Şimdi Ara

HONDA CBF 150 den vazgeçtim bu nasıl ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler inş bu yaz A2 ehlıyetı alcam. honda cbf alacaktım ama bıraz dusundum vıtessız le başlaycağım ŞU MOTORU ÇOK BEĞENDİM NASILDIR DEER 152 YEDEK PARÇA SORUNU VARMIDIR lutfen cevap yazın SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanakattak -- 27 Mayıs 2012; 23:36:53 >

• bılgısı olan yokmu
  • Motorda Vitesliden başlamaka daha mantıklıdır. Başlangıcı bence scooter ile yapma 2.el ortalama 2.500 TL lik 125CClik bir motor ile başla kendine güvenini sağladıkdan sonra daha iyi bir motora geçersin asıl motor viteslide öğrenilir TVS Apache dene derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Motorda Vitesliden başlamaka daha mantıklıdır. Başlangıcı bence scooter ile yapma 2.el ortalama 2.500 TL lik 125CClik bir motor ile başla kendine güvenini sağladıkdan sonra daha iyi bir motora geçersin asıl motor viteslide öğrenilir TVS Apache dene derim ;)

ynen bende vitesli den başlamak istiyorum aklımda honda vardı sonra tvs girdi bazıları scootrla basla diyor anlamadım napayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanakattak

bılgısı olan yokmu

hocam sakın ha deer alma rezil olursun.1 parçalar bulunmaz 2.su gibi benzin harcar.3 piyasada hiç tutulmayan bi motor.görkem doğru demiş aynen fikirlerine katılıyorum.5 vitesli 125 ybr ,kanuni breton,salcano wolf,cbf 150 ve daha biçok ülkemizde yapılan çin menşeli motordan almanı tavsiye ederim.scooter falan motor sürüş zevki olmayan sadece git-gel amaçlı motorlar.yol tutuş,titreşim ,hız ,tork açısından yukardaki ve emsali motorlar başlangıç için ideal.örneğin ben otomobil olarak oto vites tercih ederken motosiklet olarak kesinlikle ve kesinlikle manueli öneriyorum...
  • cbf150 yi sevmem ama cbf 150 mercedesse deer ancak hacımurat olur. Hiç bulaşma.

Scooter ile de başlanabilir gayet. El-ayak koordinasyonu herkeste aynı derecede değildir. Bunu öneren eğitimciler bile mevcut. O nedenle hem trafikte 2 tekeri kontrol etmek hem de bu el-ayak koordinasyonunu sağlamak noktasında çekincesi olanlar için scooter başlamak için daha idealdir. Ona arkadaş karar verebilir en iyi.

Gilera runner vb bir sürü model var hız vs istiyorsanız yok değil yani scooter sınıfında da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

cbf150 yi sevmem ama cbf 150 mercedesse deer ancak hacımurat olur. Hiç bulaşma.

Scooter ile de başlanabilir gayet. El-ayak koordinasyonu herkeste aynı derecede değildir. Bunu öneren eğitimciler bile mevcut. O nedenle hem trafikte 2 tekeri kontrol etmek hem de bu el-ayak koordinasyonunu sağlamak noktasında çekincesi olanlar için scooter başlamak için daha idealdir. Ona arkadaş karar verebilir en iyi.

Gilera runner vb bir sürü model var hız vs istiyorsanız yok değil yani scooter sınıfında da.

tşk cevap için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasparss

quote:

bılgısı olan yokmu

hocam sakın ha deer alma rezil olursun.1 parçalar bulunmaz 2.su gibi benzin harcar.3 piyasada hiç tutulmayan bi motor.görkem doğru demiş aynen fikirlerine katılıyorum.5 vitesli 125 ybr ,kanuni breton,salcano wolf,cbf 150 ve daha biçok ülkemizde yapılan çin menşeli motordan almanı tavsiye ederim.scooter falan motor sürüş zevki olmayan sadece git-gel amaçlı motorlar.yol tutuş,titreşim ,hız ,tork açısından yukardaki ve emsali motorlar başlangıç için ideal.örneğin ben otomobil olarak oto vites tercih ederken motosiklet olarak kesinlikle ve kesinlikle manueli öneriyorum...

tvs almayı dusunuyorum şimdide

• quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Scooter ile motora baslamak otomatik vites araba ile araba kullanmayi ogrenmeye baslamak gibi.. Hanginiz otomatik vites ile araba kullanmayi ogrendiniz, hani yola adaptasyon vs. acisindan.. Scooter ile baslamis vitesli bir alet dusunen biri olarak Bence vitesli bir aletle baslayip bos arazide pratik yapip sonra trafige cikmak daha mantikli..

