Şimdi Ara

HONDA HR-V KULLANAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER HONDA JAZZ'IMLA KAZA YAPTIM SİGORTA ŞİRKETİYLEDE DAVALIK OLDUM PARAMI ALIR ALMAZ YİNE BİR HONDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PEK TUTULMUYOR ARTIK ÜRETİLMEDİGİNDEN DOLAYI DENİLSEDE BENDE HONDANIN BU MODELİ ELDE KALMAZ DİYE DÜŞÜNEREK HEM 4X4 HEMDE OTOMATİK OLMASI SEBEBİYLE BU ARACI KULLANICILARININ FİKRİNİ MERAK EDİYORUM FORUMDA ÇOKTA TATMİN EDİCİ BİRŞEY BULAMADIM BİLGİ ANLAMINDA.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-en-iyisi-bu-97276072/detay

EDİT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 13 Aralık 2012; 19:04:05 >

• Satıldığı dönem nüfus yoğunluğuna göre tartışmasız en çok satıldığı yer Bodrum du neredeyse kafamı çevirdiğim her yerde HRV vardı, hala da var tabi bu araçlar ama sahipleri aynı değildir büyük ihtimalle, iyi olmasa satmaz dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Satıldığı dönem nüfus yoğunluğuna göre tartışmasız en çok satıldığı yer Bodrum du neredeyse kafamı çevirdiğim her yerde HRV vardı, hala da var tabi bu araçlar ama sahipleri aynı değildir büyük ihtimalle, iyi olmasa satmaz dı

sizin deneme binme fırsatınız oldumu peki?
  • 100km'de 14litre yakar bu araç, LPG'siz incir ağacıdır göbek adı.
    Avşar kızı klibinde oynatarak reklamını yapmıştır 2000'lerin başında falan filan,
    performans bekleme yerinde saya ağırdır, ve otomatik şanzımanın geçmişini çok iyi araştır, zamanında şanzıman arızaları ile litaratürde yerini almıştır

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

100km'de 14litre yakar bu araç, LPG'siz incir ağacıdır göbek adı.
    Avşar kızı klibinde oynatarak reklamını yapmıştır 2000'lerin başında falan filan,
    performans bekleme yerinde saya ağırdır, ve otomatik şanzımanın geçmişini çok iyi araştır, zamanında şanzıman arızaları ile litaratürde yerini almıştır

saygılar

lpg allahın emri zaten takacam mecbur ilk sahibinden biriyle anlaştım aslında kmside düşük çok özenli kullanmıslar zaten 4 tane araçları var en düşük modelli araçları hr-v 2005 model en hor kullandıgım halde 10 litreyi geçmedi 100 kmde diyor baskalarınada danışmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

saygılar

lpg allahın emri zaten takacam mecbur ilk sahibinden biriyle anlaştım aslında kmside düşük çok özenli kullanmıslar zaten 4 tane araçları var en düşük modelli araçları hr-v 2005 model en hor kullandıgım halde 10 litreyi geçmedi 100 kmde diyor baskalarınada danışmak istedim.

öyle temiz meraklısından buldun ve servis geçmişi belli bir araç buldu isen kaçırma,hatta haber ver

• quote:

quote:

quote:

saygılar

öyle temiz meraklısından buldun ve servis geçmişi belli bir araç buldu isen kaçırma,hatta haber ver

adama ilanını bile kaldırtmaya ikna ettim para işini halletmemi bekliyor gerçi ihityacıda yok adamın belli :) alamıcak gibi olursam haber veririm ayıp ediyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 13 Aralık 2012; 17:32:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rover 220 turbo kullanan varmı ?
    20 yıl önce açıldı
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kullanma ya da binme şansım olmadı ama kullanan birini tanıyorum. Hiç memnun değil (özellikle de yakıtından)
  • quote:

BEYLER HONDA JAZZ'IMLA KAZA YAPTIM SİGORTA ŞİRKETİYLEDE DAVALIK OLDUM PARAMI ALIR ALMAZ YİNE BİR HONDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PEK TUTULMUYOR ARTIK ÜRETİLMEDİGİNDEN DOLAYI DENİLSEDE BENDE HONDANIN BU MODELİ ELDE KALMAZ DİYE DÜŞÜNEREK HEM 4X4 HEMDE OTOMATİK OLMASI SEBEBİYLE BU ARACI KULLANICILARININ FİKRİNİ MERAK EDİYORUM FORUMDA ÇOKTA TATMİN EDİCİ BİRŞEY BULAMADIM.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-en-iyisi-bu-97276072/detay

2000 yılında Annem icin aldık hala sattirmadi cok seviyor aracını

Ve arac 90-100 bin arası km de

Büyük kazası yok 1-2 kere sürtme falan var . Park halindeyken tuğla düştü on cam falan değişti 2-3 yıl önce

