Yeni Accordlar da CVT şanzımanlı. Hem de 1.5 turbo benzinli. İkisi birden sakat bence. |
HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (437. sayfa)
-
-
N'oldu la, örtmen?
"CÖVÖC VARKÖN AKKÖRT MÖ ALÖNÖÖÖÖRR" derdin?
Yaş yeni mi kemale erdi la?
İdrak yolların açılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 30 Ocak 2022; 11:35:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha kaç ay önce bu arabanın sıfırı 460.000 idi.
Zavallı memleketim...
İçime kurt düşürdün şimdi,
Bu CVT yi zaten pek sevmezdim, performans düşük
ama tam otm. yok artık, honda hepsinde cvt kullanıyor
ilk defa düplü araba aldım, şansıma lpg aldı başını gitti, acaba diyorum hibrit e mi dönsem, ya da şu tam elektrikli togg......
Accord uzun süredir yoktu, yeniden gelmesine sevindim, her ne kadar yakıt vergi vs dezavantajları varsa da, tok araba, incelemedeyim ama nedense bana civic kadar estetik gelmiyor
FC 5 bir çok yönden tatminkar, iç hacim,bagaj hacmi,konfor, fren hakimiyeti , viraf performansı, yol tutuşu,malzeme kalitesi bakımından önceki fd6 dan çok daha ilerde
Audio sistemde Fiziksel ses düğmesi yok, nitekim eksikliği anlayıp 2001 ve sonrasında radyonun üzerine alışık olduğumuz klasik bir volum düğmesi eklemişler, direksiyondan volüm kontrolü var tabiki, genede bu klasik buton gerekliydi... ama ekranı rezil etmişler, güzelim ekranın yerine bütün markaların terk ettiği tablet ekran koymuşlar
Araçtan genel olarak memnunum, ama tam tatmin etmiyor malesef, oldukça kararsızım, accorda ısınamaz isem, honda maceramı noktalayabilirim
-
Haklısın walla Febr
Civic daha dinamik, daha genç, daha ekonomik...ama...Accord da ağırbaşlı, oturaklı, prestijli
honda daha çok gençlere hitap ettiği için civicler çok satılıyor, maliyet ve giderlerde önemli etken tabi..
ben yaşlıyım , sanırım bu grupta benden yaşlı üye yoktur, ama ruhum genç, o yüzden civici tercih ediyorum, ancak bir taraftan da dediğin gibi yaş KEMAL e ermiş, yaşıma uygun daha oturaklı bir araba almam gerek, senin accord hala duruyor mu, bir test sürüşü yapsam(Kabul edersen nohutlu işkembe ısmarlarım) Sıkı bir accortçu olarak tecrübelerinden yararlanmış olurums
Eskiden Toyotacı iken , daha çok corona, avensis gibi orta sınıf araçları tercih ediyordum, ancak onlarda satılmıyor diye avensis getirmiyor, ve hatta belkide üretilmiyor...eee mercedes alacak halimde olmadığına göre..
-
Ah örtmen, ah.
Ahort durmuyor maalesef.
Sen Reno Latütütütüt al.
Hoca abi ya Peugeot 508 EAT8 dizel (tam otomatik) ya da C200d
-
sen bi ara jip almıştın galiba
-
yaw dizele bir türlü ısınamıyorum, pek bi espriside kalmadı zaten
-
Yoooh.
Los Benzos'lusunu al o zaman
-
Bizim ap.garajında kimse arabasını çıkartmıyor artık, bu benzin pahalılığında millet karda kışta kıyamette toplu ulaşıma talim,arabalar garajda yatıyor..., şu elektrikli bi çıksın millet hucum edecek,.....hiç kontağa basmasam, benzin de almasam arabanın yıllık masrafı 10.000.-
-
Elbet geçer bu günler be abi. Normale döneceğiz hayırlısı ile, enseyi karartmayalım.
-
Geçer geçerde seçime kadar daha kimilir neler yaşayacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda kullanan arkadaşlar elimde orjinal Honda yol yardim seti var ilgilenenler iletisime gecebilir.
-
Bunlar araçlardan mı çıkma?
-
La Örtmen'in ensenin meeeeğşallahı var.
Kararması için güneşe 20 cm yaklaşıp 8 saat falan beklemesi lazım.
-
NOOLÜLEEM?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba toyota hibrit e geçecem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X