Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kemal abi, lütfen gençleri gaza getirme.
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar motor kullanırdım delicesine ama şimdi 4 teker 240 gosterge var ve ben kısa süreliğine 180 gördüm sadece.Burak sadece uçmuş demek gerek vesselam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba ,

Önemli bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.
    Aşağıdaki SMS 2005 model HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI aracıma istinaden gelmiştir. Durum ile ilgili yetkili servisi aradım ve bana randevu alarak işlemi ücretsiz yaptırabileceğimi belirttiler.

Haberdar olmayan araç sahipleride bence bir arayıp servise sorabilirler.

Değerli 2004-2005 model Honda Civic Otomobil Kullanıcımız, Honda'nın sürekli kalite izleme faaliyetlerinin bir sonucu olarak, aracınızın sürücü hava yastığı şişiricisinin yenisiyle değişmesi gerektiği saptanmıştır. Aracınızda tamamen ücretsiz olarak uygulanacak olan bu önemli parça değişimi için en kısa sürede Honda yetkili servisinizle irtibata geçmenizi rica ederiz. Honda aracınızı, sürekli olarak emniyetli bir şekilde kullanmanız için yapılan bu uygulamayı anlayışla karşılayacağınızı umarız.
  • ardaobaykutalp kullanıcısına yanıt
    1 Aralık ta araç arıyorum demiştiniz,kısa sürede bulup almışsınız sanırım.Güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler.Bu mesaj hakkında bir malumatım yok ama servislere sormakta fayda var.Teşekkürler paylaşım için.
    Çift dikiş oldu mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 27 Aralık 2015; 2:40:33 >
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Kan dolaşımım hızlı biraz abilerim :) Edirne gişelerden, İstanbul Mahmutbey gişelere ortalama süratım 190 km/h idi. Yollar boş ve süratli gitmeye müsaitti kimsenin canına kastetmeden sakin sakin bastım :)))))
  • Aynı mesaj bana da geldi. Haber olmuştu 3 4 ay önce Honda hava yastığı diye Google yazarsanız görebilirsiniz.Bir honda servisine müsait zamanda uğramakta faide var. Giden de olursa servis konusunda bilgi verirse seviniriz
    Haber içeriği de bu olsa gerek...
    www.hurriyet.com.tr
    Takata: Öne yolcu oturtmayın
    http://www.hurriyet.com.tr/takata-one-yolcu-oturtmayin-29060844

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

1 Aralık ta araç arıyorum demiştiniz,kısa sürede bulup almışsınız sanırım.Güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler.Bu mesaj hakkında bir malumatım yok ama servislere sormakta fayda var.Teşekkürler paylaşım için.

Aslında 3 aydır araştırıyordum , malum sabır önemli. İstediğim gibi bir araç buldum , anlaştım ve aldım. Tabi bu arada 98 civic'imi de elden çıkardım.
    Araca alışıyoruz yavaş yavaş , ilerleyen zamanlarda konuya daha aktif olarak katılacağım gibi duruyor.
    İyi dilekleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaobaykutalp -- 29 Aralık 2015; 12:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip71

Aynı mesaj bana da geldi. Haber olmuştu 3 4 ay önce Honda hava yastığı diye Google yazarsanız görebilirsiniz.Bir honda servisine müsait zamanda uğramakta faide var. Giden de olursa servis konusunda bilgi verirse seviniriz
    Haber içeriği de bu olsa gerek...http://www.hurriyet.com.tr/takata-one-yolcu-oturtmayin-29060844

Veridiğiniz link'e istinaden 2005 toyota sahibi bir dostumuda uyardım. En kısa zaman da servise uğramamızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaobaykutalp -- 29 Aralık 2015; 12:16:23 >

• Herkese merhaba, bu aracın böyle dolu bir grubunu görmek sevindirdi.

Biz de 2002 Kasım'dan beri siyah bir 5 kapı civic sahibiyiz. Alındığında ben 11 yaşındaydım, annem kendisi gitmiş seçmiş arabayı. 13 sene sonunda tepe tepe 214 bin km kullandık bu arabayı ve son bir kaç senedir sadece ben biniyorum. Arabaya memnuniyetin de ötesinde, artık minnettarlık duyuyoruz artık. Tepe tepe kullandık dedim, araç şu anda biraz bakım ve ilgi istiyor. Yoksa bundan sonra kötü yaşlanacak. Düzeltilecek şeyler ufak ufak ama kafada yer işgal ediyor hep.

