Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 elegance otm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabaya kaporayı yatırdım mart sonu elimde olacak (özellikle beyaz renk istediğim için) araba hakkında yorumlarınızı merak ediyorum sayın forum sakinleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurunkadde -- 3 Mart 2012; 1:17:10 >

• Yeni kasa ise İyi tercih yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Yeni kasa ise İyi tercih yapmışsınız
    Hayırlı olsun.
  • saolun. evet yeni kasa 2012
  • fikri olanlar yorum yapacaktırda sende donanım fiyat nereden aldın vs konularını yazsaydında bizimde bir fikrimiz bilgimiz olsaydı fena olmazdı.??
    ...Bu arada almışsınız zaten artık bu saatten sonra yorum almak çokda mantıklı değil olumlu yorumlarda olacaktır olmusuzda..ama olumsuz yorumlar sizin kafanızı bulandırıp karıştıracagından dolayı pek hayırlı gelmeyecektır size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 3 Mart 2012; 1:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Görünce ilk dediğim şey ne modifiye yapılır oluyor hep nedense bilmiyorum ya amblemden yada arabadan olsa gerek ama gerçekten tatlı ve güzel bir araba heleki aileniz varsa çok daha güzel olur sizin için şöyle kısa bir araştırma yaptımda 8.1lt ile 8.8lt arası yakıt tüketimi değişiyormuş uzun yolda herkez inanılmaz az yakıyor diyor 8lt civarıda yoğun trafik malum zaten ama daha sakin ve boş yerlerde gerçekten az yaksın diye kullanırsanız 7lt küsülerinde bine bilirsiniz hayırlı olsun sizin için allah kaza bela vermesin.

Birde şurdan ilginelirsiniz istediğiniz bazı sorularınızada cevap bula bilirsiniz. ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45185095/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomeodL. -- 3 Mart 2012; 1:26:22 >

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
    Civic güzel araçtır. Bende 2 önceki kasa 2002 model sedan vardı.
    Çok memnundum.. Çok atak arabaydı..
    Öncekilerde beyaz renk pek yakışmazdı.. ancak yeni kasada çok güzel duruyor..
    Japon araçlarının neredeyse tamamı iyi araçlardır..Genelde sorunsuz olurlar.
    Motorları uzun ömürlü ve dayanıklıdır.. Uzun zaman diri kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
    Civic güzel araçtır. Bende 2 önceki kasa 2002 model sedan vardı.
    Çok memnundum.. Çok atak arabaydı..
    Öncekilerde beyaz renk pek yakışmazdı.. ancak yeni kasada çok güzel duruyor..
    Japon araçlarının neredeyse tamamı iyi araçlardır..Genelde sorunsuz olurlar.
    Motorları uzun ömürlü ve dayanıklıdır.. Uzun zaman diri kalırlar.
    donanımı zaten belli yazmaya gerek görmedim fiyatı ise sabit şu an mart fiyatı elegance otm 51.100. ve araba düşünüpte alacak olanlar için bilgi amaçlı bir sayfa olabilir hem de ben araba hakkında yeni bilgiler olumlu olumsuz yorumlardan öğrenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurunkadde

donanımı zaten belli yazmaya gerek görmedim fiyatı ise sabit şu an mart fiyatı elegance otm 51.100. ve araba düşünüpte alacak olanlar için bilgi amaçlı bir sayfa olabilir hem de ben araba hakkında yeni bilgiler olumlu olumsuz yorumlardan öğrenebilirim.

Alıntıları Göster
    Hocam f/p orani en iyi araci almissiniz. Kesinlikle verdiginiz paranin karsiligi olan bi arac. Hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Hocam f/p orani en iyi araci almissiniz. Kesinlikle verdiginiz paranin karsiligi olan bi arac. Hayirli olsun.

