Şimdi Ara

Honda Civic Yeni Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
13.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yazılımla birçok şeyi çözüyorlar azizim 1.5d lere başlamadılar henüz 160hp alsa torku düşünürsen gayet de oynar

• yanlış bir algı var. atmosferik+ lpg deki tasarrufu turbo+ lpg ile bekliyorsanız yanılırsınız. turbo + lpg de normal benzinliye göre %50 tasarruf zor.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Benzinli için executive veya elegance düşünmüştüm ama, baz paket çok boş geldi bana açıkçası

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Bakımları böyle pahalıysa şimdiden korktum valla, ben ucuz diye bakımları toyota dan vazgeçemiyordum işe bak honda da audiye yakın galiba

• en1gma kullanıcısına yanıt

Alman grubunda bmw audi ve Merco dışında bi araba düşünmüyorum açıkçası

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Yazılım hayatta attırmam motora 10 yıl gidecek bir motor neden daha kısa bir kullanım ömrü olsun ki

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

Dediklerinizin hepsine katılıyorum, sadece katılmadıgım toyota diz mesafesi civic den iyi degil, bende corolla 2014 var, hem kendi arabam hem bayiden 0 corolla diz mesafelerine baktım, sonra civic girdim honda bayide, civic bariz önde

• insignia kullan fikirlerin değişir.bende b6 passat var 2021e kadar tüm passatlari kullandım insignianin keyfi yok.

• güç ve tork arasında cok buyuk fark var. 0-100 ve ara hızlanmalarda buyuk fark olarak ortaya cıkar. O nedenle benzınlısını almak mantıklıdır ama bu fıyatlara lpg takılabılen megane elantra gibi araclar cok daha mantıklı olurdu.

• Benzinlide zaten en baz paket elegance, elegance da gayet dolu
  • en1gma kullanıcısına yanıt

o kadar cok marka var ki birinde karar kılmak lazım, yoksa ford opel toyota bircok marka arasında kalıp icinden cıkamıyorsunuz ben honda da karar kıldım, opel de mutlaka güzeldir

• renault grubunu kesinlikle düsünmüyorum, cok kullandım, verilen paraya degmeyen bir araba bence, renault sonrası toyota ya gectikten sonra oh be demistim

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

dogru diyorsunuz benznde elegance en baz paketti, elagance executive fark etmiyor benim icin güvenlik paketi fark ediyor bariz farklardan, yeni kasayıda güzel buldum eski kasalarda ki gibi arka taraf tavandan bagaja kötü bir şekilde gelmiyor, eski kasalar hatchback andırıyordu bana nedense

• nasıl bir fark gordunuz aralarında?

• Malzeme kalitesi tasarım olarak toyota corolla renault megane dan bariz önde, corolla bir kere bile sanayiye götürmedi, hoş megane da götürmedi fakat corolla bariz önde

• Saudade1903 S kullanıcısına yanıt

Otomobil nedir bilmeyenlerin yorumlarina inanmayin. Benzer motoru 55bin km dir kullanıyorum, bu cvt farklı, diğer markalarla karistirmayin. Yolda paketleyemeyeceginiz araba cok nadiren denk gelir.

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

1.5 turbo da Türkiye'de hiç sorun olmadi. Abddekilerde yağ yakma sorunu oldu.

Bende chip var, s mod'ta iken 21psi oluyor, gayet hisli. Eco mod'ta ise his pek yok devirlenmesi süre alir, ama s mod'ta iken ok gibi atılmaya hep hazir.

• 2021 kasa dan yeni kasa Civic fersah fersah daha kaliteli ve daha yakışıklı eski kasaları bana hep itici ve yamuk yumuk tipi olan çirkin bir araba gibi geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.