Şimdi Ara

HONDACI KADİR USTA - ANKARA (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
10
Favori
123.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadir ustaya git arabayı tanıyor ne de olsa
    şip şak çözer mevzuyu
  • 2004 honda civic otomatik triger seti şanzuman yağı yağ filitresi motor yağı tahminen kaç lira tutar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcee

93 MODEL CB3 Kasa accord var yeni aldım Plakalığında Kadir ustanın reklamnı var. Ona bakarak yazdım ve bu sayfaya ulaştım. Arabamdan çok memnunum ABS sine kadar çalışmayan aksamı yok. Fakat Zorlamadan dolayı sağ ön cam inmez - kalkmaz oldu. Motor sesi geliyor ama hareket yok. Tam olarak ne masraf çıkar veya başka yerde açsak çözermiyiz. Başına gelen varmı ?

cam motoru ayvayı yemiştir , ve ne yazık ki kazık bir fiyatadır
  • Hondacı kadir baştan sağma iş yaptı hiç memnun kalmadım taktığı parça bir süre sonra bozuldu başka ustalar bu parçanın ne kadar dandik ve yanlış seçim olduğunu bana söylediler.
    Kanmayın kadir usta tercih edilmemeli zannımca.
  • Kadir usta mı...
    allah korusun...
    semtinden bile geçmem...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Neymiş bu Hondacı Kadir Usta! Eski CRV'ci olarak eline düşmekten Allah korumuş beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürkuaför

2004 honda civic otomatik triger seti şanzuman yağı yağ filitresi motor yağı buji tahminen kaç lira tutar arkadaşlar

500 tl ye yaptırdım tamamını bilginize
  • Allah a şükür Istanbul'da ikiler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha şükür izmirde kadir usta yok
  • Hondacı Kadir' e dün ilk ve son kez gittim güler yüzlü olduğu dışında diğerlerine katılmıyorum. Güler yüzünü de insanları kandırmak için kullanıyor. İşe başlamadan önce periyodik bakım (yağ, yağ fitresi, hava ve polen filtreleri değişimi) nin ve sibob ayarının ne kadar tutacağını sordum. 175 TL periyodik bakım+ 80 TL sibob ayarı için fiyat verdi. toplamı 255 TL eder fakat iş bitince 315 TL istedi. nedenini sordum farklı bir yağ kullandığını 30TL bu yağın daha pahalı olduğunu (kullanırken bana hiçbir şekilde bu bilgiyi vermedi) 55 TL de işçilik ücreti olduğunu söyledi sabah bakım için 175 TL dediğini söylediğimde ise o sadece malzeme fiyatıydı işçilik yoktu dedi. böyle bir şey olabilir mi? Hondacı kadir çok dürüst ise malzememi satıyor ki malzeme fiyatı veriyor. veya işe başlamadan işçilik fiyatını ayrı olduğunu bedelinin ne olacağını niye söylemiyor Ayrıca yaptığı işe ait hiç bir döküm vermiyor parça fiyatı nedir işçilik nedir anlamıyorsunuz. dürsüt bir usta değil.

• Ankarada bar honda bir adım önde sanki

Ankaralı arkadaşlar hangi servisten memnunsa belirtirlerse daha faydalı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanaral O kullanıcısına yanıt
    İşçiliği de tartışılır
  • Buradaki tüm olumsuz yorumlara rağmen Temmuz 2010 - Kasım 2014 arasında büyük keyifle kullandığım ve tüm arıza/periyodik bakımlarında ziyaret ettiğim Kadir Usta'yı ben hep dürüst ve ahlaklı bir esnaf olarak hatırlayacağım. Jazz'ımı yeni sahibine teslim etmeden hemen önce geçtiğimiz Cumartesi kendisini son kez ziyaret edip helalleşerek ayrıldık. Kadir Usta'nın işçiliğinden memnun olmayanlara saygım sonsuz, ancak kendisini "paragöz, ipliği pazara çıkmış, ustalığı bir b*ka benzemiyor vb" yorumlar yapanlar da umarım daha iyi ustalarla karşılaşırlar.

Saygılarımla.
  • Kardeşim keşke bizde senin gibi memnun ayrılsak da, şu konuya çok güzel yorumlar yapsak.

Ama ya sana özel bi durum söz konusu, ya da bizlere özel bir durum söz konusu.

Ben şu yazılanlara kesinlikle ve hala katılıyorum :

quote:

"paragöz, ipliği pazara çıkmış, ustalığı bir b*ka benzemiyor vb"
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Kardeşim keşke bizde senin gibi memnun ayrılsak da, şu konuya çok güzel yorumlar yapsak.

Ama ya sana özel bi durum söz konusu, ya da bizlere özel bir durum söz konusu.

