Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
99.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayinin uğraşları sonucu ,Şükür aracımız bulundu ,bugun teslim ediliyor.Araç hakkında çok yararlı bilgiler aldım buradan ,almaya da devam edeceğim.Teşekkürler arkadaşlar.Aracı gelenlere de hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrcnr45

Bayinin uğraşları sonucu ,Şükür aracımız bulundu ,bugun teslim ediliyor.Araç hakkında çok yararlı bilgiler aldım buradan ,almaya da devam edeceğim.Teşekkürler arkadaşlar.Aracı gelenlere de hayırlı olsun.
    İyi günlerde ve kazasız, belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

İyi günlerde ve kazasız, belasız kullanın.

Alıntıları Göster
    Amin,teşeklür ederim.

• Merhaba Hrv kardeşliği araçlarımız hayırlı olsun ben de yarın teslim alıyorum bugün trafik sigortasını yaptırdım 972 TL ama kaskoya karar veremedim halk sigorta 1137 TL. Honda kasko 1720 TL. Denizli Turkuaz satış sorumlusu çok yardımcı oldu sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 27 Haziran 2018; 14:6:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer09

Merhaba Hrv kardeşliği araçlarımız hayırlı olsun ben de yarın teslim alıyorum bugün trafik sigortasını yaptırdım 972 TL ama kaskoya karar veremedim halk sigorta 1137 TL. Honda kasko 1720 TL. Denizli Turkuaz satış sorumlusu çok yardımcı oldu sağolsun.
    Hayirli olsun aramıza hoşgeldiniz...sizinki hangi renk?

• Çok teşekkür ederim. Önce mavi veya füme diye ısrar etmiştim ama beyazda karar kıldım.çok şükür yeni fiyat artışı gelmeden alabildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 25 Haziran 2018; 10:49:54 >
  • Merhaba ilk izlenim olarak ilk kalkışta çok güzel bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak tamamen durmadan yavaşlarsam hızlanma için biraz geç tepki veriyor. Yokuşta bayılır dedikleri için düzlükte 120 km sabitleyip o şekilde uzun yokuşlar çıktım(Çine-Muğla) ama devri yükseltip alçaltınca motora zarar vermiyeyim diye 90 km ile rahatlıkla çıkıyor. 2.viteste kamyon gibi çıkmıyor yani çok da korkuttukları kadar değilmiş, sadece yavaşlamamak gerekiyor.konfor ise mükemmel. Kokpit alman araçlarından daha hoş,ama arka yaşam alanı küçük olmasa favorim cx3 gene de 50 bin TL fark vermezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 25 Haziran 2018; 20:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer09

Merhaba ilk izlenim olarak ilk kalkışta çok güzel bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak tamamen durmadan yavaşlarsam hızlanma için biraz geç tepki veriyor. Yokuşta bayılır dedikleri için düzlükte 120 km sabitleyip o şekilde uzun yokuşlar çıktım(Çine-Muğla) ama devri yükseltip alçaltınca motora zarar vermiyeyim diye 90 km ile rahatlıkla çıkıyor. 2.viteste kamyon gibi çıkmıyor yani çok da korkuttukları kadar değilmiş, sadece yavaşlamamak gerekiyor.konfor ise mükemmel. Kokpit alman araçlarından daha hoş,ama arka yaşam alanı küçük olmasa favorim cx3 gene de 50 bin TL fark vermezdim.

Devir düşmelerin de direksiyon yanında ki F1 ile vitesi düşürüp gaza basarsanız araç kendini topluyor bunu D konumda da yapabilirsiniz. Zaten el viteslerin amacı da bu. Evet araç uçarkaçar bir model değil yine de genel olarak insanı mutlu eden bir model. Kazasız günler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim.Aynen dediğiniz gibi bugün işe gelirken (köyde çalışıyorum) yokuşta sol kulakçık ile vites küçülttüm ve aniden şahlandığını gördüm araca yeniden aşık oldum
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var :(( ön camda sürekli sanki içeriden kirli yada buharlı görüntüsü var.ne yapsam çözemedim bu durumu.servise sorup madara olmak istemiyorum :)) öneriniz var mıdır acaba ?
  • İlk aldığım gün gece sürüşünde bende de vardı. Sanırım etiket izleri. Nemli bir bezle sildim kuruladım doğru mu yaptım bilmiyorum gündüz farkedilmiyor gece bir daha denemedim.

• yok bu etiket izi ile alakalı değil.özellikle akşam ciddi sıkıntı olacak kadar görüşü etkileyen bi durum.
  • Dikkatimi çekmemişti siz söyleyince baktım benim araçta yok

• quote:

Orijinalden alıntı: glt_ankara

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var :(( ön camda sürekli sanki içeriden kirli yada buharlı görüntüsü var.ne yapsam çözemedim bu durumu.servise sorup madara olmak istemiyorum :)) öneriniz var mıdır acaba ?
    Servise her konuyu çekinmeden sorun. Her sene 1000 lirayı yağ-hava filtresi değişimi için cukkalarken onlar hiç utanmıyor merak etmeyin sizin madara olacağınız bir durum yok.

Bahsettiğiniz problem klimayla alakalı olabilir mi acaba diye düşünüyorum? Değişik klima ayarlarında dener misiniz? Bir de silecekleri çalıştırdığınızda bir değişiklik var mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak söylemek istedigim bu :((

• quote:

Orijinalden alıntı: glt_ankara

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var :(( ön camda sürekli sanki içeriden kirli yada buharlı görüntüsü var.ne yapsam çözemedim bu durumu.servise sorup madara olmak istemiyorum :)) öneriniz var mıdır acaba ?

Bence sizin cam bir şekilde yağlanmış gibi görünüyor. Silikonlu cam temizleme ürünleri var mavi bir sıvı yanlış anımsamıyorsam 101 ya da bim de olabilir. Cidden camı çok iyi temizliyor. İsterseniz bununla deneyin sonra servisten yardım alın.

• Bu araç okuduğum kadarı ile bayilerde yok yeni makyajlı modelimi gelecek acaba birde nezaman gelir. Hyundai kona, c3 aircross ve hrv arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Bu araç okuduğum kadarı ile bayilerde yok yeni makyajlı modelimi gelecek acaba birde nezaman gelir. Hyundai kona, c3 aircross ve hrv arasında kaldım.

Kona , motor olarak ilk nefesde daha atik sonrasın da biraz zorluyor içeriye yol gürültüsü çok alıyor arkada oturanlar için işkence ,teknolojik olarak üst model daha dolu ama ihtiyaç var mı kişisel bir durum ve son olarak Hyundai iyi araçlar yapmaya başladı ama Japon un yeri daha özel 😊 C3 için yorum yapamam kullanmadım.. ne alırsanız kazasız huzurla kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreyya -- 1 Temmuz 2018; 19:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sreyya

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Bu araç okuduğum kadarı ile bayilerde yok yeni makyajlı modelimi gelecek acaba birde nezaman gelir. Hyundai kona, c3 aircross ve hrv arasında kaldım.

Kona , motor olarak ilk nefesde daha atik sonrasın da biraz zorluyor içeriye yol gürültüsü çok alıyor arkada oturanlar için işkence ,teknolojik olarak üst model daha dolu ama ihtiyaç var mı kişisel bir durum ve son olarak Hyundai iyi araçlar yapmaya başladı ama Japon un yeri daha özel 😊 C3 için yorum yapamam kullanmadım.. ne alırsanız kazasız huzurla kullanın

Çok teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.