hondanın, sorun çkarmamasıyla ünlü, yedek parçaları ucuz olan modeli; mi acaba???? benim için değil! zira henüz 8500 km de 2012 model motor, bakımları düzenli bir şekilde yapılmasına rağmen, yağsız kaldığı gerekçesiyle motor yedi, 10 bin lira değerindeki motor şimdi 2000 tl masraf edilip yapılacak. Honda Türkiye'dekilerin acil diye belirtmeme rağmen günler sonra dönüp kullanıcı hatası yapacak bir şey yok demeleride cabası. derlerdide inanmazdım honda japonyanın tofaşı diye, bence tofaşa hakaret etmişler.
Bende CBR250 alıp başlangıç yapmayı düşünenlerdenim.Bir yıl kadar tecrübelenip güzelde bir eğitim alıp 600cclik uzun yol yapabileceğim bişey düşünüyorum.Piyasayı incelediğimizde en mantıklı fikir Hondayı gösteriyo hele benim gibi geçiş yapma düşünceniz varsa içlerindeki en ideali.Tasarım konusunda Hyo ve Kawa kadar havalı değil görüntüsü bu bir gerçek.Ama 250lik motorsikletlerle Rossi olmaya çalışıcak kadarda ucuz değil canım.
Bu arada yeni alınmış bir Cbr250'ye Lastik veya ekipman konusunda ne tavsiye edersiniz ?
Yamaha R 25 ten neden kimse bahsetmiyor.
-K@-
kullanıcısına yanıt
aynen dostum bende yakında zamanda motor almak istiyorum pek bilgim yok ama biraz araştırmayla 4 moor seçtim kendi kafama göre Yamaha yzf 125r , yamaha r25. Cbr 250r , kawasaki ninja. Bunlar içinde en çok görsellik olarak Yamaha r25 i beğendim ama biraz hesaplı ve sorunlarını daha ucuza ve kolaya halledebileceğim bir makina istiyorum bu yüzden sitelerde okuduklarıma göre Cbr 250 düşünüyorum ayrıca honda galerisi olan akrabamdan almış olacağım cbr 250 yi seçersem . Cbr en mantklı seçim gibi duruyor ama yamaha r25 cidden müthiş gözüküyor hakkında biraz daha iyi yorum duysam direk yamaha alırım..
Hocam ben 1 senedir araştırıyorum hiçbiri yamaha ya rakip olamaz. Ben ne alacağıma çoktan karar verdim yamahayı düşün derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme