Şimdi Ara

Honda NSX (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
30.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar bu konu hakkında benimde eklemek istediğim bir kaç şey var. ''HONDA NSX'' herkesinde dediği gibi özel yapım bir araçtır. Bu aracın gelişim süresi yapılan araştırmalar ve tetkikler uzun bir dönem içerisinde gerçekleşmiştir. Kusursuza yakın bir şaşe ve aerodinamik karbon fiber alüminyum çerçeve, çelik takviyelidir. Ayrıca bu aracı destekleyen ve asıl efsane yapan 3.2 24V Vtec (280 Hp)motorudur ve japonya kanunları nedeniyle gücü 280 beygirle sınırlandırılmıştır. Bu gücü 7300 d/d'da üretebilen otomobil 5300 d/d'da 305 nm tork üretir. Type-r modeli standart modelden 78 kilo daha hafiftir. Bu aracıda bizzat sürdüm. Ferrari F 355 modeli ise bu araç kadar pek özen gösterilerek yapılmamıştır. Malumunuz ferrari büyük bir marka ve otomobil sektöründe büyük bir paya sahip olduğu için bazı detaylar göz ardı edilebiliyor. Bu araç ise santim santim işlenerek ve büyük emekler sonucu yapılmıştır. O yüzden killer falan olaylarına hiç gerek yok. Bazen çok kaliteli bir at olsanız bile bir samuray kılıcının keskin darbesine maruz kalabilirsiniz. ;) Saygılar iyi forumlar.

• Bu arac japonyada bile nadir ve pahali
  • Aracı canlı kanlı görmek isteyen arkadaşlar İstanbul yeniköy de shell var

Orayı geçince İstinye yönüne doğru giderken yalı apartmanı var onun önünde duruyor kırmızı renk

Hava güneşli olunca çıkartıyor zaten
  • Bu arabalardan birine sahip olmak için nelerimi vermezdim.. Evimi barkımı satarım, kredi alırım, yinede alırdım bundan alabilirsem. Gerekirse içinde yaşarım abi ama bu arabadan alırdım. Tabi bakımıydı, şuydu derken çok pahalı olurdu, bide bunlara yedek parça hayatta bulamazsın burda.. Honda'nın 90'lardaki arabalarına aşık olan biri olarak (Babamın 99' Civic'i hayatımdaki tek aşkımdır ), bu arabaya ölüyorum. Sahip olmayı geç, birini kullanabilmek bile... Belki ileride yurtdışına gidersem fln anca alabilirim herhalde. Türkiye imkansız. Ama bir tanesini bulursam yapıcağım ilk iş youtube videosu yapmak olur Çünkü özellikle bu arabanın içinin, dışının, konsolunun, panellerini fln gösteren adam akıllı video yok internette, ben yapar koyarım, bu güzelliğe bayılıp ta merak edenler için.. Şahsen yılı itibariyle bazı parçaları bizim arabaya benziyor, bir mutlu hissettim bu sebepten ötürü de.. Ah be NSX...

Acaba şu anda Türkiyede bulunan 2-3 tanesini nasıl getirmişler??

• Ne çok hastası varmış. GT5 oynuyodum orda gördüm tanıştık aşık oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos ayında ,İstinye'de yaşlı bir amcada gördüm.Amca dinç duruyordu,araba da kırmızı tonlarıydı sanırım

Düzeltme:Sanırım Nitrous666'nın dediği araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 21 Kasım 2013; 17:18:17 >
  • Bu aracın hayranlarından biriside benim. Gerçekten çok harika bir araç. Hele zamanında Senna bu araca dokununca direkt efsane oldu.

Baltalimanı civarında kırmızı bir tane vardı sanırım.
  • Hayranı oldugum araçlardan birisidir. 280 hp gücüne rağmen Nurburgringde inanılmaz bir deger elde etmiştir. Gran Turismo'da favori arabalarimdandir. Gelgelelim bırak sürmeyii, dokunmayı görmek bile nasip olmamıştır..

• Bizim burda arac uzuluyorum pislikten batiyor ya :D yenikoyden duz devam istinye yonune solda kaliyor caminin orda

• 3. sü ortaya çıktı.Bilginize.
  • Türkiye'deki NSXler. Kırmızı olan Honda, Gri olan Acura.
     Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX

Araç hala trafikte.
     Honda NSX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 4 Ocak 2014; 14:25:48 >

• Pekı yenı nsx'e ne dıyorsunuz

• Tarabyada bir tane kirmizi var. bir yalinin onunde duruyor. Hic hareket etmiyor ama. Onunden gecerken soyle bi kesiyorum her zaman. Inanilmaz ilgi cekici bir araba

• quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Tarabyada bir tane kirmizi var. bir yalinin onunde duruyor. Hic hareket etmiyor ama. Onunden gecerken soyle bi kesiyorum her zaman. Inanilmaz ilgi cekici bir araba

Yenikoy de o. :) hep durur.

• Yeni nsx hakkında ne düşünüyorsunuz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

Yeni nsx hakkında ne düşünüyorsunuz beyler

Çöp benim için. Türkiyede ikinci el ithalatı serbest bırakmaları lazim ki ozel modeller ulkeye görebilsin.Yr den ikinci el sahibi olmaya Gore yuzde 10 bir fiyat dezavantajı oluşturan bir düzenleme yaparsin olur biter.tr avrupanın otomobil coplugune donmez.nsx r33 r 34 catterham gibi araçlar da meraklıları tarafından kullanılabilir hale gelir.

Dünyadan bihaber isleri gucleri hergun yeni birşeyleri yasaklamak 've sınırlamak olan badem biyikli eski kafa memur zihniyetli millet vekillerinde bu basit cozumu üretecek kafa da olmadığına Gore ruyamizda goruruz.

• Böyle giderse konu belirli aralıklarla hortlatılacak
  • Gta San Andreas ta vardı bayılırdım o zamanlar demek honda nsx imiş vay bea

• NSX Honda’nın Super Car segmentindeki bir aracı ve bu araçla Honda’nın teknolojide ve tasarımda ne kadar ileri olduğunu görebiliyoruz. 3.2 24V Vtec (280 Hp)motoru ile adeta bir efsane. Bir cem uzanda vardı bir sariyerde. Şimdi yeni nesil NSX çıkıyor 2017'de. Efsane geri dönüyor!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.