Doğru söylüyorsunuz tekler siz hangi motoru onerirsiniz

• Şimdi tek düşünmen gereken :) TVS veya SYM nin vitesli motorunu almak 2.el temiz bir model alırsan hangi ildesin bilmiyorum . Sana yakın İLÇE ve illerden alabilirsin . Fakat motordan iyi anlayan bir arkadşn ile git iyi ANLAMIŞ gibi yapan değil İYİ BİLEN ANLAYAN Biliyorsundur milletimiz bilmişlik taslamak konusunda üstüne yoktur . Önerim sana SYM XS 125K modeli 2.el ama birde TVS 2.el bakmandır. En fazla 3100 ile 3400 TL vermeni öneriyorum daha fazlasına verme 2011 modelleri güzeldir tasarım ve yakıt bakımından da

• Araba ile motosikletin trafikteki sürüş dinamiği birbirinden tamamen farklı takdir edersiniz ki. Hayatında manuel vitesli araba kullanmayan bir çok insan da var. Arazide ne kadar alıştırma yaparsanız yapın Türkiye de trafiğe çıktığınız anda her şey değişir. En mantıklısı motosikletle başlamak tabi ki. Sadece yukarıda bahsettiğim nedenler söz konusu ise bu şekilde bir yol da izleyebilirsiniz önerisi. Benim ortaya attığım bir şey de değil zaten.

@kanakattak tvs de güzeldir. RTR 150 (Sarı mesela) güzel bir motor.
  • quote:

Şimdi tek düşünmen gereken :) TVS veya SYM nin vitesli motorunu almak 2.el temiz bir model alırsan hangi ildesin bilmiyorum . Sana yakın İLÇE ve illerden alabilirsin . Fakat motordan iyi anlayan bir arkadşn ile git iyi ANLAMIŞ gibi yapan değil İYİ BİLEN ANLAYAN Biliyorsundur milletimiz bilmişlik taslamak konusunda üstüne yoktur . Önerim sana SYM XS 125K modeli 2.el ama birde TVS 2.el bakmandır. En fazla 3100 ile 3400 TL vermeni öneriyorum daha fazlasına verme 2011 modelleri güzeldir tasarım ve yakıt bakımından da

Ist dayım kardes avrupa yakası

• quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Araba ile motosikletin trafikteki sürüş dinamiği birbirinden tamamen farklı takdir edersiniz ki. Hayatında manuel vitesli araba kullanmayan bir çok insan da var. Arazide ne kadar alıştırma yaparsanız yapın Türkiye de trafiğe çıktığınız anda her şey değişir. En mantıklısı motosikletle başlamak tabi ki. Sadece yukarıda bahsettiğim nedenler söz konusu ise bu şekilde bir yol da izleyebilirsiniz önerisi. Benim ortaya attığım bir şey de değil zaten.

@kanakattak tvs de güzeldir. RTR 150 (Sarı mesela) güzel bir motor.

Sarı rengi çok çekici :D

• quote:

Alacağın motor a karar verdin sanırım. Gelelim renk seçimine bu motoru istanbulun o pis trafiğinde kullanıcaksın 1.si MOTOR ile trafikde ''DİKKAT'' çekmen lazım arabaların seni fark etmesi bakımından . Kırmızı veya sarı renk al derim çünkü gözün dikkat ettiği ve renk bakımından daha tetikleyici sarı ve kırmızıdır . 2. Motor u siyah aldın diyelim sakın ama sakın kaskı siyah , yağmurluğunu siyah alayım deme ! Çünkü Trafikde dikkat çekmen lazım araba sürenler seni farketmeli ;) akşamları insanların görüş mesafesi baya azalmaktadır seni akşam trafikde sadece arka LED ine göre TANIMLAYAMAYACAK Onlarca HANZO VAR! Motorun Rengi bence senin beğendiğin gibi SARI olması çok iyi Gündüz trafikde belirgin olursun . 3. ise Kask , yağmurluk ceket korumalık vs bunlara reflektör yapıştırıcıları takabilirsin veya koluna cırt cırtlı reflektörlerde takabilirsin geceleyin parlaması erbabında önemli . Türkiye'de motor kullanana saygı göstermiyorlar bazı (sözüm meclisden dışarı) HOROZ kafalı özenti kız peşinden koşan ''ÇAKMA gençler'' yüzünden Trafikde arabaların ÖFKEsini düzgün kullanan sürücülerde alıyor. Rica ediyorum akşamda fark edilebilicek dikkat çekebilicek dikkat çekici kıyafetinde Motor malzemeleri kullanman

• Deer cok üzer seni.

