Şimdi Ara

HONDA'nın büyüklüğünü anlatan bir video :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erain

Goldwingden önceki üstü açık olanın modeli nedir acaba? Adam asimo dışında bütün hondalara bindi

ashimo enson adam evde küvete girdikten sonra kapiyi kapatıyodu. gerisinde noldugunu bilmiyoruz
  • Bu videoyu defalarca izlemişimdir.

Öle bir firma düşünün ki bir çok sektöre el atmış ve el attığı sektörlerde hep başarılı olmuş bir firma. Dünyanın en büyük motor üreticisi. Aynı zamanda büyük bir mühendislik firması. Asimo gibi insansı robot geliştiren ve hergün geliştirilmeyede devam ediyor bu nası bi teknoloji sizce ?
    Saygı duyulması gerekmezmi ? varmı asimo'nun başka bir örneği ?

Bir başka konu yürüyüş destek cihazları lütfen internette araştırıp bir inceleyin. O sitelerinizin çimlerini biçen makinaların çogunun motorları honda. Eğlenmeye gittiğiniz karting arabalarının %99 nun motoru honda. motorsiklet ,sürat tekneleri jetler ve daha birçok şey. Ben kendi adıma konuşayım otomobilleri kadar Honda markasına duydugum saygı çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 18 Kasım 2011; 23:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bu videoyu defalarca izlemişimdir.

Ben kendi adıma konuşayım otomobillerinin dışında Honda markasına duydugum saygı çok büyük.

nasıl yani honda nın otomobillerine saygı duymuyormusun ?anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

quote:

Ben kendi adıma konuşayım otomobillerinin dışında Honda markasına duydugum saygı çok büyük.

Otomobillerine saygı duymasam imzamdaki neden olsun . Otomobillerinin dışında markasına olan saygımdan bahsettim

• quote:

quote:

quote:

Otomobillerine saygı duymasam imzamdaki neden olsun . Otomobillerinin dışında markasına olan saygımdan bahsettim

pardon hocam kusura bakma

• güzelmiş
  • Adam bütün hondaları binmiş. Yeni kasa Civic'e binebilecek mi?
  • Acayip saygı duyuyorum bu japonlara.Çalışkanlıklarına imrendiğim 2 ülkeden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Acayip saygı duyuyorum bu japonlara.Çalışkanlıklarına imrendiğim 2 ülkeden biri.

zatn şu dünya milletlerinden bi japonlar bi almanlar tarihi imrenilcek durumdadır...
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • Elbet,su zahir omrumde yine yeniden yolumun kesisecegine inandigim otomobil markasi.
  • quote:

quote:

Acayip saygı duyuyorum bu japonlara.Çalışkanlıklarına imrendiğim 2 ülkeden biri.

zatn şu dünya milletlerinden bi japonlar bi almanlar tarihi imrenilcek durumdadır...

Diğeride almanyaydı zaten ama söylemedim çıkıp biri ileri geri konuşur diye.Almanların kişiliğini dilini sevmeyiz belki ama çalışkanlıkları, düzenli olmaları ve milliyetçilikleri gerçekten imrenilecek durumda.
  • quote:

quote:

quote:

Diğeride almanyaydı zaten ama söylemedim çıkıp biri ileri geri konuşur diye.Almanların kişiliğini dilini sevmeyiz belki ama çalışkanlıkları, düzenli olmaları ve milliyetçilikleri gerçekten imrenilecek durumda.

ama öyle 2 millette küllerinden varoldular ve şu anda zirveyi zorluyorlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama öyle 2 millette küllerinden varoldular ve şu anda zirveyi zorluyorlar...

kendi kendilerini yakmışlardı kül ordan kalma. .çalışkan dan ziyade açgözlü sömürgeciler demek daha doğru.

• reklamı beğenmedim ama honda ya çok büyük hayranlığım var benim gözümde dünyadaki en karizmatik en büyük markalardan biri hatta markası...otomobil olarakta accorda hayranım ve ilerde mutlaka alacağım.

benim asıl bayıldığım video hepsinin markası honda olan f1 aracı,sürat teknesi,motorsiklet ve jet in aynı anda yarışmasıydı.o görüntüyü görünce oohhhhhaaaa demiştim gözümde ne mercedes kaldı ne bmw ne audi hepsi. trışka kaldı.o videoyu bulabilen arkadaş varsa ve eklerse sevinirim.
  • Ben petrol mühendisiyim, hatlarımızda petrol sızıntısı olduğunda onu tanka çektiğimiz pompa bile honda. Toyotacıyım ama olsun ha honda ha toyota:))

• Fiat'ın geçen seneki reklamını hatırlattı bana.
    http://www.youtube.com/watch?v=-4vCE0Ufnfw

Güzel müziği dışında yaratıcılıktan yoksun kötü bir reklam bence.
    Ama Honda'nın büyüklüğü tartışılmaz tabii ki.
  • Honda ne varsa onda boşuna dememişler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.