Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
30
Favori
116.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...30...58596061
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben 2017'de yaklaşık 5 seneden uzun süre şu modeli kullanıyorum, memnunum.

Yeni HRV'de ızgara aynı mı, sizdeki telefon ağırlığı nasıl bilmiyorum yani. Bende Samsung S20FE vardı, şimdi S25+ var. 20FE'de daha rahattı, 25+ biraz daha hantal tabi ancak ucu ucuna kurtarıyor diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. 2017 hrv sahibiyim. Aracımda yağ eksiltme sıkıntısı yaşıyorum. Neyden kaynaklı olabilir. Daha önce böyle bir problem yaşayan oldumu. Araç şuanda 115bin km’de. 10bin km de 1,5 litre yağ eksiltti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2023 model Honda HR-V navigasyon güncellemesi yapmak için fotoğraftaki yerden sonra neler yapmalıyım? 

2023 model hibrit HR-V sahibiyim. Aracın muayenesi geldi bildiğim kadarı ile bizim araçlarda egzoz muayenesi yok ancak birşey okudum ; ruhsatta yakıt cinsinde mutlaka benzin-elektrik ya da hibrit falan yazması gerekiyormuş. Benim aracımda hybrit olmasına rağmen yakıt cinsi sadece benzin yazıyor. Başka bir ibare yok. Bu şekilde egzoz emisyon ölçümü yaptırmadan periyodik ilk muayeneye gitsem problem olur mu? Bu şekilde bir sıkıntı yaşayan ya da deneyimi olan var mı ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avskrc -- 27 Ağustos 2026; 13:47:49 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.