Alıntıları Göster
    1 ay sonraya mı alınabiliyor anca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Hocam eğer alıcaksanız araştırıldığı taktirde yine bayiden ellerinde bula biliyorsunuz zaten yazsında anladığım kadarıyla beyazı için okadar bekliyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hangi bayiden sipariş ettiniz ve fiyatta ne kadar pazarlık yaptınız. ekstra donanım istediniz mi ? vs.

konuya biraz açıklık getirip bilgilendirirseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0KRATES -- 3 Mart 2012; 2:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

hangi bayiden sipariş ettiniz ve fiyatta ne kadar pazarlık yaptınız. ekstra donanım istediniz mi ? vs.

konuya biraz açıklık getirip bilgilendirirseniz daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    bu arada hayırlı olsun benzinli otomatiklerde en mantıklı aracı almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomeodL.

quote:

Hocam eğer alıcaksanız araştırıldığı taktirde yine bayiden ellerinde bula biliyorsunuz zaten yazsında anladığım kadarıyla beyazı için okadar bekliyor.

Vallahi yeni civice en çok yakışan renk Siyah.Beyaz artık heryerde.Gına geldi.

Yani ben civic almaya kalksam beklemem bu kadar siyahını öyle mi?
  • quote:

quote:

quote:

'' mart sonu elimde olacak (özellikle beyaz renk istediğim için) '' hocam böyle birşey dediğine göre tam bir renk söyleyemem ama anlaşılan '' Diğer renklerde vardı ama ben beyaz istediğim için Mart'ın sonunda gelicek.'' demek oluyor bence benim tarafımca öyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

'' mart sonu elimde olacak (özellikle beyaz renk istediğim için) '' hocam böyle birşey dediğine göre tam bir renk söyleyemem ama anlaşılan '' Diğer renklerde vardı ama ben beyaz istediğim için Mart'ın sonunda gelicek.'' demek oluyor bence benim tarafımca öyle.

:) aynen öyle zaten normalde ellerinde araba vardı siyah bordo füme ama beyaz almak istiyordum. sıraya yazıldım ve mart sonu mart fiyatı olan 51.100'e anlaştık. koltuk koruma ve trafik seti hariçi bir şey alamadım buda standart herkese verilenlerden.

• quote:

quote:

quote:

Siyahina beklemessin. Sadece beyaz otomatik elegance icin sira var oda mart aonuna teslim heralde.

Ayrica premium manuel liste fiyati 46 bin. Rahatlikla 44'e alinir. Elegance'dan tek eksigi xenon ve sunroof. Tam f/p araci bu aslinda. 44 bine sunduklari cok cok iyi. Ayriyetten manuel olunca performansta yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 3 Mart 2012; 11:16:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siyahina beklemessin. Sadece beyaz otomatik elegance icin sira var oda mart aonuna teslim heralde.

Ayrica premium manuel liste fiyati 46 bin. Rahatlikla 44'e alinir. Elegance'dan tek eksigi xenon ve sunroof. Tam f/p araci bu aslinda. 44 bine sunduklari cok cok iyi. Ayriyetten manuel olunca performansta yeterli.

Alıntıları Göster
    Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 43.735

Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 45.735

Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 46.385

Premium Otomatik Vites 1.6 Benzinli 48.385

Elegance Düz Vites 1.6 Benzinli 49.100

Elegance Otomatik Vites 1.6 Benzinli 51.100

güncel mart fiyatları bunlar. ben özellikle otomatik istiyordum premium otomatik ile elegance otomatik arasındaki fiyat farkına değer diye elegance aldım ama manuel kullananlar için kesinlikle premium manuel en iyisi ama indirim yaparlar mı bilmem pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wurunkadde

Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 43.735

Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 45.735

Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 46.385

Premium Otomatik Vites 1.6 Benzinli 48.385

Elegance Düz Vites 1.6 Benzinli 49.100

Elegance Otomatik Vites 1.6 Benzinli 51.100

güncel mart fiyatları bunlar. ben özellikle otomatik istiyordum premium otomatik ile elegance otomatik arasındaki fiyat farkına değer diye elegance aldım ama manuel kullananlar için kesinlikle premium manuel en iyisi ama indirim yaparlar mı bilmem pek sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Fiyatlar Şubata göre zamlandı mı bana mı öyle geliyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu sıralar piyasadaki fiyatını hakeden ender araçlardan.... İyi seçim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.