Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdaşlar nasılsınız? Sessiz bu başlık aylardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş Bayramınız ve Gelmiş Kasamız Hayırlı Olsun HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI  HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI  HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 27 Temmuz 2021; 8:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun Bozaroğulları

Bu mesaj silindi.

🤦🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Febr kullanıcısına yanıt
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun Bozaroğulları

?
    zahabından.köm mü bura?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İlk çalıştırmayı anladım da, kapatmada niye 30sn beklendi ve neden 30sn?

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Sahübünden sitesinde bir ilana denk geldim. “Daha üstüne kuş bile (z)ıçmadı” yazılmıştı. O ilan aklıma geldi, birden bire, ikiden ikiye.

• sk67a S kullanıcısına yanıt

"İçinde küfür bile edilmemiş" doğan vardı  HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Tribünleri soğitiyeeeah...

• quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Sahübünden sitesinde bir ilana denk geldim. “Daha üstüne kuş bile (z)ıçmadı” yazılmıştı. O ilan aklıma geldi, birden bire, ikiden ikiye.
    Buradaki ilan daha komik.

Bireysel intakramz adresi bile "...CLUB TÜRKİYE"

Hem CLUB, hem TÜRKİYE.

• Zat bana PM yolladı:

Konu: A (Sanırım küfür kısaltması)

Biradermişiz, haberim yok.

Bana da.

Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz demiş.

39 didim az önce

Öğlene doğru gömer heralde HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

• quote:

Bana da.

Kaç yıldır araba kullanıyorsunuz demiş.

39 didim az önce

Öğlene doğru gömer heralde 

🤦🏻‍♂️

• caucass kullanıcısına yanıt
    Kemal Baba, nerelerdesin?

• quote:

Bu gene iyi, bir keresinde adamın biri satış ilanında arabanın özellikleri bölümüne "aracın direksiyonu daima düz olacak şeklide park ederim, asla sağa veya sola dönük park etmem" yazmıştı

• quote:

Bu gene iyi, bir keresinde adamın biri satış ilanında arabanın özellikleri bölümüne "aracın direksiyonu daima düz olacak şeklide park ederim, asla sağa veya sola dönük park etmem" yazmıştı HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

• quote:

Kemal Baba, nerelerdesin?

Sorma yaa, yeni arabanın keyfini çıkaracaktım, pandemi mandemi derken 2 senedir garajda yatıyor benim capon kızı, şimdide sıcaklardan göz açamıyorum, , düşünebiliyormusun benim gibi titiz adam arabayı sadece 1 kere yıkadım, satacağım zaman, ilanda belirteceğim, "bırakın fırça deymeyi, su bile değmedi" diye

• caucass kullanıcısına yanıt
    Hocam, arabayla bir tur at İzmir Körfezi’nin etrafında; yap bir Alsancak. Tavanı aç; sonra ayakta fotoğraf çektir. Sıcaklar tamam da açarsın klimayı; püfür püfür eser.

Uzak diyarların birinde araba kiraladım. Yokuşta aracı tekerler düz şekilde park ettim diye ceza yedim. Meğer ki tekerler kaldırıma döndürülmüş şekilde park etmek gerekiyormuş. Hani araba kendi kendine bir kaçış yaparsa tekerler kaldırıma çarpacak; araba duracak. Garç-gurç el freni zamanlarından kalma bir kural herhalde. Otomatik vites P konumda; elektronik el freni aktive edilmiş; araba nereye kaçacak kendi kendine.

• Saygıdeğer mösyö Kemal Abi.

Bu ne hal?

Zatıalinize bir sualim olacaktı, merakımı mucip oldu da!

Azizim bu şaheser fotoğrafınıza fenni ve sıhhi ne gibi bir bir mana yüklemeliyiz? HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

Mamafih naçizane bendeniz kadim dostunuza vereceğiniz nadim cevapla isrâf ü tebâh etmeyeceğinizi bilvesile rica ederim. HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI 

Bu arada kıraathane müdavimi dostlarıma selamlar saygılar sunarım.

• eskiden araçlarda bu kadar gelişmiş teknoloji yoktu, el freni boşalır araba kaçar diye 1. vitese veya geri vitese takılı bırakıp, tekerlekleri kaldırıma dayardık, ne günlerdi yaaa, şimdi otm. şanzuman kilidi, otm. el freni.....

yaw geçenlerde genç bir bayan arabasını park etmemi istedi, otomatik vites volvo

araca bindim el freni yok, kalkınca kendisi salar dedim, araba gitmiyor,benim hondada fiziksel bir düğme var, ama bunda o da yok... ne yaptıysam olmadı, zavallı kız ağlamaklı, sonunda arabayı kaydıra kaydıra (önden çekişli, ön makenizma çalışıyor, ama arka takarlekler el freninde...allahtan mesafe yakındı, güvenli bir yere çektim aracı...

sonradan araştırdım , meğerse emniyet kemerini takmadan el freni boşalmıyormuş, kemeri taksaymışım hareket edince kendiliğinden salacakmış......

daha da ilginci benim arabamda da durum aynıymış, kemer kildim sürekli takılı olduğu için hiç farketmemişim...kemer takmadan el frenini bırakamıyorsunuz haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.