• quote:

quote:

Alacağın motor a karar verdin sanırım. Gelelim renk seçimine bu motoru istanbulun o pis trafiğinde kullanıcaksın 1.si MOTOR ile trafikde ''DİKKAT'' çekmen lazım arabaların seni fark etmesi bakımından . Kırmızı veya sarı renk al derim çünkü gözün dikkat ettiği ve renk bakımından daha tetikleyici sarı ve kırmızıdır . 2. Motor u siyah aldın diyelim sakın ama sakın kaskı siyah , yağmurluğunu siyah alayım deme ! Çünkü Trafikde dikkat çekmen lazım araba sürenler seni farketmeli ;) akşamları insanların görüş mesafesi baya azalmaktadır seni akşam trafikde sadece arka LED ine göre TANIMLAYAMAYACAK Onlarca HANZO VAR! Motorun Rengi bence senin beğendiğin gibi SARI olması çok iyi Gündüz trafikde belirgin olursun . 3. ise Kask , yağmurluk ceket korumalık vs bunlara reflektör yapıştırıcıları takabilirsin veya koluna cırt cırtlı reflektörlerde takabilirsin geceleyin parlaması erbabında önemli . Türkiye'de motor kullanana saygı göstermiyorlar bazı (sözüm meclisden dışarı) HOROZ kafalı özenti kız peşinden koşan ''ÇAKMA gençler'' yüzünden Trafikde arabaların ÖFKEsini düzgün kullanan sürücülerde alıyor. Rica ediyorum akşamda fark edilebilicek dikkat çekebilicek dikkat çekici kıyafetinde Motor malzemeleri kullanman

Bunları cok dikkate alcam çok teşekkür ederim. Sizde ne motor var

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Deer cok üzer seni.

TMM VAZGECTIM :D

• quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Turkiyede hangi markada modelde parca sorunu var bilmiyorum.. Onun icin tavsiyede bulunamayacam..

@abdülcanbaz : size ozel olarak soylemedim.. Nedense bu aralar scooter tavsiye etmek moda oldu.. Lakin bos arsada pratik yapmadan direk trafige dalacak biri icin scooterda tehlikeli.. Ve scooter ile ne kadar pratik yaparsa vites sistemlere alismasi o kadar gecikir. Otomatik vitese alisanlarin otomatik vitesle ogrenenlerin duz vitese adaptasyon sorunu arabalarda da vardir.

Hocam bana özel de söyleyebilirsiniz sıkıntı yok. Fikirleri paylaşıyoruz burada. Yoksa dediklerinize katılmıyor değilim. Sadece bir bakış açısı manasında söyledim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Deer cok üzer seni.

TMM VAZGECTIM :D

dostum benden sana güzel bi alternatif.al sana honda cb 125 in aynısı fiyat da makul.balansörlü titreşimi yok denecek kadar az bir motor.bu büyük markalardan klonlanmış motorların aynı fabrikanın malı olduğu söyleniyo fakat muhakkak farklılıklar vardır ama yine de bu motorlar diğerlerine göre sağlam ve kaliteli.bu motorun en büyük güzelliği hiç motor sürmemiş bi insanın bile bir saatte öğrenebileceği kolaylıkta sürüşü olan bi motor olması.ayrıca yakıt olarak da emsallerine göre çok iyi.her arkadaş bi motor tavsiye etse ve özelliklerini artılarını eksilerini yazsa sonunda güzel bir makina alırsın.

http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=73
    ayrıca salcano wolf ta kendisini kanıtlamış gerçekten güzel bi motor ..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-salcano-jianshe-isbirligi-wolf-125-87436888/detay

• http://www.youtube.com/watch?v=24Y48YY36d8&feature=related
    apache de güzel motor tabi
    al kesin izle...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.