< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Doğal seçilim. Bende motorcuyum ama suç motorluda apaçık
|
Peki neden adam akıllı şeridinde gitmek yerine bir sağa bir sola geçiyor. ?
Motor olması her yere girer çıkar anlamına mı geliyor ? Suç motorcunun. |
Motorcu şeridinde falan gitmiyor. Makas atıyor. Honda orta şeride geçmeye başladığı an, motor hondanın tam arkasında. O açıdan orta şerit boş. O sırada dip gaz orta şeride dalıyor. Sonuç ortada.
|
motor değil ölüm makinesi mübarek, ne adamlar göçtü gitti üzerinden. bizim gibi geri kalmış orta doğu ülkelerinde hiç olacak iş değil 2 tekerlek.
|
Type-r ın sinyal vermeden şerit değiştirmesi tabii ki de hata. Fakat arkadan gelen zikzak çizen motorları görünce panikle sol şeriti boşaltmak istemiş de olabilir.
|
Adam zaten sol şeridi boşaltmaya çalışıyor, sağından araç geçersen olacağı budur.
Gecenin karanlığında kör noktasında kalmış, birde dörtlüleri yakmış gidiyor. |
O type r yerinde 60 yaşında yaşlı biri de olabilirdi, arkadan o hızla gelen kalabalığa yer açmak için paniklemişte olabilirdi, aracı bozulmuş sağa çekmeye çalışıyor olabilirdi , sinyal hafif kusur. Type r trafik akış hızında, makas yok , hız yok, sağa hızlı geçiyor ve sinyal yok.
Motorcular dakikalardır bir çok trafik kuralını ihlal ederek geliyorlar, makas var , aşırı yüksek hız var ,tehlikeli sürüş var , sinyal onlarda da yok, sağdan sollama var. Motorun Polo arkasından çıkıp kaza yaptığı yere gelmesi 3 saniye sürüyor. Bu kaza olmaması için araç sürücüsünün gözünü kırpmadan aynayı izlemesi gerekiyordu. Aynaya baktım, hızlı gelen motor grubunu gördüm, yol vermek için panikleyip sağa kaçtım, ben kaçana kadar yanıma gelmiş diyebilir. Kayda değer ceza alacağını sanmıyorum. Motorcu gence allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin zor gerçekten. Hayatınızı bu kadar ucuzlaştırmayın |
Sürekli E-5'i kullanan biri olarak kazasız geçen her güne şükretmemiz lazım. Motorlar şeritten gitmiyor sola dikkat ediyosun sağdan geçiyorlar, sağa dikkat ediyosun sol şeridin solundan gidiyorlar. Aklım almıyor gerçekten.
Ölen varsa Allah rahmet eylesin. |
yolda gördügü tüm boş alanlari kendi alani zannedip sürekli sag sol yapan motorcu tayfasi var oldugu sürece ölen de cok olur yaralanan da
suç motorcunun bence de |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 23 Haziran 2019; 1:33:35 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|