Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
264.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Radyo bilgileri de mi km. göstergesinde veriliyor? Hangi araba bu?

abaküs değil,civic mi bu yüzüne bakmadığın kamyonet işte
    çay çeeek

deme öyle abi ne rampada ne düzlükte h kasa 1.3 astra yetişemedi.gidiyor ama bildiğin teneke

bu arada ben çay sevmem aram yoktur.varsa elmalı ya da limonlu soda alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

buyurun: tır sıfırı araçlar

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Kamyonu-kaldiramadilar/Detay-292743?vzn=1

Arabayı bu kadar sık devirmek zararlı mıdır a dostlar ?
  • Yooo, orijinal darbeli oluyor böyle
  • Selamlar artık benimde bir hondam var :)
    toyota aurisimi sattım 2009 model honda elegant aldım tek kelimeyle mükemmel bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Selamlar artık benimde bir hondam var :)
    toyota aurisimi sattım 2009 model honda elegant aldım tek kelimeyle mükemmel bi araç

Hayırlı olsun.

Aurisle Civic karşılaştırması alabilir miyiz?
  • Süspansiyon sesi ve tabanın zemine vurmasından çıkan ses galiba.
  • saddamın petrolü boğazında kalmıştır
  • Be Em Ve'yi bulan adam:

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

• Honda sahte servislere savaş açtı!

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Honda-sahte-servislere-savas-acti/Detay-292742

http://www.youtube.com/watch?v=KFFFO42SD7Y&feature=player_embedded

Yukarıdaki videoyu izlerken gördüm. Honda, Türkiye'deki yetkili servisleri gördü mü acaba..?
  • H-o-n-d-ı süpermiş gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Mayıs 2011; 10:00:44 >
  • Videoda pembe tişörtlü, sürmeli gözlü sert erkeğe H-O-N-D-İ harflerinden "i" nin gelmesi ne tesadüf olmuş ama
  • selamlar haluk soruna cevap vereyim
    Auris 2008 model elegant donanımda yani full bi araç motoru 1.6 124 beygir manuel vites
    anahtarsız çalıştırma vardı mükemmel bi olay bence helde hondanın 10 cm lik anahtarının yanında :)))
    Toyotanın servisi mükemmel, ayrıca sorunsuz bir arabaydı 2 sene kullandım yaklaşık 40.000 km yaptıım, 1235 km kontak kapatmadan gittiğimi biliyorum (sadece benzin alırken kontağı kapadım) ve araba hiç yormuyordu arabanın boş ağırlığı yaklaşık 1400 kg idi 5 kişi ve bagaj full hatta tavandada port bagaj var 1,5 depo benzinle gittim 1235 km lik yolu klimada açık bir şekilde
    Kısacası çok sağlam bi arabaydı lakin bagajın yüksek ve dar olması ayrıca alışamadığım el freninin şekilsizliği, arka camları açınca içeriye giren uğultu sesi ve arabamın birkaç yerinin pas tutması nedeniyle sattım. Birde kaportası çok inceydi, geçen sene ankarada doluya tutuldum arabanın tavanında ve kaputta göçükler oluşmuştu...
    Honda ise artıları daha fazla gibi neticede hondanın eleganc modelini aldım en büyük artısı vsa olması ve bagajının biraz daha geniş olması ve sunroof olayı işi bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

selamlar haluk soruna cevap vereyim
    Auris 2008 model elegant donanımda yani full bi araç motoru 1.6 124 beygir manuel vites
    anahtarsız çalıştırma vardı mükemmel bi olay bence helde hondanın 10 cm lik anahtarının yanında :)))
    Toyotanın servisi mükemmel, ayrıca sorunsuz bir arabaydı 2 sene kullandım yaklaşık 40.000 km yaptıım, 1235 km kontak kapatmadan gittiğimi biliyorum (sadece benzin alırken kontağı kapadım) ve araba hiç yormuyordu arabanın boş ağırlığı yaklaşık 1400 kg idi 5 kişi ve bagaj full hatta tavandada port bagaj var 1,5 depo benzinle gittim 1235 km lik yolu klimada açık bir şekilde
    Kısacası çok sağlam bi arabaydı lakin bagajın yüksek ve dar olması ayrıca alışamadığım el freninin şekilsizliği, arka camları açınca içeriye giren uğultu sesi ve arabamın birkaç yerinin pas tutması nedeniyle sattım. Birde kaportası çok inceydi, geçen sene ankarada doluya tutuldum arabanın tavanında ve kaputta göçükler oluşmuştu...
    Honda ise artıları daha fazla gibi neticede hondanın eleganc modelini aldım en büyük artısı vsa olması ve bagajının biraz daha geniş olması ve sunroof olayı işi bitiriyor.

Teşekkürler arkadaşım.

Tekrardan hayırlı olsun aracın.

Haluk
  • hiç accord kullanmamış olduğum için bir soru sormak istiyorum.

2008 jetta(sanırım dizel benzinli farketmez) ile 2004 accord(2.0 veya 2.4 farketmez sanırım) yol tutuş frenaj ve viraj performansı olarak karşılaştırmak gerekirse eğer hangisi daha güvenlidir.daha çok güven hissi verir insana
  • 2008 model Hyundai Getz'imizi satıp 2009 model Honda Jazz +Fun aldık. Allah kazadan beladan nazardan korusun araç çok mükemmel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

hiç accord kullanmamış olduğum için bir soru sormak istiyorum.

2008 jetta(sanırım dizel benzinli farketmez) ile 2004 accord(2.0 veya 2.4 farketmez sanırım) yol tutuş frenaj ve viraj performansı olarak karşılaştırmak gerekirse eğer hangisi daha güvenlidir.daha çok güven hissi verir insana

Bu soruyu sormamış kabul ediyorum sizi..

Şaka bir yana Jetta C sınıfı Accord D sınıfı bir araçtır. Accordun yanında Jetta'nın gölgesinin bile lafı olmaz.. Accordun dengi (denk sayılırsa) Passattır.

Tek ayrıntı 2004 2.0 accordda VSA yoktur, 2.4'lerde vardır. Jettanın donanım seviyesine göre ESP'si olabilir. Yine de Jetta'da ESP'nin devreye girmesi gereken durumlara Accord düşmez. Yani ESP araç çizgisini kaybetmeye başladığında devreye girer. Accord Jetta'ya göre kolay kolay çizgisini kaybetmez ve VSA'ya gerek kalmaz.

Ben kaçtım, birazdan VW fanatikleri burayı basabilir.
  • son iki haftadır dizel bir jetta yı bayağı bi zorlama şansım oldu uzun yolda.bayağı bir oturaklı geldi bana.uzun zamandır ticari ve hafif ticari sürmekten oldu sanırım bu düşünce.anlatılamaz derecede memnun kaldım. vsa lı accord u düşündüm de bir an.gözüm korktu hakikaten gelmesek taklaya falan bari

teşekkür ederim cevap için
  • Ticarete atılıp, FITNESS CENTRE açasım var bu aralar, nedense

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.