Şimdi Ara

Honda Crv İzlenimleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
134.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Philip27


    quote:

    Orjinalden alıntı: liarda

    Bende bir arkadaşın crv sine binmiştim otomatik vitesliydi yani 2.0 benzinli.Araba resmen yokuşlarda çekmiyordu ama incelemede hızlanma performansına iyi demişsiniz.Bence değildi ama tabi kişiden kişiye göre değişebilir bu kavram.


    Yeni kasayamı bindiniz çünkü 0-100'ü eski kasanın 13.1 sn. iken yeni kasalarda bu değer 12.2' sn.dir. Çok hızlı bir SUV değil tabiiki ama selefine göre başarılı denilebilir.








    Evet yenisiydi işte hızlanma kişiden kişiye göre değişiyor ben beğenmem başkası begenir.Ama sonuçta bunun bir jip olduğunu da unutmamak gerekir.Bana göre yeterli ama çok da iyi değil.




  • Herkese merhaba...güzel paylaşımlar olmuş...ancak bir aracın kısa dönem kalite göstergelerine ek olarak diğer önemli bir husus da uzun dönemdeki performans/yakıt tüketim durumudur.

    3 yıl üzeri, 5 yıl üzeri araç kullanım tecrübesi olanlar bu konuda ne der acaba ?

    sıfır araç almak mı mantıklı yoksa km si çok fazla olmayan 2-3 yıllık ikinci el mi ?

    ...
  • ben aracı 2. el almaktan yanayım sıfır alıp 2 yıl sonra bırakın 2 yılı plakayı taktığın anda aracına göre 80000 tl lik araçta 5000 tl zarardasın yazık aradaki kayba o yüzden hasarsız 2.el araç almayı yeğlerim
  • İkinci el konusundaki fikrinize katılıyorum...ancak burada en önemli nokta sizin de ifade ettiğiniz gibi güvenilir bir ikinci el bulmaktır...Zira burada yenebilecek bir kazık, kazıklı voyvoda kazığıdır :) acıtabilir...

    Bu araçla ilgili diğer bir sorum ise karadeniz köy ve yayla yolları için uygunluğu konusudur...Bizim oraları bilenler bilir, denizden başlayan yolculuk 2 bin 3 bin metre rakımlara kadar sürer...yollar kimi zaman çamurlu, patinaja müsait, kimi zaman düzensiz, taşlı dır. çukur, hendek eksik olmaz... Bu şekildeki bir yolda ,yılda 500-1000 km arası yol yapılacak olması aracı ne kadar hırpalar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgaba -- 14 Temmuz 2009; 22:25:02 >
  • Son bir soru..Bu aracın dizeli geldi sanırım Türkiye ye...Dizel motor seçenekleri nedir ? Ücret ne kadar artıyor ? ve ikinci el dizel honda crv almanın riskleri göze alınabilir mi ?
  • tşkrlr
  • Aracın amatisör sistemi hakkında bir yorumda bulunabilirmisiniz. Yeni accord'u denedim çok sesli çalışıyordu amortisörleri sırf bu yüzden vazgeçtim. Birde arkası çok dar.

    Bundan önce 10.000 km kadar yeni kasa civic kullandım. Ondan gayet memnundum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virgaba

    Son bir soru..Bu aracın dizeli geldi sanırım Türkiye ye...Dizel motor seçenekleri nedir ? Ücret ne kadar artıyor ? ve ikinci el dizel honda crv almanın riskleri göze alınabilir mi ?



    ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virgaba

    Son bir soru..Bu aracın dizeli geldi sanırım Türkiye ye...Dizel motor seçenekleri nedir ? Ücret ne kadar artıyor ? ve ikinci el dizel honda crv almanın riskleri göze alınabilir mi ?


    Yeni kasa'dan bahsediyorsanız 2.2 dizeli mevcut fakat manuel vites..benzinliler otomatik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35


    quote:

    Orijinalden alıntı: virgaba

    Son bir soru..Bu aracın dizeli geldi sanırım Türkiye ye...Dizel motor seçenekleri nedir ? Ücret ne kadar artıyor ? ve ikinci el dizel honda crv almanın riskleri göze alınabilir mi ?


