı benzerdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Selamlar, Buderus Logamax GB122.i model kombim için modülasyonlu ve kablosuz oda termostatı arayışındayım. Honeywell markasında 3 ürün dikkatimi çekti. T3R, T4R ve Y87RF2008. Anladığım kadarıyla sadece Y87RF2008 cihazı modülasyonlu. Diğerleri on/off çalışıyor. Cihazı Ankara da kullanacağım için benim için önemli olan mümkün olan en yüksek yakıt tasarrufu yapabilmek. Bu amaçla hangi ürünü önerirsiniz? Önereceğiniz farklı modellere de açığım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may-day -- 18 Ekim 2025; 18:4:47 > |
|
Ortam sıcaklığıyla ayarlanan sıcaklık arasında 1 derece civarı fark varsa çalışmasa da alev görünüyor sürekli. Normal bu termostatta. Net bir sebebi yok ama alev işareti ısı talebi var demek. Aktif olarak çalışıyor veya çalışmaya hazır gibi düşünülebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu işaret varken röle üzerinde tek yeşil ışık mı çift yeşil ışık mı olduğuna bakmak lazım, tek yeşil ışık varsa termostat yazılımı ile alakalı olabilir, çift yeşil ışık yanmasına rağmen kombi ateşlemiyor ise kombi parametreleri nedeni ile olabilir. |
|
Tek yeşil yanıyorsa röleyi açmamış demektir, belli serilerde bu sorun var sanırım, ben 4 veya 5 yıldır kullanıyorum böyle bir olaya denk gelmedim, benimkinde sadece röleyi açtığında alev işareti çıkmayabiliyor ama 1 dk sonra çıkıyor, veya tam tersi röle kapatıyor , alev işareti duruyor ama 1 dk sonra kayboluyor. Sonuçta termostat görevini yapıyor o alev işareti hiç olmasa ne olacak. |
|
Herkese merhaba, buradaki değerli bilgileriniz ışığında baymak kombiye bağlantılarımı yaptım. Hepinize teşekkürler. Artık 2025 kışına hazır sayılırım. Daha kombiyi çalıştırmadığım için tam olarak çalışıyor mu denemedim. Onuda deneyip burada paylaşırım. |
|