Şimdi Ara

HONDA CRV Mİ RENO KOLEOS MU FORD KUGA MI ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cagri37 kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorsanız güvenlik paketi bulunan CR-V lere bakın "CMBS" diye geçiyor. (işe yarıyor)
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    piyasada crv kıtlığı var ,temizi yok gibi bişey yada çok yüksek.

    qashqai 2012 platinium 115 k ve 21016 1.2 12k benzinli ikiside otomatik ve aynı para hangisi daha mantıklı olur acaba .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyönetmen


    quote:

    Orijinalden alıntı: cagri37


    quote:

    Orijinalden alıntı: eyönetmen

    Bende 2012 makyajlı CRV var. Sorunuz olursa yardımcı olabilirim,elimden geldiğince.

    CRV nin yakıtı nasıl mesela lpg taktırdınız mı ,benzinlisi bi arkadaşımda var ve çok yaktığından şikayetci.

    Aracımı Mayıs ayında aldım. Bir sene öncede 2009 Crv vardı iki sene kullanmıştım. Geçen sene o aracı satmak gibi bir hata yaptım. Üstüne Jazz,dizel Corolla sonra yeni kasa 2017 Civic aldım. Civici satıp CRV ye dönüş yaptım.



    Aldıktan sonra Prins LPG kiti taktırdım. İstanbul şehiriçi 310-320 km yol gidiyorum,şehir dışı yaklaşık 410-420 km gidiyor normal hızlarda. 40 lt LPG alıyor.

    Bej deri döşeme,cam tavan ,spor tampon var.

    Hocam 2017 civic'i neden sattınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Alışamadım ben o araca. CRV ve Jazz dan sonra oturma pozisyonu çok alçak geldi diğer aile üyelerine. Ufak tefek işçilik sorunlarıda canımı sıkıyordu. Bütün bu araçlarlan sonra 2012 CRV çok iyi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam CRV den yana seçim yapardım.
  • Aracımın özellikle bagajından ailecek sıkıntıdayız. Artık sıfır almak zaten hayal oldu, sıradan piyasa aracı olan bir binek araç için de aracımızı satmaya gönlümüz el vermiyor, dediğim gibi aslında bagaj dışında Colt 4 kişilik bir aile için bize yetiyor. Vergiyi son zamlara göre bile göz ardı edip yüksek model binek otomatik bir araç yerine şöyle otomatik vitesi güven verecek, yakıtı nispeten mantıklı, arada bir dağ taş veya piknik sahalarına girebilecek, bozuk köy yollarında gidebilecek bir araç var hayalimizde. Ben de araştırmalarımda bu üç seçeneği elde ettim. Bulduğum araçlar genelde 100 bini görmüş araçlar ve bu sebeple de yüksek km lerde sorun çıkarmayacak olması önemli. 2008-2009 Lpg li CRV veya 2011 Kuga veya Koleos 60-70 bir TL arasında değişen fiyatlarda bulunabiliyor. Honda nın km si yüksek olsa bile her türlü alıcısı var ve atmosferik motor ve problemsiz vitesi sayesinde km si yüksek bile olsa uzun yıllar baş ağrısı olmadan gezilecek bir araç. Kuga ile ilk çıktığında test sürüşüne çıkmıştım ve gerçekten hayran kalmıştım, ancak iç tasarımındaki sadelik ve nispeten küçük olan bagaj hacmi yüzünden piyasası biraz durgun galiba. Powershift şanzıman benim aracımın ve EDC nin de üreticisi olan Getrag firması, Kuga içlerinde en seri olanı, yol tutuşu ve tüketim verileri oldukça iyi, ancak bagaj hacmi boyutlarına göre biraz küçük maalesef. 2011 Koleos aslında biraz daha Mpv tarzına yakın bir tasarıma sahip ve belki tasarım yüzünden de pek fazla ilgi çekmemiş bir araç. Altyapı olarak çekiş sistemi, motor ve şanzıman aslında XTrail ile birebir aynı. Pratik kullanım özellikleri ve Bose ses sistemi gibi artıları var. Ancak piyasa olarak zayıf, bizzat takip ettiğim araçların 5-6 ay ilanda kaldıklarını gördüm. Bu araçlar hakkında başka fikri ve bilgisi olan arkadaşlar da paylaşıma devam ederse sevinirim, saygılarımla...




  • ford'un ne yaptığını anlamıyorum. 2017 yılında kugayı yeni yüzüyle dizel otomatik kombinasyonuyla getiriyorsun ama içi 2011 model focus.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.