Şimdi Ara

Honda civic fc5 kasadan sonra hangi araç tercih edilmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Bakacağım bu araca sky active teknolojisi çok gelişmiş ancak çok satılmadı Türkiye’de o düşündürüyor beni.
    Bizim piyasada satılmıyor hocam ama müthiş araçları var.
    Piyasada tutulmaması sonucu olarak da servisler yaygın değil ve memnuniyet çok düşük. Japon aracı arıza çıkarmaz kolay kolay ama çıkardı mı sıkıntını Naruhito bile çözemez...
    Gerçi çok tutulan araçların servislerinde de memnuniyet tavan değil.
    Alacağın araçtan memnun kalmanı dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoganb E kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Siz hondacılae ve dsg fanları şu forumu batırıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Ben sırf görüntüsü nedeniyle aldım. Önceki aracım dizel otomatikti bir çok kişi pişman olursun performans konusunda dedi ama yine de aldım. Sonra göçük mevzusu çıktı ortaya ama görür görmez müdahale ettirdim. Şimdi de torpido ve emniyet kemeri tarafından Arnavut kaldırımına girince ara sıra sesler geliyor ve bu sesler beni uyuz etmeye yetiyor.

Ayrıca benim araçta olmayan ancak başka bir arkadaşımda mevcut olan bagajda boşluk, kapıların tam oturmaması sorunu, LPG filtresinden ses gelmesi sorunu derken benim araçta da olma ihtimaline binaen aracı yakmadan önce satmam gerekiyor :)
    130 bin TL'ye arnavut kaldırımında trim sesi yapmayan bir araç bulursanız lütfen bana da söyleyin.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Bende onu arıyorum zaten 👍

• Öyle bir araçta trim sesinden bıktıysanız ne önersek boş.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Öyle bir araç derken?

• KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 skyactiv, Golf ve A3 iyidir trim konusunda. Elantralarda bu konuda iyi diyorlar ancak denemedim.

Audi a3’üm var hemen hemen o civar fiyata sahip 140-150 arası 0 trim sesi var.

• Elantra olabilir veya i30

• KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt
    İnsanların trim sesinden bıkabileceği bir araç değil gibi diyeyim.

• Lastik sesi desen hak veririm de trim sesi olarak ortalamanin ustundedir fc5.Belki senin aracinda farkli bir durum var.Arnavut kaldiriminda trim sesi yapmayacak arac 130 bine zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Audi a3’üm var hemen hemen o civar fiyata sahip 140-150 arası 0 trim sesi var.
    Arnavut kaldırımlı yolda mı kullanıyorsun?

Her yerde kullanıyorum

• Bende FC5 Civic var normal yolda en fak bir trim sesi yok. Asimetrik mıcırlı yollarda ise özellikle mevsim değişimlerinde minimum seviyede de olsa trim sesi yapabiliyor.

Ancak aracı düzenli olarak anavut kaldırımlı yolda kullanıp sıfır ses gelmesi imkansıza yakın birşey. Bir defa geçtim ses gelmedi diye düşünmeyin bende ara sıra arnavut kaldırımlı yoldan geçiyorum ses gelmiyor. Sürekli kullanımda ise öyle olmaz.

Hocam parça kalitesi montajı olarak audi fc5 tende corolla’danda çok önde. Bende toyota corolla 2014 advance var ekstra. Honda ve toyota ile uzun yok hele hiç çekilemez yalıtım ve işçilik çok zayıfmış gibi geliyor.

• Trim sesi ile yalıtımın, uzun yolun filan bir alakası olmadığının farkındasınız değil mi?

Audi A3 trim sesi şikayeti diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. Demek ki onda da trim sesi gelebiliyor.

Zaten sıfır trim sesi diye birşey yoktur. Her araçta özellikle mevsim geçişlerinde ve bozuk yollarda trim sesi gelebilir. Hele ki araç sürekli asimetrik yollarda kullanılıyorsa trim sesi şikayetleri daha erken ve daha fazla görülür.

• Bende otomatik fb7 sonrası model yükseltme düşüncesindeyim 120 bine kadar,

seçenekler FK7 kasa Civic ve Opel Insignia makyajli kasa. .
    SUV olarak yeni kasa Sportage ,
    Birde bonus Subaru levorglar seçenekler arasında

Bakalım kısmet ama Civic fk7 ağır basıyor, 182 beygir en hızlı ve güçlü ve muhtemelen en sorunsuz model, biraz müziği yüksek sesle açınca en ufak gürültü tıkırtı sorunu da kalmaz 😀merak ediyorum bu kadar sese hassas olan arkadaşlar, araçta hiç müzik falan dinlemiyor mu?

Oturup yol motor ve trim sesine mi kulak kabartıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 31 Ağustos 2019; 13:54:52 >
    Ona lafım yok dedemin w222’sinde bile zaman zaman trim sesi mevcut ama honda ve toyota bu konuda çok geride almanlara göre zaten konu sahibi bile trim sesinden bıktığı için satıyormuş gördüğünüz üzere.

• Tabi ki her marka ve modelde bu seslerin gelme seviyesi ve km'si değişiyor. Kimi daha satın alır almaz trim sesi yapıyor kimi 30 bin km'den sonra yapmaya başlıyor. Aynı marka modelde bile kullanılan yol güzergahına göre baya fark olabiliyor. Sürekli köy yollarında sürmekle otoyolda sürmek arasında ciddi fark olur.

Fc5 özelinde konuşacak olursak kronik olarak sağ ve sol A sütünu içinden ve bazı araçlarda da göğüslüğün köşelerinden trim sesi yapabiliyor. Ancak servise gittiğinizde söylerseniz çok kolay bir şekilde çözüyorlar. Bunun dışında yaygın birşeyi yok. Her araç gibi km ilerledikçe tabi eskimeye bağlı olarak başka noktalardan da ses yapabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.