< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (434. sayfa)
-
-
Geçmiş Bayramınız ve Gelmiş Kasamız Hayırlı Olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 27 Temmuz 2021; 8:47:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Harun Bozaroğulları
Bu mesaj silindi.🤦🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zahabından.köm mü bura?quote:
Orijinalden alıntı: Harun Bozaroğulları
?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk çalıştırmayı anladım da, kapatmada niye 30sn beklendi ve neden 30sn?
-
Sahübünden sitesinde bir ilana denk geldim. “Daha üstüne kuş bile (z)ıçmadı” yazılmıştı. O ilan aklıma geldi, birden bire, ikiden ikiye.
"İçinde küfür bile edilmemiş" doğan vardı
-
Tribünleri soğitiyeeeah...quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307İlk çalıştırmayı anladım da, kapatmada niye 30sn beklendi ve neden 30sn?
Buradaki ilan daha komik.quote:
Orijinalden alıntı: sk67a
Sahübünden sitesinde bir ilana denk geldim. “Daha üstüne kuş bile (z)ıçmadı” yazılmıştı. O ilan aklıma geldi, birden bire, ikiden ikiye.
Bireysel intakramz adresi bile "...CLUB TÜRKİYE"
Hem CLUB, hem TÜRKİYE.
Zat bana PM yolladı:
Konu: A (Sanırım küfür kısaltması)
Biradermişiz, haberim yok.
Bana da.
Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz demiş.
39 didim az önce
Öğlene doğru gömer heralde
-
🤦🏻♂️quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307Bana da.
Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz demiş.
39 didim az önce
Öğlene doğru gömer heralde
Kemal Baba, nerelerdesin?
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307İlk çalıştırmayı anladım da, kapatmada niye 30sn beklendi ve neden 30sn?
Bu gene iyi, bir keresinde adamın biri satış ilanında arabanın özellikleri bölümüne "aracın direksiyonu daima düz olacak şeklide park ederim, asla sağa veya sola dönük park etmem" yazmıştı
-
quote:
Sahübünden sitesinde bir ilana denk geldim. “Daha üstüne kuş bile (z)ıçmadı” yazılmıştı. O ilan aklıma geldi, birden bire, ikiden ikiye.Bu gene iyi, bir keresinde adamın biri satış ilanında arabanın özellikleri bölümüne "aracın direksiyonu daima düz olacak şeklide park ederim, asla sağa veya sola dönük park etmem" yazmıştı
-
quote:
Kemal Baba, nerelerdesin?Sorma yaa, yeni arabanın keyfini çıkaracaktım, pandemi mandemi derken 2 senedir garajda yatıyor benim capon kızı, şimdide sıcaklardan göz açamıyorum, , düşünebiliyormusun benim gibi titiz adam arabayı sadece 1 kere yıkadım, satacağım zaman, ilanda belirteceğim, "bırakın fırça deymeyi, su bile değmedi" diye
-
Hocam, arabayla bir tur at İzmir Körfezi’nin etrafında; yap bir Alsancak. Tavanı aç; sonra ayakta fotoğraf çektir. Sıcaklar tamam da açarsın klimayı; püfür püfür eser.
Uzak diyarların birinde araba kiraladım. Yokuşta aracı tekerler düz şekilde park ettim diye ceza yedim. Meğer ki tekerler kaldırıma döndürülmüş şekilde park etmek gerekiyormuş. Hani araba kendi kendine bir kaçış yaparsa tekerler kaldırıma çarpacak; araba duracak. Garç-gurç el freni zamanlarından kalma bir kural herhalde. Otomatik vites P konumda; elektronik el freni aktive edilmiş; araba nereye kaçacak kendi kendine.
Saygıdeğer mösyö Kemal Abi.
Bu ne hal?
Zatıalinize bir sualim olacaktı, merakımı mucip oldu da!
Azizim bu şaheser fotoğrafınıza fenni ve sıhhi ne gibi bir bir mana yüklemeliyiz?
Mamafih naçizane bendeniz kadim dostunuza vereceğiniz nadim cevapla isrâf ü tebâh etmeyeceğinizi bilvesile rica ederim.
Bu arada kıraathane müdavimi dostlarıma selamlar saygılar sunarım.
-
eskiden araçlarda bu kadar gelişmiş teknoloji yoktu, el freni boşalır araba kaçar diye 1. vitese veya geri vitese takılı bırakıp, tekerlekleri kaldırıma dayardık, ne günlerdi yaaa, şimdi otm. şanzuman kilidi, otm. el freni.....
yaw geçenlerde genç bir bayan arabasını park etmemi istedi, otomatik vites volvo
araca bindim el freni yok, kalkınca kendisi salar dedim, araba gitmiyor,benim hondada fiziksel bir düğme var, ama bunda o da yok... ne yaptıysam olmadı, zavallı kız ağlamaklı, sonunda arabayı kaydıra kaydıra (önden çekişli, ön makenizma çalışıyor, ama arka takarlekler el freninde...allahtan mesafe yakındı, güvenli bir yere çektim aracı...
sonradan araştırdım , meğerse emniyet kemerini takmadan el freni boşalmıyormuş, kemeri taksaymışım hareket edince kendiliğinden salacakmış......
daha da ilginci benim arabamda da durum aynıymış, kemer kildim sürekli takılı olduğu için hiç farketmemişim...kemer takmadan el frenini bırakamıyorsunuz haberiniz olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X