Öncelikle bu hafta otomatik şanzıman yağını değiştirmeye götüreceğim. Bir kaç senedir motor ışığı sürekli yanıyor ve hata kodunu okutunca oksijen sensörü ile ilgili bir hata olduğunu söylüyor. Araca LPG takılmadığını eklemeliyim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır? İkiler Honda'ya sormayı planlıyordum elime biraz para geçince. Oksijen sensörleri özellikle pahalı parçalar diye duymuştum.

Daha sonra sanırım kronik sorunlarından biri olarak ön takım sesleri var. Gerçekten acayip sinir bozucu seviyede takırtı tukurtu var şu anda bir an evvel çözülmesi gerek bir şekilde. Sanırım masraflı olacak.

Gelmişken benzin tüketim miktarını da paylaşayım. Makyajlı modellerin aksine bizde tüketim göstergesi maalesef yok. OBD2 okuyucu takarak bir ölçüm görüyorsunuz ama kime göre neye göre belli değil. Pompada İstanbul içi tüketim 8.7 ve 9.2 l/100 km olarak ölçtüm. Full depodan benzin ışığı yanana kadar yaklaşık 480-500 km gidiyor araç. Günümüz standartlarına göre biraz fazla belki ama araç güzel bırakamıyoruz.

Geçenlerde İstanbul Anadolu Yakası göztepe benzinci önünde 07 plaka çok güze bir gri modelini gördüm bu aracın. Bu biraz ilgi alaka gösterme kararımda etkili oldu vallaha

Herkese iyi sürüşler diliyorum.

• Merhaba raikkonencem..Seslere alıştık gitti diyelim,aldıktan sonra 2013 de yaptırdım ama ne çare kısa sürede eski halini aldı sanırımAbimde 2003 modeli var manuel gösterge onda da yok sanırım.Çok yakıyor demişsin ama hiç yakmıyor desen yeridir.LPG kaçlık merak ettim şimdi.480-500 iyi rakamlar.Otomatik ş.içi hala 10 nun altına bir türlü inemedim ben yakıt olarak.Güle güle kullan kazasız sürüşler.
  • Herkese iyi günler. Kıs gelip havalar sogudugundan beri arabanın çalısması aşırı derece gürültülü ve sarsıntılı olmaya basladi uzun bir sure arabanın içi baya baya titriyor. Bu sorunu yasayan var mı yada sebebi nedir

• motor ısınınca duruyor değil mi ? Japon kore arabaları soğukta genelikle ilk çalıştırmada yüksek devirde çalışır. motor ısınınca titreme biter. benim civic de aynı. Era vardı dizel o da böyle idi. Ama içim rahat olsun dersen sanayide sorun cihaza bağlanarak anlaşılır.Bence endişe edilecek bir durum yok.
  • Bi sure sonra kesiliyor evet. Teşekkür ederim paylaşımınız içimi rahatlatmaya yetti

• bu çerçevelerin hiçbiri uymuyor sanırım, bana çerçeve lazım,nasıl halledebilirim :/

honda çerçeve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranfan -- 4 Ocak 2016; 10:49:43 >
  • Herkese tekrar merhaba , aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum , genel olarak BRC önerilmiş ama bu konuda görüşü olan varsa paylaşmasını rica edebilir miyim ?
    Kullanan , memnun olan olmayan vs.
    Ben 14 ay boyunca varlığını sadece gaz bitince fark edecek şekilde ATİKER kullandım.
    Size de Servis-Usta odaklı bir tercih yapmanızı tavsiye ederim. Yani iyi bildiğiniz, çevreden tavsiye edilen ve Ulaşımı kolay bir servis.
    ZAVOLLİ de olabilir.
    2009 Civic HB'e BRC taktırmıştım ama memnun kalmamıştım, montaj rezaleti yaşamıştım.
    Biraz da şans işi yani Markaya çok takılmayın, iyi bir servis bulmaya çalışın, Aracın başında durun, içinize sinmeyen yerlere müdahale edin ve çok para vermeyin derim.....
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Çok yakın bir arkadaşımda aynen dediğiniz gibi düşünüyor , önemli olan montaj.
    Onun içinde önerilen birkaç yer var 1-2 güne onlarla görüşürüm.
    Bu arada Atiker i arıza lambası yakıyor gerekçesi ile bayi tavsiye etmedi , Landrenzo takıyoruz civic lere dedi , 2100 tl tabi :)
    BRC dende fiyat aldım 1900 tl de o çıktı maşşallah :)
  • İyi bir ustaya Brc taktırın kafanız rahat olsun. Tabi ki önce usta. Forumun lpg bölümüne bakarsanız bir çok tavsiye bulabilirsiniz.

• gozbilginli kullanıcısına yanıt
    Lpg bölümünü inceliyorum , teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.