Şimdi Ara

honda pcx mi yoksa ps 150i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar, motor almayı düşünüyorum, henüz sürmeyi bilmiyorum ehliyet alacağım o arada öğrenirim, sonra bu tarz bir motor almayı düşünüyorum, arkadaşımla konuştum onda ps 150 varmış, tavsiye etti bana ama pcx de alabilirsin dedi, pcxde stop start özelliği varmış galiba ışıklarda falan durunca yakıt tasarufu sağlıyormuş. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? pcx in fiyatını bilmiyorum sp150i plaka ile birlikte arkadaşım 4900 e almış indirimle, adana honda bayisinden. Boyum 1.73-74 kilom 50 .
    ben hafif olduğum için pcx sana rahat yeter demişti arkadaşım, ama emin olamadım size de sorayım dedim.1 yıl falan kullanacağım sonra satacağım araba için. Sizce hangisini almalıyım?
    birde dediğim gibi sürmeyi bilmiyorum ve çok zayıfım, sizce kontrol etmekte zorlanır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 12 Ekim 2011; 17:37:12 >

• birde 100 km de kaç yakar bunlar? arkadaşım bir depo alıyorum 30tl tutuyor o 200 km falan götürüyor dedi, deposu 8 litre galiba o zaman 4 litre yakıyor galiba?
  • bazı kullananlar pcx uysal kullanımda 2,5 litreye kadar düşüyor diyor..
    ben senin yerinde olsam pcx alırdım daha hoş tipi var ayrıca yakıt açısından daha az yakıyor..
  • peki performans olarak ne kadar fark eder?birde pcx in lastikleri daha ince yol tutuşunda sorun olur mu? son olarak bunların koltuğunun altında bagajı var mı?
  • varmış bagaj, peki buraya kask sığar mı?
  • PCX fotolardan bakınca hoş gözüküyorda yolda görünce oldukça küçük bi motor ebatlar bakımından. Gerçi senin altında sırıtmaz.

Ayrıca 1 sene kullanacaksan daha pahalı bi motor almana gerek yok bu motor senin işini görür. Herhangi bir honda bayisinde git bak incele hocam kaskın sığar mı sığmaz mı başka kafanı kurcalayan şeylere de bakarsın.

Performans olarak PS daha üstün güçlü bir motosiklet. PCX 'in de ince lastik olması yol tutuşunda sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

PCX fotolardan bakınca hoş gözüküyorda yolda görünce oldukça küçük bi motor ebatlar bakımından. Gerçi senin altında sırıtmaz.

Ayrıca 1 sene kullanacaksan daha pahalı bi motor almana gerek yok bu motor senin işini görür. Herhangi bir honda bayisinde git bak incele hocam kaskın sığar mı sığmaz mı başka kafanı kurcalayan şeylere de bakarsın.

Performans olarak PS daha üstün güçlü bir motosiklet. PCX 'in de ince lastik olması yol tutuşunda sorun yaratmaz.

teşekkür ederim, peki 2. kişi arkaya sığar mı pcx le? çok mu küçük yani? az önce ps le 2 kişi çok rahat gittik hiç sıkışmadan çok da konforluydu, baya da iyi gidiyor, ama bana biraz ağır gelebilir belki emin olamadım çok zayıf olduğum için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

PCX fotolardan bakınca hoş gözüküyorda yolda görünce oldukça küçük bi motor ebatlar bakımından. Gerçi senin altında sırıtmaz.

teşekkür ederim, peki 2. kişi arkaya sığar mı pcx le? çok mu küçük yani? az önce ps le 2 kişi çok rahat gittik hiç sıkışmadan çok da konforluydu, baya da iyi gidiyor, ama bana biraz ağır gelebilir belki emin olamadım çok zayıf olduğum için.

Sığar hocam senin ebatlarında birisiyse rahat gidersiniz. Dediğim gibi bu tip soruları motoru yakından incelerken rahatlıkla cevaplarsın.

Bizim söylediklerimiz bi yere kadar motor senin önünde durunca belki tamamen pozitif yada negatif olucan.

PS her bakımdan 1-2 gömlek üstün motosiklet PCX den. PS uzun süre sıkıntı yaşamadan götürür bi scooter'dan isteyebileceğin herşeye sahip ama PCX de bi süre sonra hızının , kalkışının , performansının daha iyi olmasını isticek elinden çıkartacaksın.

Dediğin gibi 1 sene kullanacaksan eğer PCX istediğin işlevi rahatlıkla yerine getirir.

Ayrıca motorun ağırlığı da gözünü korkutmasın 1-2 zorlanırsın motor hakimiyetini geliştirince hiç bi sıkıntı yaşatmaz. Boyun yeterli zaten yalpalamalarda ayaklarınla hakim olursun kalkarken , en fazla da dediğim gibi 2 kere felan yaşarsın bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 13 Ekim 2011; 20:45:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Sığar hocam senin ebatlarında birisiyse rahat gidersiniz. Dediğim gibi bu tip soruları motoru yakından incelerken rahatlıkla cevaplarsın.

