Şimdi Ara

Honda CB125e ile ankara İstanbul arası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ieselcuk

Yamaha YBR 125 motorsiklet sahibiyim. 32 Yaşındayım. Bankacıyım. 3 Aylık motosiklet tecrübem ve ehliyetim var. 25 Temmuz-10 Ağustos arasında anadolu turuna çıktım. Yaklaşık 6400 km yaptım. İstanbul yenikapıdan Bandırmaya geçtim. Oradan Bergama, Dikili, Eski Foça, İzmir, Çeşme, Alaçatı, Seferihisar, Menderes, Selçuk, Şirince, Efes, Meryem Ana, Kuşadası, Didim, Bodrum, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Torba, Akyaka, Datça, Orhaniye, Marmaris, (Dalyan, Köyceğiz, Dalaman ve Fethiye Merkez'i gezemedim. Vaktim yetmedi.) Ölüdeniz, Elmalı, Finike, Olimpos, Kemer, Antalya, Alanya, Manavgat, Anamur, Silifke, Mersin, Ihlara Vadisi, Derinkuyu, Kaymaklı, Kapadokya, Göreme, Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Sümele Manastırı, Rize, Ayder Yaylası, Çamlıheşmin, Zil Kalesi, Uzungöl, Trabzon, Ordu, Samsun, Merzifon, Bolu, Sakarya, İstanbul'u gezdim. Heryerde çok az kalmak zorunda kaldım. Yamaç paraşütü (Ölüdeniz), Balon turu (Göreme), ATV (Göreme), Rafting (Antalya), At gezisi (Göreme), Türk gecesi (Göreme) yaptım/gittim. Mersin taraflarında motordan ses gelmeye başladı. 4000-4500 devirden sonra zzzzzz diye bir ses gelmeye başlıyordu. Bakım zamanı da gelmişti. Mersinde bakımını yaptırdım. Ses gitti.
    Özetle bu kadar yeri 125 cc'lik hava soğutmalı motor ile yaptıysam şehirlerarasını hayli hayli yapabilir.

bravo hocam 125 cc ile uzun yol yapılmaz diyenler bence kendileri biraz çekiniyor bakımlı motor asla yolda bırakmaz al bi lastik kiti gaz teli debriyaj teli devam başka bişeye gerek yok

• Doğrudur hocam. Yalnız bu uzun yolculukta şunu farkettim. Muhtemelen motorun touring olmamasından dolayı günde 400 km den fazlası çok yoruyor. Ayrıca YBR 125 85 km üzeri hız tat vermemeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieselcuk

Doğrudur hocam. Yalnız bu uzun yolculukta şunu farkettim. Muhtemelen motorun touring olmamasından dolayı günde 400 km den fazlası çok yoruyor. Ayrıca YBR 125 85 km üzeri hız tat vermemeye başlıyor.

Tabi yormamak lazim bu motorların en keyifli hızı 70 90 arası mola vercekseniz benim gibi zorla tabi kırdı buz sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Şu motora bir devir saati birde rahat bir sele koysa aynı fiyata satsa batmaz koskoca Honda.

Kullanan menmun olanlar bile bundan şikayetçi.

Titreşim yüzünden kaldırmış Honda artık satmıyor gerçi ilerde ne olur bilinmez.

Hocam o dediklerin gelince cbf150 oluyor.

• irfan s kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama CBF150'de tip yok pahalı epeyi ha diyeceksin CB 125E zaten bunlar olmadığından ucuz çinliler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Haklısın hocam ama CBF150'de tip yok pahalı epeyi ha diyeceksin CB 125E zaten bunlar olmadığından ucuz çinliler yapıyor.

valla ben cb125 in tipini seviyorum ya
  • sayokhan kullanıcısına yanıt
    CB125E tipi çok hoş bencede beyazı çok güzel duruyor ama CBF 150 tipsiz geliyor.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi ama cbf çirkin ya su götürmez gerçek

• Tebrik ederim uzun yol keyiflidir bakimli her motor uzun yol yapar

motorunuz güzel bende motor alma sürecinde inceledim ancak 3200 lira bana çok geldi zaten param da yetmeyince 2200 e mondial 125 mx aldım kasası çok benziyor sizinkine :) bakalım bende 100 km lik bir uzun yol yaptım çok hoşuma gitti şimdi sırada 350 km lik bir rota var inşallah gideceğim yaz bitmeden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Tebrik ederim uzun yol keyiflidir bakimli her motor uzun yol yapar

motorunuz güzel bende motor alma sürecinde inceledim ancak 3200 lira bana çok geldi zaten param da yetmeyince 2200 e mondial 125 mx aldım kasası çok benziyor sizinkine :) bakalım bende 100 km lik bir uzun yol yaptım çok hoşuma gitti şimdi sırada 350 km lik bir rota var inşallah gideceğim yaz bitmeden :)

İyi yolculuklar şimdiden yanınıza lastik tamir kiti mutlaka alin

• quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

quote:

Bunu hiç düşünmemiştim lastik tamir kitini nereden elde edebilirim ?

• quote:

quote:

quote:

Bunu hiç düşünmemiştim lastik tamir kitini nereden elde edebilirim ?

netten motorsiklet ürüleri satan her sitede var en azından bi sprey alın kesin

• mrb arkadaşlar 2004 honda cgl125 ten sonra 2013 honda cb125e yi aldım motordan çok memnunum fakat şu zincir muhafazası yok onu nerden bulabilirim nette o kadar aramamam rağmen hiç bir yerde bulamadım
     Honda CB125e ile ankara İstanbul arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

mrb arkadaşlar 2004 honda cgl125 ten sonra 2013 honda cb125e yi aldım motordan çok memnunum fakat şu zincir muhafazası yok onu nerden bulabilirim nette o kadar aramamam rağmen hiç bir yerde bulamadım

Honda servislerini arayın ellerinde olmasa bile getiriyorlar

• quote:

quote:

mrb arkadaşlar 2004 honda cgl125 ten sonra 2013 honda cb125e yi aldım motordan çok memnunum fakat şu zincir muhafazası yok onu nerden bulabilirim nette o kadar aramamam rağmen hiç bir yerde bulamadım

hocam yan sanayisini bulmaya çalışıyorum honda servisi çok tuzlu adam bi çamurluğa 130 tl istedi ona kaç para ister diye sormaya korktum sormadım

• quote:

quote:

quote:

hocam yan sanayisini bulmaya çalışıyorum honda servisi çok tuzlu adam bi çamurluğa 130 tl istedi ona kaç para ister diye sormaya korktum sormadım

sanmıyorum ya o kadar pahalı olacağını olmassa rialliye felanda bakın

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanmıyorum ya o kadar pahalı olacağını olmassa rialliye felanda bakın

bakayım hocam

• 100 cc lik cub'la bile uzun yola çıkanlar var, biri de ben olacağım bu yaz inşallah

• 125 Le dunya turu yapan var buyuk cesaret aga

• ybr ile dünya turu yapan çok insan var. sizinki de güzel olmuş, tekeriniz düz bassın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.