Şimdi Ara

Honda cıvıc 2002 vtec helezon yayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kadar önce 2002 cıvıc vtec aldım.aldığım vatandaş söyledğine göre orjinal yaylarından 1 er bakla kestirmiş, arabada ayrıca 17 inc cant ve performans lastikler var..sorun şu ki arabanın altı yüksek kavislerde yere sürtüyor çapraz gecerken tek başımayken sorun yok ama kalabalıkken tam bir sorun.ayrıca çukurlardan geçerken yavaşta gecsem öyle küt küt sesler geliyoki içim acıyo..orjinal yay taktırırsam fayton gibi olacağından korkuyoruum yüksekliğinden dolayı spor taktırsammı acaba? eğer spor taktırırsam hangisini taktırmalıyım.orjinal yaylar esasında kaç cm oluyor lütfen tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

• Allah yardımcın olsun zor.

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • jantlar büyükmüş zaten..orjinal yay iyi olur..
  • beni yanlış anladınız galiba yada yay hakkında bilginiz yetersiz.orjinal yay arabayı yükseltiyo sporlar da alçaltıyo..yani orjinal tak jant yüksekmiş zaten sözü anlamsız..ben spor yay kullananlardan yere sürtüp sirtmemesi hakkında bilgi almak istedim

Orjinal taktırcaksın yüksek olur diye korkuyorsun spor taktırıncada ses yapar yere sürter diyosun bizde sana jantın zaten büyükmüş yeterli performansı ve görüntüyü katıcağı kadar katmıştır bu yollarda dahada alçaltıp aracı zorlamaya gerek yok diyoruz.

Spor yay kullananlarda senin gibi hissediyordur emin ol hatta çoğu dayanamayıp çıkarmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 25 Nisan 2010; 22:41:01 >

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT MAREA ABS ARIZASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım genel görüş spor yaylar alçaltır ama sert olduğu için esneme olmaz ve sürtmez.orjinaller yüksek ama yumuşak olduğu için yol tutuşu konusunda ciddi sıkıntılar var deniliyor.ayrıca yine yumuşak olduğu için yere sürtme daha çok oluyor..orjinalle spor yaylar arasında 3 cm fark var sadece..bu yüzden genelde spor yaylar kullanılıyor.bende hazır değişmişken orjinal mi spor mu diye soruyorum.
  • Ben 16" jantlarla kullanmıştım orijinal yaylarla ve öyle yüksek bir görüntü sunmuyordu.İstediğin gibi olur.Zira araca 2-3 kişi daha binse sorun yaşamazsın.İlle de spor yay takmak istiyorum diyorsan 3.5 cm'lik yaylar fazlasıyla işini görür.

Orjinaller yumuşak olduğu için sürtme filan olmuyor bunu kim salladıysa iyi sallamış.Aynı aracı ben de 2 senedir orjinal yaylarla kullanıyorum;bir ara jant değişimi de yaptım hiç te sürtme filan yapmadı.

Yol tutuş konusunda ise haklısın.Bunun için de spor yay alman bir nebze iyi gelebilir.Tamamen iyileşme yapmaz;yapamaz.Çünkü süspansiyon sisteminin de takılacak olan yay tipine uygun tipte bir sistemle değiştirilmesi gerekir.

Ben sana 3.5 cm'lik yay tavsiye ederim yine de.Çünkü 17" jant-lastik takılınca zaten yerden yükseliyor.En azından 3.5 cm'likle denge sağlanmış olur ve konfordan çok kaybetmezsin.
    Bu arada ikinci el temiz yay var piyasada.Sıfırları epey pahalı.Ben geçen sene Civic için Eibach Prokit 4 cm'lik yayı 150'ye mi ne almıştım.Buna göre araştır işte.Üstelik hepi topu aldığım yay 3 aylık bir kullanımdan geçmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 26 Nisan 2010; 1:38:55 >

• sağol yardımın için bucakli kardeş.yalnız bu ikinci el özellikle Eibach sport kitleri nereden bulabilirim.sahibinden vb.haricinde.oralarda bulamadım çünkü
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.