Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB SPORT PLUS ANA KONU!!(MAKYAJ GELDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
15.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YusufBey09 Y kullanıcısına yanıt
    Sizin istediğiniz yalıtımın yapılabilnesi için tüm iç döşemenin (tavan kapı koştuk paspas) sökülmesi gerekir maliyeti de malzeme kalitesine göre 5 ila 10 bin tl arası değişir

    Aracın aşırı rahatsız eden bi yol sesi yok ama müziksiz sessiz sakin uzun yol yapayım istiyorsanız aradıpınız araç civic değil ancak herhangi marka bir c sınıfı araç da civicden yol sesi konusunda çok çok üstün değil

    Bu araçta cvt yi beğnemeyenler honda dizellere koyduğu zf yi benzinliye koymayı akıl edemedi mi sanki cvt bu araç için istendiğinde yakıt tasarruflu sürüş istendiğinde performans sağlıyor
    Tasarruf ve konfor istediğinde d ye alıp düşük devirde motor sesi duymadan gidiyorsun istediğin zaman da s ye alıp aracı kükretiyorsun

    2bin motor dahil zf ve dsg aşıkları varsa buyursunlar özelden yazsınlar güçsüz ve hissiz dedikleri cvtyi dostça gösterelim




  • cqr52 C kullanıcısına yanıt
    Bir yerden kısıp bir yerden veren bir araba olmuş,bence genel olarak ele alındığında gerçekten C segmentinde alınabilir bir f/p aracı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YusufBey09

    Hocam 150 bandında temiz bmw 3 serisi bile yok artık eli yüzü düzgün premium araçlar 170 den başlıyor hal böyle olunca 2018 2019 az km sıfıra yakın araçlara yöneliyor insanlar bencede yeni arabaya binmek daha mantıklı geliyor.Fiyatlar gerçekten çok yükseldi kesinlikle 177 bin tl haketmiyor ama ikinci elde 150 bandında bakıyorum araçlara leon 150 olmuş golflere 170 yazıyorlar mantıklı değerlendirince hem geniş iç hacim hem tasarım hem donanım olarak her yönden civic üstün üstelik hepsi kasa değiştiricek civic güncel kasa o yüzden tercihim bu oldu.
    Bu aracin premiumdaki bmw karsiligi 3 degil 1 serisidir. O butceye de her turlu 1 serisi, a serisi ve a3 alinabiliyor
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    İç mekan genişliği yeterli değil bmw ve mercedes her zaman 1 serisi ve a serisi gibi giriş araçlarına önem vermemişlerdir.1 serisi yakıtı bir türlü ayarlayamadı 10 litreden aşağı düşmeyen benzinli araç ürettiler arka diz mesafesi gerçekten rezalet.A serisini saymıyorum bile arka diz mesafesi yok ve konfor denen bişey yok süspansiyon sisteminden dolayı kısacası benim düşüncem premium alıncaksa en az 3 serisi ve c serisi bakarım 2015-2016 model 1 serisi ve a serisine okadar para bağlamak gereksiz
  • D segmenti insignia 1.6 turbo ile bu araç arasında gidip geliyorum; insignia da yakıt fazla-arkada şaft tüneli var-onun haricinde donanım - konfor daha iyi..fiyatı daha ucuz...
    ama Civic FK 7 de efsane...birde yakıta yağ karışması diye bir hadise yaşamış bi kaç kullanıcı ama sanıyorum kronik değil.
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorun kronik değilmiş araştırdım.İnsignia güzel araç ama ben güncel kasa dolu dolu civic alırım herşey standart alman grubu gibi opsiyon yok araçta herşey içinde sanırım uygun bir fırsatta alıcam bu hafta için..
  • Güncell!!!
  • Tip olarak uçlarda bir otomobil. Ya çok seversiniz yada hiç.
    Ben golften sonra bunu tercih ettim. Pişmanıyım, hayır.
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Aracı nasıl buldunuz deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
  • YusufBey09 Y kullanıcısına yanıt
    Ses yalıtımı, işçilik ve malzeme kalitesi biraz zayıf Golfe göre. bazen araç biraz daha sessiz olsa dediğim zamanlar oldu.
    yakıt tüketimi (şu anda 8,5 lt civarında) biraz fazla ancak araç 1.4 tsi golfe göre beygiri yüksek performanslı araç olduğundan bence normal bir durum.
    Sürüşü keyifli bir araç. hızlanması, yol tutuşu ve frenleri çok başarılı.
    cvt'den mi kaynaklı bilemiyorum ama ilk hızlanmada aracın tepkisi biraz gecikmeli oluyor ancak bu durum benim açımdan çok önemli değil.
    Donanım seviyesi yeterli. ihtiyaç duyulabilecek donanımların çoğu mevcut. Sunroof, geri görüş kamerası, çapraz trafik uyarı sistemi, sertliği ayarlanabilir süspansiyon gibi donanımların standart olması çok iyi.
    ses sistemi vasat (bunda kapılardaki izolasyonun yetersiz olmasının da etkisi olabilir), multimedya ekranının işletim sistemini beğenmiyorum kullanıcı dostu değil.
    benim araba füme renk. tip olarak çok beğeniyorum. şanzımanı şehir içi çok rahat ve keyifli.
    c segmentinde, performanslı, donanımlı hatchback bir araç istiyorsanız ve bütçe kısıtından ötürü audi, bmw, mercedes gibi premium markalara ve golf gibi sınıfında standartları belirleyen modellere yönelemiyorsanız, honda civic hb kesinlikle alınası bir araba.
    Not: civic hb sedandaki gibi 1.6 atmosferik motor ile gelseydi kesinlikle almazdım




  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgileriniz için şu yalıtım işi beni çok düşündürüyor içeride oturulmayacak seviyede mi bu yalıtım yoksa sınıf standartında olduğu için mi zayıf diyorlar bilmiyorum..
  • YusufBey09 Y kullanıcısına yanıt
    Kullanılmayacak düzeyde değil. C segmenti japon standartında. Golfe 10 üzerinden 7 verirsek civic te 5.5 - 6 eder. Bu durumda şehiriçi için değilde Şehirlerarası yolculuklarda göze batıyor.
  • Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmak istedim.Yıl sonuna gelindiğinde kasım ve aralık ayında bayilerde civic hatchback bulunmadığını öğrendim bunun sebebi nedir? Forumdan bir arkadaş ay sonu bir lansman düzenlenip civic hatchback kasım ayı aralık başı gibi bayilere gelicek dedi bu durum ne kadar doğru bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar civic hatchback almayı düşünen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • Civic hb 2020 Ocak ayına kadar Gelmeyecek dedi bayi.parasıyla dedim yine yok dedi :)
    1.5 Executive benzinli Otomatik de yok çözemedim bu işi
  • oguzhan68100 kullanıcısına yanıt
    Bize de aynısını dediler maalesef. Tr de civic yok.
  • oguzhan68100 kullanıcısına yanıt
    Peki sebep belirtmiyolar mı? Ne demek gelmicek insanlar almak istiyor aracı ve yok diyorsunuz,ya arkasında bir sıkıntı var ya da ocak ayında hurda teşviği bitince daha fazla paraya satmaya çalışacaklar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Düşüncem harika bir tasarımı olduğu yönünde. Her gördüğümde gözlerimi alamıyorum.

    Fiyatları yüksek, distribütör rezalet. Neden 1.0'ı yok, neden 1.6 lpg'lisi yok? Neden 1.5 manuel yok? Neden 1.5 lerin hepsi sport donanım(Dizellerde bagaj 478litre, 1.5 lerde çift egzos bagajı küçültmüş)
    ee herkes bi doğuş oto değil
  • Benimde severek takip ettiğim bir araç rs hb civic.Alternatif olarak bi kaç yıl eskide olsa c180 bakabilirsiniz, tabi hondaya nazaran bir kaç kronik sorunu var.Çevremde rs kullanıcı olsa kendi c180 coupem ile kıyaslayacağım fakat bir türlü bulamadım.
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Evet hocam araç ender bulunuyor güzel yönüde bu zaten sana özel olması.Cla ve bmw 3 serisi baktım hala bakıyorum fakat fiyatlar uçtu.Temiz az km bir cla 3serisi 180 den başlıyor banada mantıklı gelmiyor bu fiyatlar üstelik 2014-2015 model fiyatları bu.O yüzden az km veya sıfır olarak civic hb sport plus donanımlı araç hem çok dolu hemde cvt şanzıman sorunsuz,iç mekan,bagaj geniş, performans ve tasarımda benim çok hoşuma gidiyor.Bu fiyatlara golf leon c segment olarak düşünülebilirdi onlarda ki sorunda dsg ve bagaj ve iç mekan darlığı beni bu araçlardan vazgeçirdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.