Bizim söylediklerimiz bi yere kadar motor senin önünde durunca belki tamamen pozitif yada negatif olucan.

PS her bakımdan 1-2 gömlek üstün motosiklet PCX den. PS uzun süre sıkıntı yaşamadan götürür bi scooter'dan isteyebileceğin herşeye sahip ama PCX de bi süre sonra hızının , kalkışının , performansının daha iyi olmasını isticek elinden çıkartacaksın.

Dediğin gibi 1 sene kullanacaksan eğer PCX istediğin işlevi rahatlıkla yerine getirir.

Ayrıca motorun ağırlığı da gözünü korkutmasın 1-2 zorlanırsın motor hakimiyetini geliştirince hiç bi sıkıntı yaşatmaz. Boyun yeterli zaten yalpalamalarda ayaklarınla hakim olursun kalkarken , en fazla da dediğim gibi 2 kere felan yaşarsın bu sorunu.

Ağırlık problem degilse ps yi alırım herhalde hızlanması falan da daha iyi almisken biraz fazla verip iyisini alayim. Keske start stop da olsaydı ps de

• Tercih senin hocam ekonomik motosiklet istiyosan PCX diğer herşey için PS.
  • quote:

Tercih senin hocam ekonomik motosiklet istiyosan PCX diğer herşey için PS.

2 litre falan fark ediyor zaten o önemli değil ben ağır gelir belki diye düşünüyordum sorun olmazsa o zaman ps alırım herhalde aileme de bağlı belki pcx daha ucuz olduğu icin onu da alabiliriz sonuçta 1 yıl kullanacağım sadece.
  • arkadaşlar birde hondanın sitesinde yazan plakalı her şeyli fiyatı mı? yoksa üstüne para verecek miyim?
  • Hayır sadece aracın fiyatıdır o.Plaka,sigorta,ruhsat vs sana aittir.Soruna gelicek olursak,3 yıllık otomobil tecrübemden sonra,artık bu trafikte araba ile nereye kadar diyerek bende A2 ehliyet aldım ilk motor olarak viteslimi yoksa scooter mı diye çok düşündüm çok araştırdım bence bize en uygunu pcx diye düşünüyorum.Hatta geçen sky türk tv de test bile ettiler kullanıcısı çok memnundu araç o kadarda küçük deül orta denilebilir Benimde boyum 1,74 kilom 65.Yakıt deposu 6 litre 24 lira civarına fullenip 200 km menzili varmış+su soğutmalı olması uzun süreli sürüşlerde sıkıntı yaratmaz,start-stop özelliği mükemmel büyük şehirler için çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Hayır sadece aracın fiyatıdır o.Plaka,sigorta,ruhsat vs sana aittir.Soruna gelicek olursak,3 yıllık otomobil tecrübemden sonra,artık bu trafikte araba ile nereye kadar diyerek bende A2 ehliyet aldım ilk motor olarak viteslimi yoksa scooter mı diye çok düşündüm çok araştırdım bence bize en uygunu pcx diye düşünüyorum.Hatta geçen sky türk tv de test bile ettiler kullanıcısı çok memnundu araç o kadarda küçük deül orta denilebilir Benimde boyum 1,74 kilom 65.Yakıt deposu 6 litre 24 lira civarına fullenip 200 km menzili varmış+su soğutmalı olması uzun süreli sürüşlerde sıkıntı yaratmaz,start-stop özelliği mükemmel büyük şehirler için çok iyi...

Teşekkür ederim ben de biraz daha düşünüp pcx e karar verdim. Bu plaka sigorta vs hepsi toplam ne kadara mal olur acaba?

• Şöyle söyliyeyim araç 5,500 galiba sen bu fiyata kask,mont vs. ve plaka,ruhsat,sigorta için 500 Tl daha gözden çıkarmalısın.
  • quote:

Şöyle söyliyeyim araç 5,500 galiba sen bu fiyata kask,mont vs. ve plaka,ruhsat,sigorta için 500 Tl daha gözden çıkarmalısın.

anladım 6 oluyor o zaman, teşekkürler. Biraz pazarlık yaparız tabi belki yine 5.5 a gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 15 Ekim 2011; 23:42:07 >
  • Ne yazıkki pazarlık yapmıyorlar
  • quote:

Ne yazıkki pazarlık yapmıyorlar

bir arkadaşımın tanıdığı olduğu için biraz indirirler belki, ps 150 almıştı o indirim yapmışlardı biraz.
  • Honda Pcx.Hem teknolojik hem de çok şık bir scooter.
    Pcx kullanan arkadaşlar rodaj sonrasında azami kaç km. hız gördüler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 18 Ekim 2011; 12:08:38 >
  • evet ben de pcx e karar verdim, çok bekletmezlerse sipariş edince kesin alırım ama 2 ay falan derlerse ps 150 alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.