Ciddi alıcıysaniz sorarım bizimkilere

Yalnız yakitİ iyi degil o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

BEYLER HONDA JAZZ'IMLA KAZA YAPTIM SİGORTA ŞİRKETİYLEDE DAVALIK OLDUM PARAMI ALIR ALMAZ YİNE BİR HONDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.PEK TUTULMUYOR ARTIK ÜRETİLMEDİGİNDEN DOLAYI DENİLSEDE BENDE HONDANIN BU MODELİ ELDE KALMAZ DİYE DÜŞÜNEREK HEM 4X4 HEMDE OTOMATİK OLMASI SEBEBİYLE BU ARACI KULLANICILARININ FİKRİNİ MERAK EDİYORUM FORUMDA ÇOKTA TATMİN EDİCİ BİRŞEY BULAMADIM.

2000 yılında Annem icin aldık hala sattirmadi cok seviyor aracını

Ve arac 90-100 bin arası km de

Büyük kazası yok 1-2 kere sürtme falan var . Park halindeyken tuğla düştü on cam falan değişti 2-3 yıl önce

Ciddi alıcıysaniz sorarım bizimkilere

Yalnız yakitİ iyi degil o kadar

kardesm teşekkür ederim :) ben aracı buldum aslında benim için önemli olan kullanan yada kullanmış test etmiş arkadasların tecrübelerini ögrenmek.yakıt konusunu lpg ile çözerim diye düşünüyorum hızlıkullanmayı sevn biri degilim sakinimdir.o yüzden yakıtı canımı sıkmaz sanırım 100 kmde 12 litre gaz yaksa razıyım aslında :D pdf dosyası şeklinde kullanma klavuzunu buldum bir yerdende 100 kmdeki yakıt performansını buldum teknik veriler bunlar hiç öyle dendigi gibi 14 litre benzin degil :)

• hiç mi yok kullanan yahu
  • Yaklaşık 6 yıl önce sahibiydik. Bassan gitmez, çok yakar, yalıtım namına birşey bulunmaz, içi küçük, bagajı jazzın yarısı kadar. Daha sayayım mı? Sollamanın bu kadar işkence olduğu bir araç daha kullanmadım, Jazz daha başarılı ve sağlam bir otomobil. İmkanınız varsa tekrar bir Jazz almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Yaklaşık 6 yıl önce sahibiydik. Bassan gitmez, çok yakar, yalıtım namına birşey bulunmaz, içi küçük, bagajı jazzın yarısı kadar. Daha sayayım mı? Sollamanın bu kadar işkence olduğu bir araç daha kullanmadım, Jazz daha başarılı ve sağlam bir otomobil. İmkanınız varsa tekrar bir Jazz almanızı tavsiye ederim.

hmmm valla bu moralimi bozdu ya heralde yine bi jazz alıcam
  • bizde şuan var 2005 model sollamada sıkıntı yok ... hatta makaslarda tank hissi veriyor

çok yakar lpg şart(biz takmasakta) gidişi fena değildir sorun olarak pek bişey hatırlamıyorum valla bi kere sorun çıkarmıştı oda annem kullandğından bakımınımı geciktirdi neydi geldiler bişeyler yaptılar çalıştı araba direk valla sağlamlık hissi güzeldir amerikan jipi değil tabi ama şimdi kapıları kapatınca pıt diye gelen ses onda ÇAT diye geldiğinden metal içinize işliyor

bizimki 60.000 yada 70.000 de şuan bitek sol camlardan birinin plastiği deforme olmuş koparmış anacığum başka bi sıkıntı yok yani için dar falan değil alakası yok salon gibi geliyo bana

• Berbat araba uzak dur. Gaza basinca araba ivmelenmiyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 bin tl yi kesinlikle haketmiyor bu araç.Arkadaşda 2000 model otomatik lpglisi var.Memnun değil çok yakıyor diyordu.O parayı verdikten sonra başka mpv veya suv bakardım ben.Bana sorsan efsane kasa civic elegance bakardım o paralara.
  • Biz 3 ay kullandık sattık şanzımandan ses geliyordu, ustaya gösterdik eğer inerse normal otomatikten çok daha fazla ödersiniz tamiratına dedi. Şehir içi 12 lt lpg yakıyordu, motor zayıf sonuç olarak 105 bg. Ama kullanımı rahat bir araç, ben şahsen beğenmiştim aracı.
  • sen yine jazz da kal hocam maceraya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

35 bin tl yi kesinlikle haketmiyor bu araç.Arkadaşda 2000 model otomatik lpglisi var.Memnun değil çok yakıyor diyordu.O parayı verdikten sonra başka mpv veya suv bakardım ben.Bana sorsan efsane kasa civic elegance bakardım o paralara.

35 bin veren kim yaw ben 25 bine 2005 modeli için biriyle anlaştım ama içime sinmesi için araştırıyorum
  • verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim caydım bu araçtan :) ben gene jazz veya yrden yüksek başka araçlara bakayım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.