Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
264.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tramem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Cümlemizinkileri

Tramem nedir?

türkiyenin memelileri
  • Hostesleri Koruma ve Yaşatma Dernee gibi bişey yani
  • benim kedi daha güzel , hemde cins kedi, ankara kedisi, ama huyu biraz sakat, bu yaşta başladı sigaraya alkole

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 27 Haziran 2011; 3:21:37 >
  • Kaç mbyte abi bu foto? Çarşaf gibi mübarek
  • winston box içiyöre hem de
    yeniden bir araya geliyor galiba eski müdavimler
    Kemal abi,bej elegence duruyor mu ?
  • Drag arabası mı yaptın makineyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

winston box içiyöre hem de
    yeniden bir araya geliyor galiba eski müdavimler
    Kemal abi,bej elegence duruyor mu ?

Duruyo wala, satamadım bi türlü, gerçi satsamda heralde yine civic alırım
  • quote:

Drag arabası mı yaptın makineyi

me?
    satmasaydım ve AEM ECU şart olmasa civici de chipletecektim
    dragda varız ,yoksa son hızda civicden 20kms geride..
  • Yeni kasa civic için Kasım ayında çıkacak diyorlar ama hiç casus foto göremedik şimdiye kadar. USA kasalar hariç tabii, onların videoları bile çoktan seyredilir oldu. TR kasa bu kadar mı iyi saklanır yaw, helal olsun!

•  HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
  • Ben bu adamın adını bir yere yaayım da ilerde şantiyemin yakınından bile geçirmeyeyim hapislerde çürütecek adam beni valla ya
  • nedubu yaa
  • quote:

Yeni kasa civic için Kasım ayında çıkacak diyorlar ama hiç casus foto göremedik şimdiye kadar. USA kasalar hariç tabii, onların videoları bile çoktan seyredilir oldu. TR kasa bu kadar mı iyi saklanır yaw, helal olsun!

dizel yok mu halen? nissan-reno ortak dizel üretiyor, honda-fiat ortaklığı fena olmaz hani bir kia-hyundai kadar olamadılar; 1.6 128ps 16v triger zincirli motor var adamlarda.. acaba honda tork fakiri-devir delisi felsefesinden dolayı mı dizele el atmıyöre
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46136105/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46136105
  • Doktor bu neeeee

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

•  HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
  • Beyler selam. 2003 model honda civic LS model araba var bende.

Merkezi kilitlerden ön sağ ve arka sol 2-3 ay arayla bozuldu. Yani ne açıp ne kapatıyor. Manuel olarak kilitli tutuyorum, kapıyı alarm kumandasından açarken nasıl olsa etki etmiyor.

Şimdi bunu yaptırıcam fakat servis uçuk fiyatlar istiyor, ikisi için yanlış hatırlamıyorsam 600-650 TL arası birşeydi.
    Deneyimlerinize dayanarak, daha ucuz yollu bir yol biliyor musunuz? Sanayi işi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 7 Temmuz 2011; 13:59:54 >
  • Tahminen, kilit motorları değişecektir. Orijinal motor olsun ve ucuz olsun dersen çıkmacılara sor, bulabilirsin. Orijinal olmasa da olur dersen özel Honda servislerine sor, kaça takıyorlar işçilik dahil. O da olmazsa, motorun marka veya özelliklerini şeklini falan öğrenip Çin ya da Taiwan malı piyasada bulabilirsen alıp, bir oto elektrikçisine taktırabilirsin. Sadece kapı içi döşemeler sökülecek, zor bir işlem değil...
  • quote:

Tahminen, kilit motorları değişecektir. Orijinal motor olsun ve ucuz olsun dersen çıkmacılara sor, bulabilirsin. Orijinal olmasa da olur dersen özel Honda servislerine sor, kaça takıyorlar işçilik dahil. O da olmazsa, motorun marka veya özelliklerini şeklini falan öğrenip Çin ya da Taiwan malı piyasada bulabilirsen alıp, bir oto elektrikçisine taktırabilirsin. Sadece kapı içi döşemeler sökülecek, zor bir işlem değil...

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.