Şimdi Ara

Honda Civic FB7 Çalışan Motora Marş Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yazıkki çalışan motorda marşa bastım 3-4 saniye sürdü sanırım. olay şöyle gelişti. ışıklarda dururken yeşil yandıgında işe geç kalıcam diye hızlı kalkış yaparken aracı stop ettirdim. Tabi maglum hemen korna felan arkadan neyse panik oldum acele ettm biraz marşa bastım çalışmadı sandım müzik yüksek sesteydi sonra birda bastım sonra ne olduysa o ara motordaki o cızırtı cazırtı sesini(şanjuman dişlisi sıyırma sesi gibi) duymamla beynimden vurulmuşa döndüm. hemen elimi bıraktım. daha sonra eve geldigimde araç rolentide çalışırken kulagımı motora yaklaştırdım ve dinlemeye başladıgımda motor blogunun sag aralıgındaki boşluktan tıkırtılı bi çalışma sesi geliyordu.(rolenti sesinin haricinde) Bu ses marştan sonramı oldu öncesinde varmıydı emin değilim. yarın kayıt alıp yükliycem. hayır benim anlamadıgım ilk aracım 87 modeldi eskiden onda bile motor çalışırken ateşleme marş yapamıyordun korumalıydı.2015 model araçta nasıl olurda böyle bir önlem alınmaz hayretler içerisindeyim.Bu arada araç lpgli bu konu hakkında bilgisi olan acil yardım.yarın video eklencektir.

• 3 4 saniyede birşey olmaz ben 2 3 defa yaptım aynı olayı eşime aracı çalışır vaziyette veriyorum o da motor sesi duyulmadığından bir kez daha basıyor. Herhangi bir durum olmadı şimdiye kadar bir kaç denemeden sonra marş motorunu elimize alırız heralde
  • Anladım sağolun şimdilik sorun yok gibi gözüküyor ama ileri süreçte sorun çıkarmaz ınş sanırım seste lpg enjektorlerinin sesiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.