Şimdi Ara

HONDA CİVİC 1.6 İES ALINIR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1998 model gümüş gri Honda Civic 1.6 ies 168.000 km'de bel altında lokal boya var değişeni, kazası yok .... çamurluklarda,tavanda,kapı içlerin,bagaj ve kaputta boya yok ..motoru ve sürüyen aksamı iyi durumda 16.000 TL istiyorlar bu araç alınırmı???km'si normal mi?yoksa modeline göre çok mu? yorumlarınızı bekliyorum...

• Km normal, bahsettiğiniz boya işlemi yaşına göre normal, fiyat yaşına ve o araca göre çok pahalı.
  • fiyatı bana çok gibi geldi, o fiyata makyajlı kasası bulunabilir diye tahmin ediyorum 2000-2001,

hatta üzerine çok az bir fark koyarak Vtec kasasının makyajsızını da (2001-2004) alabilirsiniz..
    performans olarak herkes 1.6ies yi üstün görsede vtec testlerde pist sonuçlarında daha başarılı çıkmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

fiyatı bana çok gibi geldi, o fiyata makyajlı kasası bulunabilir diye tahmin ediyorum 2000-2001,

hatta üzerine çok az bir fark koyarak Vtec kasasının makyajsızını da (2001-2004) alabilirsiniz..
    performans olarak herkes 1.6ies yi üstün görsede vtec testlerde pist sonuçlarında daha başarılı çıkmıştır
    araç çok pahalı 16.000 yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

araç çok pahalı 16.000 yuh

Alıntıları Göster
    16000 neymiş yaaa hisse senedide veriyomu yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

16000 neymiş yaaa hisse senedide veriyomu yanında?

Alıntıları Göster
    peki bu aracın ederi ne???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssselcukkk

peki bu aracın ederi ne???

Alıntıları Göster
    12-13 bin tl ederi vardır. 1998 model 1.6 ies otomatik 110bin de hiç değişeni ve boyası olmayan servis bakımlı orjinal olanı arkadaşım 12.400 tl aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

12-13 bin tl ederi vardır. 1998 model 1.6 ies otomatik 110bin de hiç değişeni ve boyası olmayan servis bakımlı orjinal olanı arkadaşım 12.400 tl aldı.

Alıntıları Göster
    bencede 16000 çok
    13.000 14.500 arası değeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

bencede 16000 çok
    13.000 14.500 arası değeri

Alıntıları Göster
    Bütün piyasa bu durumda arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed need

2. el piyasası sıfır araca yönelin diye bağırıyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: speed need

2. el piyasası sıfır araca yönelin diye bağırıyor resmen

Alıntıları Göster
    97-98 model vti ları 22 23 lere satarlarsa olacağı bu işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

97-98 model vti ları 22 23 lere satarlarsa olacağı bu işte..

Alıntıları Göster
    Efsane kasa Corolla lardan sonra Civic ler piyasayı alt üst ediyor. Çok seviyorum Civic leri fakat piyasasından dolayı itici gelmeye başladı. Özellikle Eg kasa Civic Si ların piyasası adamı ülser eder nitelikte

• quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Efsane kasa Corolla lardan sonra Civic ler piyasayı alt üst ediyor. Çok seviyorum Civic leri fakat piyasasından dolayı itici gelmeye başladı. Özellikle Eg kasa Civic Si ların piyasası adamı ülser eder nitelikte

Alıntıları Göster
    13.000 eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

13.000 eder

Alıntıları Göster
    abi adam 16000 istiyor sen pazarlık yapıp 15000 e alsan bile bu araç 10 yaşında
    mutlaka sorunları olacak bide ona harcayacaksın yine 16000 17000 ni bulacak
    bence daha yüksek modelli araçları bakın ya da 13000 lik bir honda bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

abi adam 16000 istiyor sen pazarlık yapıp 15000 e alsan bile bu araç 10 yaşında
    mutlaka sorunları olacak bide ona harcayacaksın yine 16000 17000 ni bulacak
    bence daha yüksek modelli araçları bakın ya da 13000 lik bir honda bulun

Alıntıları Göster
    Valla o kadar aradım yaklaşık 3 aydırda arıyorum 13.000-14.000 TL honda bulamadım.Bulduklarımda sorunlu ya değişeni var ya kazalı bugün bi tane daha buldum 98 model 1.6 ies 111.000 km'de pazarlık ederek 15.000 TL düşürdük arabada tek parça boya var değişen kaza yok ne yapsam biraz daha beklesem mi şimdi sizler 13-14 arası diyosunuz az para değil arada 1-2 tl oynuyor...

birde bişey merak ediyorum arkadaşlar kimi 1998-2001 model hondaların direksiyon simitleri 3 kollu kimisi iki kollu bunun nedeni ne şimdi model diyecem ama 2000 modelde de 3 bacak var 1998 modelde de bunu merak ettim bilgisi olan var mı acaba???