    Yeni kasa'dan bahsediyorsanız 2.2 dizeli mevcut fakat manuel vites..benzinliler otomatik


    Hmm teşekkür ederim...peki fiyat farkı ne kadar dizel ile benzinli arasında ? bir de 2.2 olunca MTV baya artıyor değil mi ? Benzinlileri 1.6 di mi ?
  • Değerli deneyimlerini bizimle paylaşan (konuyu da başlatan) "Ebu Zer Gıfari" adlı arkadaşımızı tanıyan bilen var mı?
    2007 yılında açtığı başlık halen faydalı oluyor. Sorularım olacaktı ancak 2007 Mayısından beri foruma girmemiş gözüküyor (e azında cevap vermemiş)...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 7 Ağustos 2009; 17:43:33 >
  • selamlar uzun zamandır buraya girmemişim crv lerin benzinlisi 2000 motor dizeli de 2200 motor haliyle dizelin vergisi daha fazla benzinli nin fiyatı 75000 dizelinde 80000 tl civarında ayrıca derede tepede kullanacaksanız size tavsiyem yine 2005 -2006 model den alamanızı tavsiye ederim yeni ler biraz nazik gibi duruyor ayrıca hondanın sitesinden yeni leri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAYRI

    Değerli deneyimlerini bizimle paylaşan (konuyu da başlatan) "Ebu Zer Gıfari" adlı arkadaşımızı tanıyan bilen var mı?
    2007 yılında açtığı başlık halen faydalı oluyor. Sorularım olacaktı ancak 2007 Mayısından beri foruma girmemiş gözüküyor (e azında cevap vermemiş)...

    ?
  • Diğer bir soru : Yakıt tüketimi nasıl benzinli ve dizelde nasıl ? Benzinli büyçeyi ne kadar sarsar ? Benzinli alıp LPg taktıran var mı ?
  • benim honda 2003 model sıralı lovato lpg takılı 2000cc 150 hp otomatik gayet çok seri ve yüksek bir araç ankara şehir içinde km de 215 kuruş yakmakta daha önce vw. bora aracım vardı o da km de 180 kuruş yakmakta idi bir suv için gayet iyi yakıtı performansı da cabası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadoz5775

    benim honda 2003 model sıralı lovato lpg takılı 2000cc 150 hp otomatik gayet çok seri ve yüksek bir araç ankara şehir içinde km de 215 kuruş yakmakta daha önce vw. bora aracım vardı o da km de 180 kuruş yakmakta idi bir suv için gayet iyi yakıtı performansı da cabası


    Gayet iyiymiş tüketim...Performansta düşme ve sistemde de arıza gelişmediyse gayet güzel...peki hocam yukarıda arkadaşın bir önerisi var...dağda bayırda, stabilize yollarda kullanacaksan yeni kasa alma demiş...daha nazik gibi diyor yeni kasalar..sizin bu konudaki görüşünüz nedir..sizde bir önceki kasa var zannedersem...yerden yükseklik ve dayanıklık anlamında fark olur mu o kadar ?

    pardon yaa..o öneride bulunan zaten siz mişssiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgaba -- 9 Ağustos 2009; 16:50:15 >
  • 2007 crv var bende de. 2000 motor benzinli modeli. lpg takılmadı. malesef arabanın performansından son derece şikayetçiyim. birincisi bence hiç de sessiz değil. arabanın izolasyonu çok kötü yapılmış. rüzgar sesinden ziyade yol gürültüsünü çok fazla içeri alıyor. bu ilk arabam değil. tek arabam da değil. kıyaslayınca bariz fark var. uzun yolda insanın kafası şişiyor. bundan muzdarip birçok insan var. kimisi altına zift kaplatmış, kimisi bilmem ne yaptırmış. bence bu hondanın bir ayıbıdır. ikincisi de araba malesef yokuşta çekmiyor. resmen yığılıyor. insanın inip arkadan ittiresi geliyor. 1650 kilogram araba 2000 motorla bu kadar olur, bu zaten suv, performans arabası değil ki spor araba alsaydın diyenler olabilir belki ama ben "araba son derece seri, atak " falan diye yorumlar yapılmış bazı yerlerde. o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. velhasıl ben vazgeçtim crvden ve satıp başka bir marka, dizel suv almaya karar verdim. zevkler ve renkler tartışılmaz şahsi görüşümü paylaşıyorum.




  • Çok Güzel bilgiler teşekkür ederim .
  • Merhabalar.
    Geçen hafta 1998 model CRV'mi satıp, 2006 modelinden aldım.
    Eskisinde BRC marka LPG taktırmıştım, bu yeni olanda da aynı tercihi yapmayı düşünüyorum ama, Romano markası daha iyi diyorlar, kafam karıştı.
    Fikri olan varsa, ve paylaşırsa memnun olurum.

    Araba ile ilk olumsuz izlenmim asfalt sesini içeriye çok alması ve ses sisteminin zayıflığı. Başka ses sitemi taktığınızda da direksiyondan kumanda edemiyorsunuz. Şimdilik USB girişli FM transmitter denemeye karar verdik.
    Ayrıca sunroof bir önceki kasaya göre daha küçük tutulmıuş.

    Olumlu izlenmim ise arabanın tokluğu, motorunun sessizliği ve iç hacminin rahat olması.
  • arkadaşlar benimde 2008 honda crv'm vardı ve yazın sattım kış lastikleri hala bende düşünen olursa pm atabilir sadece 1 kış kullanıldı 2-3bin km anca yapmıştır kumho marka 235/60/18 ebatlarında...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.