Şimdi Ara

HONDA CIVIC oto teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model bir civic im var. Arabanın teybini usb, i-pod uyumlu bir teyp ile değiştirmek istiyorum. Sormak istediğim şu. Bu oto teypleri standart mı oluyor yani her teyp her otoya olur mu? bilgisi olan varsa, paylaşırsa memnun olurum. Tabi teyp tavsiyeniz varsa da değerlerndirmek isterim.
    Teşekkürler hepinize....

• pionner 2300ub, hepsiburadada indirimdeyni ne oldu bilmiyorum. teypler standart. sizin araçtaki yer büyükse araca özel çerçeveler ile yeni teybi rahatlıkla takarsınız. ben de yeni aldım. çerçeveye de 8 lira para verdim.
  • Teypler Single Din ve Double Din olmak üzere iki tiptir. Bunlar da kendi içinde standart kasaya sahiptir.

Single Din :

Double Din :

HONDA CIVIC oto teyp

• hocam aynı araç bende de var ben de pioneer taktırdım. bizim araçlara hem single hem de double din uyumlu. her iki türden alabilirsin.
  • siz hangi model taktırdınız? tavsiye edermisiniz?
  • benimkisi çok ahım şahım bir modeli değil. 3 sene önce deh 2050 modeli idi yanlış hatırlamıyorsam. ama size tavsiyem usb girişili olsun. birde denk getirebilirseniz konsol düğmeleriyle uyumlu olsa güzel olur. bizde klima düğmeleri vs var orada ışık yandığı zaman yeşil renk veriyor. ama belki sizin için önemli olmayabilkir bu ayrıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Vw touareg teyp sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Honda City Teyp Arızaları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.