Şimdi Ara

Honda City Otomatik Frenleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2008 1.4 Benzin LPG Otm. 165.000 de olan aracımda Lpg sorunu vardı kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra düşük devirle giderken araçta tekleme oluyordu bujilerimiz yenilendi vs. sorun kesildi bir daha tekrarlamadı.
    Şimdi şöyle bir sıkıntım var lpg de Araçla park ederken veya kırmızıda beklerken veya geri vitese aldığım anlarda hafif hafif ilerlemeye çalışmak istediğimde araba sanki kendi kendine firenliyor ardından kendi kendine boşa gazlıyor gitmiyor (bu olay bir kaç saniye sürüyor) sonra ben tekrar firene basıyorum bırakıp gaza basıyorum biraz ilerliyor ama yine aynı şeyi yapıyor istop edecek gibi oluyor istop etmiyor otomatik gazlayıp toparlıyor. Bu anlattıklarımı gün içinde hiç yaşamadım ya nadiren akşam, yada genellikle sabah ilk çalıştırıp 2-3 km sonra vitesi d ye alıp 30 sn vs. durup kalkarsam yapıyor. Çözümü ustamız tanıdık olduğu için çok masraflı olur diye yaptırtmadı. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar varsa yazarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar60 -- 24 Haziran 2016; 9:14:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.