Şimdi Ara

Honeycomb Son Kullanılanları Kaldırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tableti genelde açık tutan bir insanım. Ve bazı günler o kadar fazla uygulama arası geçiş yapıyorum ki, son kullanılanlar kısmından bulmak bile ölüm gibi geliyor. Sırf o listeyi temizlemek için tableti kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Benim merak ettiğimse bu listeyi uygulama aracılığıyla ya da manuel olarak tableti kapatmadan temizleme imkanımız var mı? Varsa nasıl olur bu? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mialonde

Tableti genelde açık tutan bir insanım. Ve bazı günler o kadar fazla uygulama arası geçiş yapıyorum ki, son kullanılanlar kısmından bulmak bile ölüm gibi geliyor. Sırf o listeyi temizlemek için tableti kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Benim merak ettiğimse bu listeyi uygulama aracılığıyla ya da manuel olarak tableti kapatmadan temizleme imkanımız var mı? Varsa nasıl olur bu? Şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım son kullanılanlardan kastın arka plan da çalışan programlar bu programları task killerlarla kaldırmak mümkün.

www.approb.com sitesine girin ve System Tuner Pro'yu indirin

http://filesear.com/ipg7eawr0e5q/System-Tuner-Pro-v1.8.1-approb.com.apk

Bilgisayardan indirin ve tablete sd kart aracılığıyla atarak çalıştırın Ardından Programa tıklayın ve Kill aLL diyin tüm programlar gider gitmez ise listedeki programların üzerine tıklayrak KILL e basarak kapatabilirisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.