Bildirim
Honda Premium 1.6 Kullananlar Önerilerinize İhtiyacım Var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sana şunu söyleyeyim, normal kullanıcı için benzinli olmasının dışında hiçbir olumsuz yönü yok.
Biraz otomobil meraklısı isen, sürüş zevki pek yok, direksiyon hissiz değil ama zevkli de değil, yol tutuşuna pek güvenmiyorum.
Motor çok canlı, uzun yolda vs çok iyi ama yokuşlarda o kdar iyi değil.
Araç rodajda iken vites geçişleri takır tukurdu (kemikliydi) ama şimdi biraz yumuşadı diyebilirim.
Yine uzun yola daha çıkamadan mahmutbey gişelerinde kafam şişmiş oluyor, yol sesi kayda değer düzeyde.
Süspansiyon çukurlara girince gürültülü ama rahatsız da etmiyor.
Direksiyon simitinin üst kısmının tm da hız göstergesi hizasına denk gelmesi sinirimi bozuyor.
Son olarak araç 30 bin' e geldi ve ben bu arabanın sorun çıkarabileceğini hiç sanmıyorum, bu konuda inanılmaz güven veriyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, aracım 2010 civic premium
-
Direksiyon simidinin tamhiz gostergesine denk gelmesi tamamen sizin oturma pozisyonunuz ile ilgili bi problem. Hic daha once boyle bi sikayet gormedim ayrica orda olmasinin sebebi gozunuzu yoldan ayirmadan hizinizi gorebilmek.
Eger o kisim direksiyon simidine denk geliyor ise sizin direk yolu gormenizde de sıkınti olabilir. Bence ya kendi koltugunuzun yukseklik ayarini ya da direksiyon yukseklik ayarinizi yapmanizi oneririm.
Konuyu acan arkadasa gelince sizi uzmeyecek , basinizi agritmayacak bi aractir. -
Yorumlar için teşekkürler bu arabanın piyasası nedir ne değildir 28-34 arası gibi görünüyor -
110.000 km kullandık sadece servise gittik bir aracın arza lambası bile yanmazmı :)
motoru cok canlı ve motor asırı sessiz calısıyor
yol sesi cok alıyor
direksiyon hissi güzel
süspansiyonlar fazla yumusak aracta 5 kisi oturtursan lakalarda tak tuk sesler gelir
iç dizaynı ve dıs benim acımdan harika
yakıt olarak cok abartılıyor bence uzun yolda 5-5.5 arasında rahatlıkla tüketim görüyorsunuz hiç sıkıntısız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X