• quote:

Valla o kadar aradım yaklaşık 3 aydırda arıyorum 13.000-14.000 TL honda bulamadım.Bulduklarımda sorunlu ya değişeni var ya kazalı bugün bi tane daha buldum 98 model 1.6 ies 111.000 km'de pazarlık ederek 15.000 TL düşürdük arabada tek parça boya var değişen kaza yok ne yapsam biraz daha beklesem mi şimdi sizler 13-14 arası diyosunuz az para değil arada 1-2 tl oynuyor...

birde bişey merak ediyorum arkadaşlar kimi 1998-2001 model hondaların direksiyon simitleri 3 kollu kimisi iki kollu bunun nedeni ne şimdi model diyecem ama 2000 modelde de 3 bacak var 1998 modelde de bunu merak ettim bilgisi olan var mı acaba???

Bulamayabilirsin,normaldir.Fakat bu arabaya bu parayı yatırma 15-16'ya FocusI al,Astra G al en mantıklı işi yaparsın.Motordan başka birşey yok arabada,ha o da performans dışında bir işe yaramıyor.Sana şöyle birşey diyeyim,bu araçlarda performans bakımından çok az fark olduğu için pilotajı iyi olan adam çoğu kişiyi rahat tokatlar.Birde 7/24 yarışlara katılmıuyoruz öyle değil mi?Boşver,milletin aaa bak honda almış bravo gibi sözlerine de kanma.Bunlar geçici şeyler,senin hayatını koruyacak olan hava yastıkları,abs vs. gibi donanımlar.Ayrıca Astra ve Focus'un süspansiyon sistemi Honda'dan çok çok daha başarılıdır.Bu da güvenlikte önemli rol oynar.Mantığınla karar ver.

Çarpışma testlerine bak,civic'den iyidir ikisi de.Daha birçok faktör var Astra veya Focus tercih etmeni etkileyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 25 Kasım 2010; 23:25:50 >

• quote:

quote:

Bulamayabilirsin,normaldir.Fakat bu arabaya bu parayı yatırma 15-16'ya FocusI al,Astra G al en mantıklı işi yaparsın.Motordan başka birşey yok arabada,ha o da performans dışında bir işe yaramıyor.Sana şöyle birşey diyeyim,bu araçlarda performans bakımından çok az fark olduğu için pilotajı iyi olan adam çoğu kişiyi rahat tokatlar.Birde 7/24 yarışlara katılmıuyoruz öyle değil mi?Boşver,milletin aaa bak honda almış bravo gibi sözlerine de kanma.Bunlar geçici şeyler,senin hayatını koruyacak olan hava yastıkları,abs vs. gibi donanımlar.Ayrıca Astra ve Focus'un süspansiyon sistemi Honda'dan çok çok daha başarılıdır.Bu da güvenlikte önemli rol oynar.Mantığınla karar ver.

Çarpışma testlerine bak,civic'den iyidir ikisi de.Daha birçok faktör var Astra veya Focus tercih etmeni etkileyen.

Alıntıları Göster
    www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/honda_civic_1998/35.aspx

www.euroncap.com
    http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_astra_1999/44.aspx

www.euroncap.com
    http://www.euroncap.com/tests/ford_focus_1999/34.aspx

Gördüğün gibi...

• quote:

quote:

anca ambiante focus 1 alınır o paraya. reşat altını gibi mübarek focus 1'ler

• quote:

güvenlik paketi var araçlarda, 4 kollularda ABS ve hava yastığı bulunuyor.. 2000li yıllar, ne kadar ekmek o kadar köfte.. bakıyorsunuz 1.4LS araçta hava yastığı var, 1.6IES de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

güvenlik paketi var araçlarda, 4 kollularda ABS ve hava yastığı bulunuyor.. 2000li yıllar, ne kadar ekmek o kadar köfte.. bakıyorsunuz 1.4LS araçta hava yastığı var, 1.6IES de yok

Alıntıları Göster
    benim arkadaşımda vardı 1.6ies 2000 model makyajlı kasa 110binde manuel vites. gri renk siyah film 17' siyah jant vip abart egzosu fln vardı sade ve çok şıktı. ne enteresandır ki hava yastıgı yoktu. klima 4 cam otomatik elektrikli aynalar klima fln strandarttı zaten. Performanslı bir araç 3bin devirden sonra kükremeye başlardı onu yavaş sürmek büyük bir erdemdi ve başarıyordu araba kız gibiydi Geçen yıl 17bin teklif edene satmamıştı. Eder etmez tartışılır ama laf yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.