Ben şu yazılanlara kesinlikle ve hala katılıyorum :

quote:

"paragöz, ipliği pazara çıkmış, ustalığı bir b*ka benzemiyor vb"

Kadir usta paragoz bi insan olsa gecen hafta bakima goturdugumuz Jazz aracimizin aküsünü, balatasini, bujilerini emin olun degistirirdi. Allah korkusu olan, kuldan utanan bir insan. 3 yildir kendisi ile calisiyoruz. Allah bin kere razi olsun parca is gordugu surece degisim yapmadan aracimizin bakimlarini halletti.

• "aracimizin aküsünü, balatasini, bujilerini emin olun degistirirdi."

sanki bedavaya yapmış gibi anlattınız.
  • yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    paragöz değilse dürüst ise, işe başlamadan neden doğru dürüst fiyat vermiyor iş bitiminde farklı yağ kullandığını başta işçiliği söylemediğini söylüyor dürüst olan Allah korkusu olan insan böylemi yapar. Gözünüzü boyamak için ben gereksiz parça değiştirmem gibi klasik esnaf ayakları çekiyor siz de inanıyorsunuz.
    ayrıca sadece neden fiyat farkı oluştuğunu sorduğumda da istersen bir daha gelme dedi, hiç bir esnaf velinimeti olan müşteriye böyle bir şey demez. Kadir usta artık doymuş eskiden belki daha dürüst olabilir ama şu anda dürüst olduğu konusu şüpheli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Buradaki tüm olumsuz yorumlara rağmen Temmuz 2010 - Kasım 2014 arasında büyük keyifle kullandığım ve tüm arıza/periyodik bakımlarında ziyaret ettiğim Kadir Usta'yı ben hep dürüst ve ahlaklı bir esnaf olarak hatırlayacağım. Jazz'ımı yeni sahibine teslim etmeden hemen önce geçtiğimiz Cumartesi kendisini son kez ziyaret edip helalleşerek ayrıldık. Kadir Usta'nın işçiliğinden memnun olmayanlara saygım sonsuz, ancak kendisini "paragöz, ipliği pazara çıkmış, ustalığı bir b*ka benzemiyor vb" yorumlar yapanlar da umarım daha iyi ustalarla karşılaşırlar.

Saygılarımla.

madem memnundun neden sattın jazz'ını
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanaral

paragöz değilse dürüst ise, işe başlamadan neden doğru dürüst fiyat vermiyor iş bitiminde farklı yağ kullandığını başta işçiliği söylemediğini söylüyor dürüst olan Allah korkusu olan insan böylemi yapar. Gözünüzü boyamak için ben gereksiz parça değiştirmem gibi klasik esnaf ayakları çekiyor siz de inanıyorsunuz.
    ayrıca sadece neden fiyat farkı oluştuğunu sorduğumda da istersen bir daha gelme dedi, hiç bir esnaf velinimeti olan müşteriye böyle bir şey demez. Kadir usta artık doymuş eskiden belki daha dürüst olabilir ama şu anda dürüst olduğu konusu şüpheli

Sizin Ustaya hitabetiniz nasildi bunu bilemedigim ve olayi Ustadan da dinlemedigim icin yillardir belli bir samimiyete ulasip guven duydugum Ustam ile aranizda ne gectigini bilemeyecegim icin kendi deneyimlerimi aktardim.

Ayrica is basinda bana da 3 yildir fiyat vermez. Aracin neye ihtiyac oldugunu once muayene eder sonra verir fiyatini. Kadir Usta'nin tarzidir ve bence dogru olandir. Isinize gelmezse gider paket fiyat veren baska ustaya yaptirirsiniz.

Bircok aracim oldu, bircok ustayla tanistim klasik esnaf ayagi cekecek kadar ac bir esnaf degildir Kadir Usta. Sizde doymus diye belirtmissiniz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Buradaki tüm olumsuz yorumlara rağmen Temmuz 2010 - Kasım 2014 arasında büyük keyifle kullandığım ve tüm arıza/periyodik bakımlarında ziyaret ettiğim Kadir Usta'yı ben hep dürüst ve ahlaklı bir esnaf olarak hatırlayacağım. Jazz'ımı yeni sahibine teslim etmeden hemen önce geçtiğimiz Cumartesi kendisini son kez ziyaret edip helalleşerek ayrıldık. Kadir Usta'nın işçiliğinden memnun olmayanlara saygım sonsuz, ancak kendisini "paragöz, ipliği pazara çıkmış, ustalığı bir b*ka benzemiyor vb" yorumlar yapanlar da umarım daha iyi ustalarla karşılaşırlar.

Saygılarımla.

madem memnundun neden sattın jazz'ını

Şaka mısınız siz? Jazz'ımı satmamla Kadir Usta'nın ne ilgisi var? Kaldı ki 24 saatin neredeyse tamamını bu forumda geçiren ve olur olmadık her konuda yorum yapan sizin aracımı neden değiştirmek zorunda olduğumu bu forumda defaten açıkladığımı gayet iyi biliyor olmanız lazım. Ayrıca lütfen tanımadığınız, samimiyet kurmadığınız insanlarla senli benli konuşmayınız.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.