temiz otomatik vites 2002 honda civic almayı düşünüyorum aklımdaki fiyat 16 milyar km si 50000-70000 civarında tabi orjinal olmak kaydıyla ilgilenenler pm atabilir yada mail
16ya 2002 civic geliyomu yav
2001 eski kasayı o fiyata veriyolar
Ben de arıyorum, biraz daha fazla verebilirim
arkadaşım neden kilometresini 50000-70000 arası istiyorsun
arkadaşlar en yeni kasa civicler bir önceki kasalardan daha fazla yakıyor söylentisi doğrumu sizce?
125 , 110 dan fazla mı yakıyor.
110 luk 90 km sabit hızda sınıfının birincisi diye biliyorum.
ya civicin ikinci eki niye bukadar ucuz 2001-2002 golfler 20-22 ytl olurken 2004 model civicler o fiyata nedensee
quote:
Orjinalden alıntı: malikguzel
ya civicin ikinci eki niye bukadar ucuz 2001-2002 golfler 20-22 ytl olurken 2004 model civicler o fiyata nedensee
O kadar fark yok bence.O model golfler o kadar etmez.Eğer yanılıyorsam da sebebi vw işçiliğinin biraz daha üztün olamasıdır belki.Örneğin bagajı açınca demirle karşılaşırken civicte, vw'de heryer döşeme kaplı...
tamam malik kasma vw 2.elde daha çok prim yapıyor konunun sahibi burda amacını belirtmiş 2.el civic arıyorum diyo ama sen geliyosun golf le civic in 2.elini karşılaştırıyosun amacın nedir burda anlamış değilim
Klasik bir cevap olacak:Arz talep nedeniyle olabilir.Civic tutulan bir araç olsa da golf kadar değil.
arkadaşlar ufak bir arsamız vardı hadımköyde. satılmak üzere
bu yüzden civic düşünebilirim.
soruyu o yüzden sordum yakıt konusu
konu zaten civic. doğru yere yazdım. arabayı tanıyan kişilere yazdım. yokmu cevap? sorum yukarda kaldı
yom dostum merak etmiştim neden golfun 2001 modeli civicin 2004-2005 modeline denk oldugunu öğrenmek istoyordum yoksa amacım başka birse değil
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
tamam malik kasma vw 2.elde daha çok prim yapıyor konunun sahibi burda amacını belirtmiş 2.el civic arıyorum diyo ama sen geliyosun golf le civic in 2.elini karşılaştırıyosun amacın nedir burda anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
arkadaşlar ufak bir arsamız vardı hadımköyde. satılmak üzere
bu yüzden civic düşünebilirim.
soruyu o yüzden sordum yakıt konusu
konu zaten civic. doğru yere yazdım. arabayı tanıyan kişilere yazdım. yokmu cevap? sorum yukarda kaldı
16-16,5 ytl dediğimiz gibi eski kasa 1.6 ies 120 bg full alabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme